אוף

../images/Emo32.gif אוף ../images/Emo10.gif

המחזור שלי עוד פעם לא סדיר
נמאס לי מזה! הגלולות ממש דפקו לי את ההורמונים בגוף.. אולי לא הייתי צריכה להפסיק איתם כך סתם? (הפסקתי כי הם גרמו לי לעלייה דרסטית במשקל ובדיוק כשקלטתי את זה גם נפרדתי מחבר שלי אז הפסקתי וזהו.. אבל אולי הייתי צריכה פשוט להחליף סוג?) מה אתן אומרות? ללכת לגניקולוג שוב? אוף
לא קיבלתי מחזור שלושה חודשים.

יום.

New member
כן

אם בגיל 18 יש חלך הפסקת ווסת של 3 חודשים, הייתי אומרת שיהיה חכם ללכת לבדוק את זה...

היי ../images/Emo13.gif

אם כבר אז השאלה האמיתית היא אולי לא היית צריכה להתחיל איתם
לעיתים לוקח לגוף זמן לשוב לאיזון, אחרי שהתעסקו לו עם המערכת ההורמונלית. נסי אולי להיעזר בטיפול כלשהו כדי לעזור לו
בכל מקרה, לבדוק גם עם רופא, אבל אז גם להקשיב לעצמך ולראות מה מתאים לך

שווה להתייעץ

יכול להיות שאת בדיאטה היסטרית? כי הז יכול ממש להביא להפסקת ווסת. להתייעץ אף פעם לא מזיק. יכולה לנחם אותך שלי מעולם, צעולם, מעולם לא הייתה וסת סדירה. והצליחו להלחיץ אותי רצח שיהיו בעיות. אבל מעולם גם לא היו כאלה (כמו שכתבתי פעם, ברגע שהפסקתי גלולות למטרת הריון - נכנסתי להריון מייד). תתיעצי, ואל תלחצי.

מפחיד

הדבר היחיד שאני לא מקנא בכן זה בגלל המחזור... אבל בטוח אם הייתי בת, לא הייתי בולע גלולות, הייתי מלביש לפרטנר 10 קונדומים...

אני בטוח שיש לזה איזשהם יתרונות

אני אומר את זה מנקודת מבט של מישהו שלומד בהצלחה לנצל את ה"חסרונות" שלו. הקושי העיקרי הוא לותר על הדעה של מה זה טוב ורע, ושאני "תקוע/ה בגלל שיש לי כך וכך, ולכן אני לא יכול/ה לתפקד". חוצמזה, מישהו (קסטנדה) כתב כמה דברים מעניינים על מחזור נשי: "during our menstrual periods dreaming becomes power" וגם, למי שיש כוח לקרוא וזה מעניין אותה/אותו:
about attention," she said. "We hold the images of the world with our attention. A male sorcerer is very difficult to train because his attention is always closed, focused on something. A female, on the other hand, is always open because most of the time she is not focusing her attention on anything. Especially dur- ing her menstrual period. He told me and then showed me that during that time I could actually let my atten- tion go from the images of the world. If I don't focus my attention on the world, the world collapses." "How is that done?" "It's very simple. When a woman menstruates she cannot focus her attention. That's the crack he told me about. Instead of fighting to focus, a woman should let go of the images, by gazing fixedly at distant hills, or by gazing at water, like a river, or by gazing at the clouds.​
(יש רשות מהמו"ל בארץ לצטט קטעים מהספר; הטבעת השניה של העוצמה, קרלוס קסטנדה).

ToryMaster

New member
המממ

אני חושבת שהווסת יותר עוצמתית ונשית ומדהימה מכל דבר אחר.

M o n a L i s a

New member
איך דוחים מחזור עם גלולות?

אני אמורה לנסוע לשפיים בדיוק ביום שבו אני אמורה להיות במחזור...אני לוקחת גלולות מינס, עם 4 ימי הפסקה...איך עושים את זה? ומתי המחזור מגיע לאחר מכן?

M o n a L i s a

New member
אהה ועוד משהו...

האם זה פוגע ביעילות של הגלולות? ז"א אני עדיין אהיה מוגנת?

אממ

כמו שיעל אמרה את יכולה פשוט להמשיך לחפיסה הבאה (בלי הפסקה) ואז זה "מבטל" את המחזור אבל יש מצב לדימומים הקטנים האלה כמו בחודשים הראשונים... ואת בטוחה כל עוד את לא עושה הפסקה בכלל

ToryMaster

New member
ובכן

אני לא יודעת איך דוחים מחזור, לא חושבת שזה אפשרי. אבל את כן יכולה לדלג על מחזור, שזה אומר לדלג על ימי ההפסקה (להמשיך ישר לחפיסה הבאה) ולחכות עד סיום החפיסה הבאה. אני מאוד לא אוהבת את הרעיון, לקחת גלולות זה גם ככה משחק מטורף עם הגוף.

למעלה