אוף של סופ"ש כל מה שלא קשור לאלופה לכאן כל השאר ישורשר שבת שלום לכולם!
M mary17 New member 29/6/07 #1 ../images/Emo32.gifאוף של סופ"ש../images/Emo32.gif כל מה שלא קשור לאלופה לכאן כל השאר ישורשר שבת שלום לכולם!
../images/Emo32.gifאוף של סופ"ש../images/Emo32.gif כל מה שלא קשור לאלופה לכאן כל השאר ישורשר שבת שלום לכולם!
י ילד רע 16 New member 29/6/07 #5 איזה יפה זה. ../images/Emo99.gif כ"כ התפללתי שיהיו שידורים חוזרים, ופתאום אני קולט בepg "פיק אפ" הרי לא ראיתי בשידור המקורי .... נגה שרמוטה (סליחה)
איזה יפה זה. ../images/Emo99.gif כ"כ התפללתי שיהיו שידורים חוזרים, ופתאום אני קולט בepg "פיק אפ" הרי לא ראיתי בשידור המקורי .... נגה שרמוטה (סליחה)
M mary17 New member 29/6/07 #7 ../images/Emo45.gif אז אתה ה3% רייטינג?../images/Emo6.gif סדרת מופת ברוריה פסקל שולטתתתתתתתתתתת!!!111
../images/Emo45.gif אז אתה ה3% רייטינג?../images/Emo6.gif סדרת מופת ברוריה פסקל שולטתתתתתתתתתתת!!!111
י ילד רע 16 New member 30/6/07 #8 אני? ../images/Emo6.gif אפילו לא 3%... ואמרתי כבר שלא צפיתי בשידור המקורי, ואם זה בקושי הגיע ל- 1.5% ( ) מעניין כמה רייטינג זה יעשה (או לא יעשה) בחצות, בשידור חוזר בפעם הרביעית לפחות. (1 בשידור המקורי, 1 בשישבת, 1 ב-VOD) ואכן, ברוריה!!!
אני? ../images/Emo6.gif אפילו לא 3%... ואמרתי כבר שלא צפיתי בשידור המקורי, ואם זה בקושי הגיע ל- 1.5% ( ) מעניין כמה רייטינג זה יעשה (או לא יעשה) בחצות, בשידור חוזר בפעם הרביעית לפחות. (1 בשידור המקורי, 1 בשישבת, 1 ב-VOD) ואכן, ברוריה!!!
L liaush New member 30/6/07 #10 האמת היא שזו סדרה לא משהו בכלל מבחינת המשחק , השחקנים .. טוב ככה זה כשלוקחים דוגמנים במקום שחקנים. אבל העלילה הייתה מעניינת חח וגם אני הייתי דיי מכורה והתאכזבתי כשהורידו את פיק אפ מהויאודי
האמת היא שזו סדרה לא משהו בכלל מבחינת המשחק , השחקנים .. טוב ככה זה כשלוקחים דוגמנים במקום שחקנים. אבל העלילה הייתה מעניינת חח וגם אני הייתי דיי מכורה והתאכזבתי כשהורידו את פיק אפ מהויאודי
M moton New member 30/6/07 #13 התחלת הסדרה באמת הייתה נוראית אבל עם הזמן הם השתפרו והורידו הילוך.. מפרק 50 בערך הסדרה נהייתה ממש כיפית
התחלת הסדרה באמת הייתה נוראית אבל עם הזמן הם השתפרו והורידו הילוך.. מפרק 50 בערך הסדרה נהייתה ממש כיפית