אוף (KFC) ראשון

BEN ZIV

New member
חחחחחחח:-8

אצלנו זה לא המורה שעיר.. זאת המורה שעירה

כמה פדיחות שאני זוככרת!

פעם אחת עשינו בינגו בכתה ואני אף פעם לא זוכה ואז זכיתי אתם לא יודעים איזה מאושרת ההיתי רציתי לקחת את הפרס ומרוב שמחה נפלתי וכל הכתה צחקה עליי חחחחחחחחחחח((:) והשנה בשיעור אנגלית היה שקט כזה ואז המורה שלי צעקה וזההה וחברה שלי שישבה לידי נתנה כזאת קפיצה של בהלה זה היה קורעעעע(((:) ואנחנו קוראים לה ילדה עם לב חלש חחחחחח ללא כדי להבהיל אותה(_:

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמילה של תינוק היא מילה ../images/Emo95.gif

היא בדקה והתאכזבה, אחרי מס' ימים שוב בדקה אם הרתה והתאכזבה, בדקה שוב, ונמלאה אושר. עתה: מעקב הריון, ביקורים אצל רופא, בדיקות אולטרא-סאונד תכופות, בחילות, הקאות, רגישות, נפיחות, צרבת, מצבי רוח. בדיקת מי שפיר. פחד. הקלה. מנוחה, ועוד מנוחה. מלפפונים חמוצים. הגוף משתנה. מה תלבש? שיראו לה את הבטן? כבד לה, קשה לה, היא עייפה, היא רוצה את אמא, כבד לה. סקירת מערכות. פחד. הקלה. אין דופק. שוקולד. יש דופק. היה סידן. השרירים נתפסים. אמאל'ה. שיגמר כבר. צירים. לידה. קטן עליה. ענק עליה. זירוזים. זריקות. הרדמות. 2 אצבעות. הוא מתחיל לצאת. בכלל לא כואאאאאאאאאאב. הנקה. פטמות כואבות. לילות ללא שינה. גוף ללא שינה. היא עייפה. אין לה 20 דקות ביום אפילו לעצמה. הוא נרדם, טסה למיטה. ושוב בדיקות, רופאים, חיסונים, טיפת חלב. היא מגדלת, מחליפה, מאכילה, משחקת, רוחצת, מעסה, מחבקת, מנשקת. הרוסה מעייפות. רוצה לחזור לעבודה ולקריירה. מאריכה חופשת לידה למענו. והוא גדל, מחייך, צוחק, מאושר. והמילה הראשונה שהוא אומר היא: "אבא".

anat234

New member
צהריים טובים לכולם ../images/Emo13.gif

איך עבר היום? היה לי מבחן בכמה מושגים-והיה קשה

היי ענתי

לי עבר הים הכל בסדר היה לי מבחן במדעים שהלך טוב (:) וזהו לא משהו מיוחד מחר אני נוסעת ליום מחול ארצי איזה כףףףף ואל תתבאסי מאמי בגלל כמה מושגים!!! חולה עליךךךך מואההההה

anat234

New member
שאלום לכן מורין ושיראל ../images/Emo13.gif

מורין: איזה מגניב אבל מה זה בדיוק יום מחול ארצי?
תודה על העידוד , לאב יו טו

ענתיייי

יום מחול ארצי זה יום שכל מגמות של המחול הארציות נפגשות באיזשהי עיר ויש סדנאות ריקוד מקווה שהבנת מה ככה מה חדש?

anat234

New member
אהה - מגניב, הבנתי ../images/Emo8.gif

אין ממש חדש, הכל נשאר כרגיל מה איתך?

למעלה