"גם אני משלש"ל" |טל| |צלב| -מתוך החתימה שלך
ע עמיתוש New member 20/7/03 #24 זה אומר - גם אני מפורום יומנה של שלומצי. ולא, זה לא קשור למערכת העיכול שלי..
H Human Nature New member 20/7/03 #27 יה, יה. |טל| |צלב| כולנו יודעים עד כמה אתה שש לחלוק את התנהגות מערכת-העיכול שלך אתנו!
L LoLo16 New member 20/7/03 #31 ../images/Emo6.gif "מה הדבר הכי רומנטי שעשית?" "עיכלתי ארוחת ערב מפיו של אהובי"
P Piglett New member 20/7/03 #37 גאד דאמיט אני היחידי ששם לב לרומן המתפתח פה בין אבי לעמית?! get a room...
H Human Nature New member 20/7/03 #41 רום, |טל| |צלב| אני לא רוצה אותך. וול, זו לא סיבה מספיק טובה להפיץ עליי שמועות. והפסק להשאיר לי הודעות כמו "אבי, הלשון שלי ושלך נועדו להקָּשר" בפלאפון. סבתא שלי חושבת שאני בכת השטן בגללך
רום, |טל| |צלב| אני לא רוצה אותך. וול, זו לא סיבה מספיק טובה להפיץ עליי שמועות. והפסק להשאיר לי הודעות כמו "אבי, הלשון שלי ושלך נועדו להקָּשר" בפלאפון. סבתא שלי חושבת שאני בכת השטן בגללך
ס סקייטר גירל New member 20/7/03 #43 חחחחחח מגניב חחחחח אתה רציני? לא לא יכול להיות..... אתה צוחק (כמובןןןןןןןןן)
P Piglett New member 20/7/03 #44 אבי, יא כלב. אז אם ככה, תחזיר לי את הפורשה ואת הצמיד שקניתי לך. אה, כן, וגם את הצלב הזה ששסבתא שלי הורישה לי.
אבי, יא כלב. אז אם ככה, תחזיר לי את הפורשה ואת הצמיד שקניתי לך. אה, כן, וגם את הצלב הזה ששסבתא שלי הורישה לי.
H Human Nature New member 20/7/03 #46 ../images/Emo6.gif |טל| |צלב| הצחקת אותי, חלאה. לפחות משהו שווה יצא ממך ואגב, להופיע עם גרביונים ומחוך בסף-ביתי בחצות לא יגרום לך להשיג אותי. ראית יותר מדיי "רוקי", חמוד ולא משנה מה- על הפורשה והצלב אני לא מוַתּר!
../images/Emo6.gif |טל| |צלב| הצחקת אותי, חלאה. לפחות משהו שווה יצא ממך ואגב, להופיע עם גרביונים ומחוך בסף-ביתי בחצות לא יגרום לך להשיג אותי. ראית יותר מדיי "רוקי", חמוד ולא משנה מה- על הפורשה והצלב אני לא מוַתּר!
P Piglett New member 21/7/03 #49 האהא!! גנבתי אותו! |צלב| איים א סוויט טראנווסטייט פרום טרנסילווי... הממ, לא משנה.
H Human Nature New member 21/7/03 #50 גנבתי בחזרה ../images/Emo3.gif |טל| † ואם כבר שיר מרוקי- "Time Warp"
ס סקייטר גירל New member 20/7/03 #32 חחחחח../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif