אופייים...

ייי אהבתי../images/Emo6.gif חיחי

מה אני בין האנשים שאת מדברת איתם הכי הרבה??
ייייייי
ובקשר לתוכניות בצבא גלי צה"ל מהזה יתאים לך
(תקף אותך שקנאי? חהחה
ממ בעצם יכול להיות שסיפרת לי על זה כבר
)

S m e l l y Cat

New member
מוחיטוווווווו../images/Emo108.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אממ.. לאדעת
2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? בטח, לאדעת לאיפה 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לא 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? כלב? P: 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? ממ לפעמים.. אני אוהבת כאלה שמנגנים P: 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לאדעעתת כן
7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אפחד 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? ממ כן.. אין לי כוח לפרט
9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? לא אכפת לי.. לאדעת נו 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. אעעמ.. לא יודעת!!!!!!!!!! 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? מטוסים!!!!! מטוסים זה נוראי!@!!!!!!!11 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? מלא אגורות P: אין לי קופה אומשו 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? טענייניי
14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך?הופההה
15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? קוראים לי אריאל 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? המ.. לא
17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? פעם אחת או משו 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? לא נראה לי שאמרתי
19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? על דברים ברומו של עולם 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? בטח מלא
21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? יואב[זה עוזר לכם!?!?!!11]
22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? שרוליק מטיילל בארץץץ ישראללללל 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לאדעתתתת זאת מילה מעאפנה כזאת. מי באמת לגמרי מאושר?!?!1111 אני משתדלת להיות שמחה רוב הזמן 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? המורה שלי היא היצור הכי מצחיק ביקום. ולא ממש חח 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? המון.. ממש מלא. ואין יום אחד שאני לא צוחקת ולא נראה לי שהיה יום אחד שלא צחקתי..
28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? חבריים
אבל היא נגמרה אז לא נקרא 29. האם אתה מכור לאינטרנט? אני יכולה להפסיק מתי שאני רק רוצה.
30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? חתולהההההההההההה 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? אני מגניבה מדי וזה גורם לאנשים לפחד ממני. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? אני משתדלת לתת תחושה לאנשים שהם מגניבים גם!

iwannakill

New member
אני אני אני אני אני אני אני אני אני

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? "הא?" 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן אני רוצה לקרבי :) 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? בכלליות אני מתכננת להיות צלמת! 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? דירה ! 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא תמיד ! למשל כשיש שטר ! 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? כנראה שלו אבל לכו תדעו. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אממ...אני אדם צנוע שאוהב שקט ! ( סתם דמי מור) 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? כן! לפעמים אני צבועה ! 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? לא. אני לא מפחדת ! ואני ממש מצפה לזה :) 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. כן . אוף אין לי כוח. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? יש ואני לא אספר ! 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? שלי? איזה 15 שקל. 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? אממ טובים טובים 2. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? אממ..אלקטרוני ורוק אלטרנטיבי..וגם ניו מטאל. 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? אין לי שמץ של מושג ! אני לא טובה בתיאורים אצמיים. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? יאפ...יַבַה ! 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? חחח..אולי פחות מחמש! 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? גם בסגנון של 10. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "לא עשיתי שיעורים" או "מה אני אגיד לאמא שתשאיר אותי בבית" 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? היה ! עכשיו הוא סתם מועף מהרשימה ! 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? חברה אחת ! 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? שנואים . אבל אני בטוחה שלא חשבתי על הרבה דברים טובים. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? אממ.. יאפ..אמא ! ואולי גם החברות. (אולי = כן) 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? שנה שעברה שעברה שעברה. :) 25. מתי בכית בפעם האחרונה? היום בשיעור ראשון..אבל זה היה סתם לחלוחית בעיניים . כאילו רציתי לבכות אבל עצרתי את עצמי ! 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? יאפ. חברה טובה שלי ! :)))) 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? לפחות 5 ... (כאילו אני מנחשת כן..) 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? יאפ..המגן! 29. האם אתה מכור לאינטרנט? יאפ..לפי איזה מאמר אחד יש סעיף שהוא בול אני :) 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? כלבה :))))) ( וכן היא הכי חמודה הכי יפה והכי מוכשרת בעולם) 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? צביעות .... דעות קדומות.. שנאה .. קנאה ..אממ..נראה לי יש עוד ! 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? יאפ...סתםםםם לא ... קיצר לוידעת !

שלכן אולי חמודות יפות ומוכשרות אבל.

שלי חושני יפיפה סקסי חכם טוב לב ויש לו עיניים טובות ומדהימות ששובות אותך בן רגע! (הא!)

לונה..

New member
כולכם לכו חפשו

שלי הכי הכי הכי סקסית-מהממת-יפיפייה-ערמומית-חכמה-לא פראיירית של אפחד-עצמאית והכי חשוב - היא מרוקאית כמו אמאשלה

חח תכננתי להעיר הערה בסגנון

"מרוקאית כמו אמא שלה" רר הקדמת אותי
אבל תודי שג'וני נונושון
חיחח

limors2

Well-known member
התפלספות? סבבה....

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? הלם טוטאלי. רק המחשבה על כך מעוררת בי חלחלה עמוקה. לחשוב שכל יישותי וכל קיומי היו שקריים מההתחלה... שכל מה שחשבתי שאמיתי ויציב בחיים שלי הוא בעצם לא.. אבוי!! 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? ודאי! צהל הוא בסיסו של העם, הוא מעניק לנו הגנה ואפשרות קיום בעולם מטורף זה. הנני חפצה בטייסות! רק חבל שההורים שלי לא.... ואני גם לא עושה... אני עושה שירות לאומי במקום... תחת.... 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? יש לי רעיון מעורפל על כך... אך בכל זאת, לעניין כזה חשוב אין להתייחס בקלות דעת!!! 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? נמאס. דיוידי? 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? אם יש לי מה... 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? קודם נדרדר ואז נראה... 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? בראד פיט ב"מר וגברת סמית'..." 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לאידעת. אולי.. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? סיימתי, לא פחדתי, ונהנתי מכל רגע!!!! 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. יש, ולמה נראה לכם שאני יספר לכם?..... 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא שאני יכולה דווקא כן! ממזרקים ומחטים... 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 400 שקל 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? טובים טובים טובים או רק טובים? 2 טובים טובים טובים. או טובות בעצם... 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? גלגלגלגלצ 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? איי סי דד פיפול!! 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? המשפחה של חברה שלי (הורים, אחים, אחות וגיסות) קוראים לי בשם אחד.. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? לא זוכרת... כמה... המוות הוא חלק בלתי נמנע מחיינו... טבעי לחשוש ממנו אך גם לייחל אליו לפעמים.. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? בתור פלספנית מהורהרת איני מתעסקת בשטויות והבלים כגון הנאות החיים... 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שיט. עוד יום של שירות... אבל באמת... אני מתעוררת וישר אומרת אוווףףףף 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כן. קרצייה אחד מפקיסטן... 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? סלביה ואריאל... 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? זוהי שאלה קשה ממש. אני הרי ידועה בתור מסתגפת מהורהרת שמשתדלת אלוויס טו לוק און דה ברייט סייד אוף לייף. אז איני יכולה לענות בכנות על שאלה כגון זאת שמבקשת ממני להתעלם באכזריות מחצי מהוויתי... 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן, אבל זה... טוב לא משנה.... 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אתמול, כשראיתי זהות בדויה... 25. מתי בכית בפעם האחרונה? כמה יאיר לפידי.... אתמול, כשרציתי ללכת הביתה ומתתי מעיפות.. אבל רק כמה דמעות... 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? לימור!!!!! לא, היא מתה.... או שקועה בתרדמת... אריאל- תגידי לה שתחזיר אותה!!! 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? בממוצע? הרבה.... 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? זהות בדויה!!!!!! 29. האם אתה מכור לאינטרנט? התמכרות.. איזו מילה נוראית... במילה זו התמימה כביכול מסתתר רועו של העולם... אבל לא.. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? ג'קי!!!!! 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? ביישנות ומופנמות 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא ממש.. לצערי לא.. זה קשה, קשה... הוי, כמה פלצני...

FathomTR

New member
יאללה אני גם יענה

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? מתאבד!,סתם אני יהיה בהלם אבל אני עדיין יאהב את ההורים שלי. 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? רוצה,חיל הרפואה או חיל הים. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לא 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אני ישים אותם בבנק. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? אם יש איזה שקל או 5 בכיס כן 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? בטח 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אף אחד 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? בטח,אני שונא שמשקרים לי אבל אני עצמי משקר לפעמים. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? גם וגם,אין על הכיתה שלי אבל יש על לימודים. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. לא אין 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? נפל עליי טרקטורון פעם אחת 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 40שקל? 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 5-4 ממש טובים והשאר ידידים של שלום שלום ואל תבוא לי בחלום 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? אין משהו מיוחד 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? אני לא אוהב את השאלות האלה אז אני לא עונה 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן,בשם של אמא שלי
17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? חלילה,אף פעם ולא נראה לי שאני יגיע למצב שאני ירצה למות.. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? לא זוכר שאמרתי את זה אבל כן אני חי טוב 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? לא יודע,כל בוקר משהו אחר 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כןןןןןן המון אנשים גם במסנג'ר וגם באייסיקיו 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? עם החברים הקרובים שלי,עם אורלי ולונה לפעמים 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? אותו דבר 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? מאיפה לי לזכור 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכר 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? ידידים שלי הם גזורים לאללה ואני נמצא הרבה איתם כן 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? מאיפה לי לדעת,הרבה.. 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? משחק מכור אני חושב,כוכב נולד שהיה,אבל חוץ מזה כלום,אם יש משהו לראות אני רואה 29. האם אתה מכור לאינטרנט? אפשר לומר 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? כן הכלבה הכי הכי 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? אולי ביקורתיות,אדישות לדברים 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא

אוקיי

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך?
אז איך יצאתי כזאת מהממת
2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן?
כן אולי למשטרה 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך?
להיות דוקטור בעזרת ה' 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה?
מערכת קולנוע ביתית 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו?
לא 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה?
אני מקווה שיהיה לי את השכל הזה או בעצם אני מקווה שאני לא אגיע למצב כזה בכלל 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף?
שאקירה
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה?
לא 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה?
מבועתת מהרגע הזה
10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..
שהייתי משחקת כדורגל עם בני דודים והייתי שוברת כל מיני עצמות בגוף 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה?
ערב אחד חזרתי הביתה וגבר מבוגר עקב אחריי עד הבית ואיבר המין שלו עמד זה היה טראומטי 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)?
אלפיים חמש מאות שקלים
13. כמה חברים ~טובים~ יש לך?
עשרה לפחות 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך?
הכל 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר?
חולת נפש 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה?
חחחח כן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"?
245 244 מתוכם אמרתי היום 18. כמה פעמים אמרת את המשפט:"אני חי טוב"/"החיים שלי טובים"וכו'?
רק בשנה האחרונה זה קרה הרבה 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?
20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה?
לא ממש 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי?
22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר?
אהובים
23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?
כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר?
אתמול 25. מתי בכית בפעם האחרונה?
אתמול 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו?
חחחחחחחח אויש אויש
27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע?
חחחחחחחחחח אם נבדוק את זה..זה לא ייגמר לעולם
28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?
ChArMeD 29. האם אתה מכור לאינטרנט?
לא רואים? 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו?
לא 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך?
עקשנות 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם?
לא ממש חחח

למעלה