אוף הראלי

Hallucinate

New member
../images/Emo32.gif

כדאי לא לרמות! ___________________ שאלון מדהים.שווה לענות בכנות. היי לכולם, vb זה ממש נהדר! זה די מדהים. אל תרמו. קראו רק שורה אחת כל פעם כשתגיעו לתוכן ההודעה. הבחור ששלח את זה אמר שבקשתו התגשמה 10 דקות לאחר שקרא את ההודעה, אבל בלי לרמות! לא לקרוא מה כתוב בהמשך, קיראו לפי הסדר ונהגו לפי ההוראות. זה לוקח- 3דקות וזה כדאי!! הצטיידו בעט ונייר. שאתם בוחרים שמות - וודאו שאלה שמות של אנשים שאתם באמת מכירים, ולכו עם אינסטינקטים שלכם. קראו כל פעם שורה אחת. אל תתקדמו אחרת תהרסו לעצמכם את כל ההנאה. 1. רשמו את המספרים 1 עד 11 בטור. 2. ליד המספרים 1 ו - 2 רשמו 2 מספרים כלשהם - איזה שתרצו. 3. ליד המספרים 3 ו - 7, רשמו שמות של אנשים מהמין השני. אל תציצו קדימה או שזה לא יצליח לכם!! 4. ליד מספרים 4, 5 ו- 6 רשמו את מי שאתם רוצים ( משפחה, חברים וכו). אל תרמו, כי תצטערו אחר כך!! 5. ליד מספרים 8,9,10 ו - 11 רשמו שמות של שירים. 6. בסוף הביעו בקשה והנה התוצאות של המשחק: 1. עליכם לספר על המשחק הזה למספר אנשים - כמספר שרשמתם ליד מס' 2. 2. האדם שרשמתם ליד מס' 3 הוא האדם שאתם אוהבים. 3. את האדם ליד מס' 7 אתם אוהבים, אבל לא מצליחים להבין. 4. האדם החשוב לכם ביותר רשום ליד מס' 4. 5. האדם שרשמתם ליד מס' 5 הוא זה המכיר אתכם טוב מכולם 6. האדם שרשום במס' 6 הוא זה שמביא לכם הכי הרבה מזל. 7. השיר שרשמתם במס' 8 הוא השיר שמתאים למי שרשום במס' 3. 8. השיר שרשמתם במס' 9 - מתאים למי שרשום במס' 7. 9. השיר שרשמתם במס' 10 - אומר עליכם הכי הרבה. 10. השיר במס' 11 מצביע על איך אתם מרגישים בקשר לחיים 11. שלחו את זה ל- 10 אנשים בתוך שעה. אם תעשו זאת - הבקשה שלכם תתמלא. מוזר מאד, אבל נראה שזה עובד!!!

Chen1986

New member
../images/Emo32.gif אתם כבר ביקרתם שם../images/Emo35.gif ../images/Emo27.gif

הקומונה הרישמית למתמודדת כוכב נולד 3 - איילה אליגולא אמנם זה עדיין מוקדם מידי,אבל אנחנו רוצים להיות עם איילה כבר מתחילת הדרך,אתם מוזמנים להיות איתנו בדרך הזאת! איך עושים זאת? פשוט נכנסים ל... http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=8343 ומתעדכנים! הקומונה אמנם חדשה אך כבר מלאת עדכונים ויהיו עוד עדכונים במשך השבוע! מחכים לראות אותכם שם, חן ושרית!

Chen1986

New member
מה משותף לאיילה ולהראל ../images/Emo35.gif

קודם כל אני יתחיל בזה שהראל היה אצלי פייבוריט,ואני מעריץ ומעריך אותו בתור אומן! הוא שר מדהים לדעתי (וזה ממש לא בקטע של התחנפות כי כל מי שמכיר אותי יכול להגיד לכם את זה) ועכשיו לענייננו: מה משותף בין הראל ואיילה? כוכב נולד החיוך הכובש הקול שאומר הכל! שתיהם יכולים לגרום לך לצמרמורת הלוק ההורס ואני בטוח שיש עוד... (נציין כי כל אחד מהם מיוחד בדרך שלו,אך לשתיהם מספר דברים דומים)
אנחנו מחכים לכם בקומונה הרישמית של איילה אליגולא - נשמח לראות אותכם שם ושתהיו איתנו לאורך כל הדרך! שלכם, חן ושרית!

RuLz ברבי

New member
לפורום הראל סקעת חג שמח

חג פורים שמח ומתוק לכולכם
מקווים שנהניתם וניצלתם את החופש אתם מוזמנים לקומונה שלנו על ג'סי מקרטני (החתיך!) כאן

t0mi

New member
חחחח הרגת אותי

מה יש לך מהמילה כפרות?? חחחחחחחחחחחחחחח

רציתי לפתוח שרשור..כדי

לבקש מכל הבנות פה סליחה..!! אתם צודקות..אתם סולחות לי?!

מותק.. ../images/Emo60.gif

שוב את חוזרת על אותה טעות, ופותחת שירשור במקום להגיב להודעה.. יש כאן שירשור אוף שיעל פתחה.. אני אעביר את ההודעה שלך לשם.

../images/Emo41.gif מילואים והצלת חיים בתפוז אנשים

השחקן ששי בוגנים, המשחק את נדב בסדרה "מילואים", מגיע לאירוח ב- Blogtv ובאתר הרשמי של הסדרה, ויענה לשאלותיכם בשידור חי. האירוח יתקיים הלילה בשעה 22:30, מיד לאחר שידור הפרק. ניתן להכין שאלות כבר עכשיו בפורום.
אומרי רזיאל, רק בן שלוש וחצי, סובל מגידול סרטני מסוג עיקש, אלים וקשה לריפוי במיוחד. השתלת מח עצם הינה הסיכוי היחיד של אומרי לנצח את המחלה אולם עלות כל בדיקת דם לסיווג רקמות נאמדת כיום בכ-60 דולר. כדי לתת לאומרי סיכוי לחיים יש לאסוף יותר ממיליון דולר! אנא, תירמו והצילו את חייו של אומרי בן השלוש וחצי.

יא גם אני רוצה!

אוף זה מזכיר לי שרשרת שקניתי בטורקיה.. עם השם שלי.. ואיכשהו היא נעלמה לי בדרך חזרה לישראל. זה היה ממש יפה

למעלה