אבל מגניב לדעת.

Nogmor

New member
../images/Emo32.gif אבל מגניב לדעת.

מי שרוצה לדעת מה מעניין בשיר Tutankhamen של להקת Nightwish שיחפש לבד. מי שלא, אז.. רק שידע שזה שיר שמשום מה, יש בו הרבה קישורים לס"ג, כולל השורה האחרונה שבכלל מוזרה לי...

Nogmor

New member
אל תגיבו כולם ביחד. :-\

טוב, בשביל העצלנים הבאתי את המילים של השיר והדגשתי את הדברים החשובים מהשיר. נכון מוזר ששיר של להקת פאוור מטאל תהיה קשורה בצורה די הזויה כזה לס"ג?
As the sun sets beyond the pyramid To greet me with its rays I place my hand on my forehead To see your chariots' flames Watch me kneel before you Hear the cats meowing in the temple They yearn for the milk you cascaded As I yearn your promised treasure Treasure of Tutankhamen I am the one it is Take me with you Through the stargate To the valley of the kings Sacrifice me Tutankhamen And let me be your queen Take me Tonight and always We'll breed to fill all earth Three millenniums it took me to guard your rest Your slumber in mighty Phoenix's nest But tonight the darkness in the tomb has perished For​
Carter has come to free my beloved

subatoi

New member
באמת מוזר

שהמילה סטארגייט ככה סתם מופיעה לה שם.

סלמאק

New member
אני עדיין לא מגיב כי אני לא ממש

מכיר את השיר... אני אקשיב לו תוך קריאת המילים, ואתן את חוות דעתי.

Nogmor

New member
זה בסדר, אף אחד לא מכיר אותו.

לפחות לא מישהו שאני מכיר מהפורום הזה ששומע מוזיקה כזאת...

Nogmor

New member
חחח אם אתה ממש מתעקש,

אני יכול לשלו.... אהה.. לבקש מאיזה דודה שתשלח לך את השיר הספציפי.

סלמאק

New member
זה בסדר, כבר סיימתי בעצמי.

מה לעזאזל הולך כאן?! זה אשכרה שיר על סטארגייט! חוץ מהקטע של תות-אנך-עמון, הכל שם מתקשר לסטארגייט. במיוחד הפיסקה הראשונה
אני לא יכול שלא להיזכר בסרט: השמש שוקעת מאחורי הפירמידה (מסמל את יום הניצחון), המבט של כולם למרומים כשהספינה של רה מתפוצצת, איך הם הסתנוורו (..."I place my hand on my forehead..."). זה שמופיעה של המילה "סטארגייט" לא כ"כ מפתיע אותי כאן, כי זה לא שאין למילה הזאת משמעות... מה שמפתיע זה ההקשר. טמאיפה הם הכניסו "קרטר" לכל זה?! כל זה במקרה? מאיזו שנה השיר הזה?

magimag

New member
םשש יפה

אני אוהב את הלהקה, אבל זה מהאלבומים הראשונים שלה כך שלא הכרתי את השיר. זה אומר שגם NIGHTWISH היו ממעריצי הסדרה

ilovenewyork

New member
לא צריך דודה

אפשר להוריד ישירות מהאתר של הלהקה http://www.nightwish.com/en/files/audio

neboris

New member
../images/Emo45.gifמאוד מאוד מוזר ומגניב

השיר די יפה (למרות שאני לא חובב במיוחד סגנון מוסיקה כזה), מה שמדהים זה באמת המלים. האיזכור של קרטר הוא הזוי לחלוטין במיוחד שהשורה האחרונה בבית האחרון היא דו משמעית ומעלה את האפשרות שהשיר הוא שיר אהבה של קרטר אל טוטנחאמון. מה שמדהים עוד יותר זה שהדיסק שכולל את השיר הזה (הדיסק הראשון של הלהקה - Angels Fall First) הוקלט ברובו בתחילת 1997 (זאת אומרת לפני שהסדרה התחילה) וחלק ממנו הוקלט בספטמבר 1997 (זאת אומרת כשבארה"ב שודר בערך הפרק העשירי של העונה הראשונה). אז גם אם נניח שהשיר המדובר הוקלט בספטמבר, זה אומר שהלהקה ראתה את הפרקים הראשונים ששודרו בארה"ב (וזה לא טריוייאלי כי אז עוד לא היו כל כך הרבה דודות בעולם והאינטרנט היה הרבה יותר איטי ובפינלנד שידרו את הסדרה רק מ-1999) וכתבה והקליטה מהר מהר את השיר. דרך אגב, סטארגייט בפינלנד נקרא Tähtiportti. לסיכום, אני מריח קונספירציה.

Chelnak

New member
בענין קרטר

אם אני זוכרת נכון, זה היה השם של אחד מהחוקרים של עמק המלכים, במשלחת המיתולוגית.

subatoi

New member
וואלה ../images/Emo13.gif

אני זוכר את השם שלו מכל הסיפורים על הקללות של תות אנח אמון ושאר החבר'ה

למעלה