- אבל חשוב!

avidadon

New member
../images/Emo32.gif - אבל חשוב!

היום יצאתי עם האוטו ממחלף רעננה צפון (מכפ"ס לכביש 4), האוטו היה במצב סביר, חוץ מהעובדה שהוא ישן טיכו, וגם לחץ האויר בגלגלים היה קטסטרופה. שילבתי להילוך רביעי, יצאתי מהמחלף (בסיבוב חד ימינה) ו..הופס.. איבדתי שליטה.. הרכב החליק על הכביש כאילו הכביש היה מגרש מכוניות מתנגשות בלונה פארק, ראיתי את הגדר מתקרבת אלי במהירות, האוטו עשה שמיניות והסתובב סביב עצמו במהירות מסחררת.. ברדיו התנגן בפול ווליום השיר של פוליקר "החופש קורא לי מכל הכבישים" (כמה רלונטי).. מה שהפחיד אותי במיוחד היה הרמזור האדום של התנועה מהכיוון הנגדי שעמד לירוק בכל רגע... הנהגים שעמדו ברמזור שמאחורי התבוננו במחזה אחוזי אימה. סובבתי את ההגה לצד השני הורדתי להילוך שני ולחצתי על דוושת הבלם לסרוגין כפי שלמדתי משיעורי נהיגה מונעת בטלויזיה, למזלי הרכב התייצב, והמשכתי לנהוג לאט ובביטחה הביתה. מסקנות: 1.סעו בזהירות 2.וודאו שיש בכל הגלגלים כמות שווה של אויר 3....צפו בטלויזיה!

סיטרא

New member
העיקר שאתה בחיים אחרי הכל

אני נסעתי אתמול עם אבזץ ואני עדיין מתהלך תחת השמש כשכל איברי שלמים ומכונסים יחדיו,

avidadon

New member
בוא'נה אתה רציני?

חלקו הראשון של המשפט סותר לחלוטין את חציו השני.

סיטרא

New member
D-: אכן,

בכביש ירושלים תל אביב, בערך כל כמה מטרים אני מברך בכוונה עצומה " ברוך שעשה לי נס ".

אבזץ

New member
אני בוחר בזכות השתיקה

הרי ככל שהשרשור יתארך כן ירע לי... אני בדרך לקורס- נהיגה בלי טרמפיסטים.

אבזץ

New member
מאוד מומלץ לא

לצחוק ולהתאבד/ להתאבד בצחוק. ואם כבר לשלוח יד עדיף כבר לעשות משהו ולא בנפש...

../images/Emo45.gif

אילו היית כותב גילויים במקום מסקנות בכלל הייתה ממיס אותי! >ספל חמאה אוהבת סיפורים כאלה<

avidadon

New member
מה לעשות,

יש אנשים שעד שהם לא מקבלים דוגמאות חיות בשטח - הם לא ימהרו להסיק מסקנות. חוצמיזה, 1.עד היום חשבתי שרכב שגלגליו מנופחים פחות- יציב יותר (כמו אצלינו בני האדם)... 2. תסכימי אותי בנוגע למסקנה מס' 3, שלא חשבת כך קודם.

לא מסכימה

את האנגלית שלי, לא מעט טריווייה וגם הרבה ידע שימושי וחשוב למדתי מהטלוויזיה. >ספל חמאה לא מכירה אנשים עם גלגלים (מנופחים או לא)<

avidadon

New member
לדעתי העניה והלא נחשבת

יש כלים יותר טובים לרכוש ידע, אינטרנט למשל. בטלוויזיה קשה להתמקד על משהו שאתה באמת רוצה לראות. גם אם יש תוכנית שמעניינת אותך- 50 אחוז מהזמן תצפה בפרומואים ופרסומות.

../images/Emo8.gif../images/Emo79.gifאבי כדאי ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

מאוד שתיזהר בנהיגתך,משום שאנחנו אמורים עוד לנגן ביחד...(להזכירך)

למעלה