אוף טופיק וכו'

NarihS

New member
מנצלשת את זה, כי סתם לא היה לי

טעם לפתוח הודעה חדשה על זה.. מה שרציתי להגיד זה... לכל אלה שחושבים שברוק לא אהבה באמת את ת'ורן, אז רק שתדעו, שעכשיו אני רואה בסטאר וורלד את הפרקים שהם היו ביחד.. ועכשיו זה כשת'ורן שמעה את ברוק מדברת עם דיקן עד כמה שהיא אוהבת את ריג' ובלה בלה.. אז הקיצר, כשת'ורן יצא החוצה והלך מברוק, אז ברוק בכתה כמו לא יודעת מה!!! והיא המשיכה לומר: אל תעשה לנו את זה ת'ורן, בבקשה, את חייב לחזור, והיא אמרה את זה בדמעות, מזה דמעות! וזה אומר שהיא כן אהבה אותו באמת!!! אפילו כשהיא וריג' נפרדו כמה פעמים לא ראיתי אותה בוכה ככה.. הוא שאני פשוט לא זוכרת.. הקיצר, ברוק אהבה את ת'ורן!! מאוד! וזהו, היה לי חשוב להגיד את זה, למי שעדיין יש ספקות לגבי אהבתה של ברוק לת'ורן :).

NarihS

New member
וואי וואי, כמה טעויות בהודעה אחת:

שמעה=שמע.. את=אתה.. הוא=או..

לינה18

New member
תגובה

אני בדיוק לפני כמה ימים ראיתי את הפרקים האלה בסטר וורלד ואין לי שום ספק שברוק באמת אהבה את ת'ורן! וזה נורא חבל שהנישואים האלה היתפרקו בגלל כזאת שטות! זה גם ככה היה ברור שנישארו לה רגשות לריג'. אבל זה לא קשור לעובדה שהיא אהבה את ת'ורן! חבל שהוא לא יכל להבין את זה. למרות שאני כן זוכרת איך היא בכתה כשריג' עזב אותה בשביל טיילור בפעם האחרונה(בגלל תומס), כי אני ממש הושפעתי מהפרקים האלה.

NarihS

New member
צודק..

ברוק אוהבת את כולם כי יש לה לב רחב מקסים ומדהים.. אז הנה אני אשנה את הניסוח שלי: ברוק כן הייתה מאוהבת בת'ורן!. והיחידים שלדעתי היא הייתה מאוהבת בהם זה רק ריג' ות'ורן!! השאר היא אהבה אבל לא הייתה מאוהבת.

Traped In A Box

New member
ברוק תמיד מאוהבת

היא פשוט מחליטה שהיא אוהבת מישהו וזהו.... הוא "אהבת חייה שהיא חיפשה כל השנים"... היא פשוט מאוד רגשנית

לינה18

New member
ל-Traped

צודק! זה גם מה שאני תמיד חושבת על ברוק. זה גם מה שריג' תמיד טען. והסיבה לכל הצרות בחייה של ברוק.

Guy K

New member
ברוק אוהבת את כל מי ש...

גורם לה להרגיש בטוחה. בתור בחורה שבאה מרקע כלכלי לא מדהים, מישהי שגדלה עם עם שלושה אחים ואחיות ורק הורה מפרנס אחד, אישה שבנתה את עצמה מאפס - ותגידו מה שתגידו אבל את התואר שלה מהאוניברסיטה, את הביליף, ואת הניהול המצוין של פורסטר היא עשתה בעצמה ובלי שום עזרה מאף אחד, ובמיוחד - בחורה שכל חייה מאוהבת במישהו שמשחק לה ברגשות - מה הפלא שהיא נופלת שדודה לרגליו של כל מי שגורם לה להרגיש טוב עם עצמה? היא נאבקה בכל כך הרבה מכשולים בחיים, וכל מה שהיא רוצה זה רק אהבה. כרגיל, גם לגבי הטיעון שברוק מתאהבת בכל אחד יש לי הסבר פסיכולוגי מנומק, ודי הגיוני

לינה18

New member
אני לא בטוחה, אבל

באחת מההודעות הישנות מישהו כתב שיהיה איזה פרק איפה שברוק וריג' מיתחבקים ות'ורן רואה אותם ומיתעצבן. אני לא בטוחה שהפרק הזה אכן ישודר, אבל אם הוא אכן ישודר, אז זה צרוף מקרים ממש גדול, כי רק לפני איזה יומיים צפיתי בפרק הזה בסטר וורלד! זה בתקופה שאחרי הוידוי של ברוק לדיקן, שהיא עדיין מאוהבת בריג', מה שבסופו של דבר(טוב, זאת רק צורת ביטוי, למעשה זה היה די מהר) הביא לפרוק נישואיה עם ת'ורן. זה נורא חבל, כי זה שהיא עדיין אוהבת את ריג', טוב, אז מה,זה לא היה ברור? אבל האם זה מונע ממנה לאהוב את ת'ורן?(מה, רק לריג' מותר לאהוב שתי נשים בו זמנית?
). נורא חבל שת'ורן הגיב בצורה כל-כך קיצונית ועזב אותה.

Traped In A Box

New member
אני לא זוכר

את הפרק הזה שהם מתחבקים כל כך אבל בסדר.... והפרידה של ת'ורן וברוק סתם הייתה תירוץ עלוב לזה שהם כבר עברו הרבה דברים וכבר אין מה לעשות איתם כל כך ובראדלי רצה לתת לברוק עלילות חדשות... אין מה להתייחס אל זה אישית.. כמו שזאת לא אשמת שילה שטיילור מתה, היא הייתה מתה בכל מקרה... יש עוד הרבה דברים כמו אלהופשוט לא צריך להתייחס אליהם.. אפילו שכשראיתי את ברוק מדברת עם רידג' או דיקן לא זוכר מי זה היה אז לפני שהיא החליטה לנסות לחזור אליו... הרגשתי שזה הולך לקרות...

girlontop

New member
פרקים על ברידג'ט ודיקן

מאוד מוזר, כי הם כבר שידרו פרקים דומים בנושא לפני חודש

girlontop

New member
לא ממש מדויק מה שאמרתי

כל השבוע יהיו פרקים לא קשורים אחד לשני, שניים מהם יעסקו בדיקן וברידג'ט. נבחרת גרועה מאוד השבוע.

Guy K

New member
../images/Emo41.gifויש גם סקר חדש

בהקשר לדיונים על טיילור וכו': דמויות מושלמות. יש כזה דבר? וזה טוב בכלל?

לינה18

New member
כרגע הצבעתי לסקר

אהבתי את הנושא שלו(שקשור לדיונים האחרונים בפורום) ובמיוחד את האפשרות השלישית שגם בחרתי בה. ולמה בחרתי דווקא בה-כי בעיקרון אין לי שום דבר נגד דמויות מושלמות, או קרובות לכך, אבל בסידרה הזאת, לדעתי, בגלל שאף דמות לא מושלמת(וזאת בלשון המעטה), עצם זה שהדמויות מחשיבות דמויות אחרות ככאלו, פשוט מעצבן ומעוות. ותשימו לב שלא נקבתי בשמות, למרות שזה ברור למי היתכוונתי.
אבל אני מראש מציינת שאני לא מיתכוונת להעליב אף אחד.

SupeRonit

New member
גם אני כמו לינה18 אנמק את בחירתי ->

אני בחרתי באפשרות הראשונה.. כי לפי דעתי שמדובר באופרת סבון=לא מציאות,צריך דמויות קיצוניות-הרעה (שילה) וטובה (טיילור)..שתי דמויות אלו מקדמות את העלילה במספר מישורים: * הרעה-מקבלת עלילות רוע,שבהם היא "זוכה" לעשות מעשים רעים (לחטוף דמויות,לירות בנשים שלהן
). * הטובה-בדרך כלל לא זוכה בעלילות משל עצמה (שהרי מי יתעניין בעלילות של עקרת בית-רעייה-ואם למופת) אלא באה לקדם עלילות אחרות אם זה על ידי כך שהיא משמשת "כותל" (וכך אנו מתוודעים למחשבות ולרגשות של דמויות אחרות) וכו... בקיצור צריך את הדמויות הללו בשביל להפיח חיים בסדרה ו/או בכדי להניע את העלילה.

למעלה