אופייים...

Ma E

New member
מה איתי?../images/Emo3.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אם אני כבר מאומצת אז למה לא אצל אנננג'לינההההההה!?!?!?!?!? 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? בטחחחח
אני רוצה להיות טייסת.. אבל אם אני לא אתקבל אז משהו קרבי
גררררר אני מהמורעלים 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? קודם כל נעבור צבא.. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אוטו ספורט
5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? גם לי אין כסף... 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? נראה לי 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? לא יודעת מישהו מגניב.. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא, עקרונות זה עקרונות.. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? גם וגם.. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. כל הפתיחות ראש שלי
וכל מיני לא עולה לי עכשיו משהו רציני... 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? כנ"ל 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 15 שקל.. החודש קניתי מצלמה דיגיטלית היה לי 700 שקל.. 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? הרבה.. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? הכל חוץ ממזרחית 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? מצחיקה, סתומה, חסרת טקט 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן
אני אוהבת את זה.. אממ קוראים לי מאיוש, מאיצו'ק, צבן, פיפי (אל תשאלו), מאיק, מי, ואממ לא עולים לי עוד כרגע.. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? הרבה בשיעורי לשון 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? גם הרבה.. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? איך אני לא מאחרת לשיעור.. חחח סתם לשים איזה שיר טוב בוינאמפ 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? לא 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? חברים קרובים 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? אהובים
אני לא בן אדם שלילי אני ההפך... ככה באמת חיים טוב 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? משפחה, חברים, אנג'לינה
24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לפני חודשיים 25. מתי בכית בפעם האחרונה? יותר מחצי שנה 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? סטפאני.. חברה טובה שלי שאני כבר לא בקשר איתה... 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? כלללללהיוםםםםם אני רקק צוחקת.. זה מה שעושה לי טוב בחיים 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? הרבה.. 29. האם אתה מכור לאינטרנט? חחחחחח לצערי כן סתם לא לצערי אין משהו אחר לעשות... 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? כןןןןןןן האוגרת שלייייי נענע
31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? טוב לי עם עצמי 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? ...

iwannakill

New member
חתיכה כותבת יומן הא?

מה הפירוש של השם אם אפשר לדעת? וברוכה הבאה :)

pinoki

New member
../images/Emo32.gif אופייים...

סתם לידע כללי... פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: זיהוי שירים לימודי נהיגה ותיאוריה אנגלית אשדוד אנימציה איפה אתם נמצאים בכל המצב הזה...

¥EleVatioN¥

New member
אשדוד?!?!?!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשדודדדדדדד
זה מזכיר לי את ימי הצאט מלפני שניייייייייייייייייים "תגידדדדד אתה מאשדוד?????????" *ואז אותו אחד עובר מהר ובאימה לחדר אחר* איי איי היו זמנים חבל שהצאט לא עובד לי עכשיו

¥EleVatioN¥

New member
אשדודים רולז!../images/Emo129.gif

רגע גם את אשדודית?? הכוונה ל.....אויי ברח לי השם
מי ששמה חיפושית בכותרת

למעלה