אוכלללל מה הכי הייתם רוצים לאכול בשבת בצהריים אני רעבה טונות ועוד אין אוכל
ס סיונתו New member 1/10/05 #1 ../images/Emo32.gif אוכלללל מה הכי הייתם רוצים לאכול בשבת בצהריים אני רעבה טונות ועוד אין אוכל
L Liza1987 New member 1/10/05 #2 חח מצחיקנות.... ממ... אני... רוצה שניצל... חח... תאכלי משהו.. תכיני לך.... משהו קטן.. לנשנוש..
ס סיונתו New member 1/10/05 #3 לאלאלאלאלא 1. שניצל זה לא אוכל של שבת... 2. אח שלי עם כל החברים שלו מהמסיבת פיג'מות של אתמול אני לא יוצאת מהחדר
לאלאלאלאלא 1. שניצל זה לא אוכל של שבת... 2. אח שלי עם כל החברים שלו מהמסיבת פיג'מות של אתמול אני לא יוצאת מהחדר
L Liza1987 New member 1/10/05 #4 חחח תיכנסי.. ..... סליחה על הבורות, אז מהו אוכל של שבת??... מתוקההה... תצאי שנייה, תיקחי אוכל - סתםם נשנוש... ו.. ו.. ו.. תחזרי לחדרך.. מבלי שהחברים ל אחיך יראו אותך.. חחח... מקובל??..
חחח תיכנסי.. ..... סליחה על הבורות, אז מהו אוכל של שבת??... מתוקההה... תצאי שנייה, תיקחי אוכל - סתםם נשנוש... ו.. ו.. ו.. תחזרי לחדרך.. מבלי שהחברים ל אחיך יראו אותך.. חחח... מקובל??..
O omer87 New member 1/10/05 #5 באא לי משהו טעים ופשוט כזה חחח ככה איזה ציפס כמו שצריך(לא כמו של מקדונלדס וכל המסעדות האלה שהורסות את המילה ציפס ) ואיזה סטייק או המבורגר
באא לי משהו טעים ופשוט כזה חחח ככה איזה ציפס כמו שצריך(לא כמו של מקדונלדס וכל המסעדות האלה שהורסות את המילה ציפס ) ואיזה סטייק או המבורגר
O omer87 New member 1/10/05 #9 לא נכון!!!!../images/Emo140.gif את לא נעלבת את צריכה פשוט להוכיח שתבואי
L Liza1987 New member 1/10/05 #10 טוב... אם כך.... קבענו.. הנה אני מגיעה.. עוד שנייה.. רגע.. שנייה.. טוב לא... חח.. אתה מכיר אותי טוב מידי... לא טוב.. חח...
טוב... אם כך.... קבענו.. הנה אני מגיעה.. עוד שנייה.. רגע.. שנייה.. טוב לא... חח.. אתה מכיר אותי טוב מידי... לא טוב.. חח...
O omer87 New member 1/10/05 #14 כן../images/Emo9.gif אבל עכשיו אני אצטרך ללכת לבד לחפש לעצמי אוכל וזה לא כיף ועוד ביום שבת
ס סיונתו New member 1/10/05 #17 ../images/Emo26.gif הסבר: ../images/Emo36.gif אין כמו ג'וק טוב בפתות בשבת בבוקר....
ס סיונתו New member 1/10/05 #20 ../images/Emo26.gif הסבר: ../images/Emo36.gif אין כמו למצוא איזה ג'וק בפתות על הבוקר....
ס סיונתו New member 1/10/05 #22 ../images/Emo46.gif המחשב הזה כן יש לי אוטו אבל לא כדאי שאני אנהג....