הדריו

New member
../images/Emo31.gif

היום ראיתי את "הזוגות בדרך לדירה" עם קרן ועדלי ואבי וג'ולי... ושוב התעצבנתי מאד!!! אולי אפילו יותר בפרק עצמו ביום שבת! רוני הזה הוא פשוט ח-ל-א-ה-! הוא מדבר בגסות והוא מכניס כזה ג'יף לתכנית! גועל נפש!!!! הוא עוד מעז לבוא אל אירה בטענות אחרי כל מה שהיא עשתה בשבילו... ואיך בשדה תעופה הוא מעז לדבר אליה ככה : "אני רוצה לזכות בדירה ככה בלי לעשות כלום" -ת-ס-ת-ו-ם----א-ת-----ה-פ-ה----ה-מ-ל-ו-כ-ל-ך---ש-ל-ך----ס-ג-ו-ר---א-ת---ה-ג-'-ו-ר-ה-! איך הוא מעיז? הוא כל הזמן מקלל/סותם את הפה לאנשים/ מרשה לעצמו יותר מדי... ועוד בא בטענות! אז גם לי יש טענות! למי? להפקה! שמעו, אני מבינה שזה מעלה לכם את האקשן בתכנית וגורם לעוד 8 קילו של תגובות... אבל איך אתם יכולים לשדר פריים טיים של ערוץ שתיים כזה דבר? התכנית מ-ד-ה-י-מ-ה אני מתה על התכנית הזו זו התכנית האהובה עלי... אבל אני יושבת עם פה פעור ואני בשוק מצורת הדיבור שלו... איך אף אחד לא אומר לו משהו? איך לא אומרים לו ש-ל-א---מ-ד-ב-ר-י-ם---כ-כ-ה! ועוד בטלוויזיה.... אם הוא רוצה להיות כזה חלאה שיהיה כזה אבל למה בשידור מול אלפי צופים??? לפי דעתי על ההפקה היה לעשות משהו בנידון ולא לתת לכאלה דברים להתרחש... הדר

hellgirl1

New member
../images/Emo31.gif

מסכימה איתך לגמריי, הבן אדם הזה פשוט מביא את הסעיף!! גועל נפש

noa8bar

New member
מסכימה איתך..

אבל את גם צריכה להבין את טלעד.. זה רייטינג.. היית יושבת לראות את פרק 6אם לא היית רואה את אירה ככה מתעצבנת ואת הוויכוח בין אירה ורוני? אז אולי את כן, אבל להרבה אנשים זה נתן חשק לראות את זה.. זה אותו דבר עם שרון ומאיה - מראים אותם רבים "שידרגתי אותך לג'ורג'ו", סלוטייפ.. זה מה שמביא להם את הרייטינג.. זה מביא רייטינג אין מה לעשות

הדריו

New member
...כנסי

נכון.... זה רייטינג זה מה שרשמתי גם בהודעה אבל זה ממש מרגיז לראות אתז ה אוני לא בטוחה שאלו תכנים ראויים לשידור עם כל הכבוד .... בכל זאת הוא מתנהג אל בנות הזוג שלובצורה מזוויעה קבוע!!!!!!! ראיתם איך ענת פרחה שהיא התרחקה ממנו? ושמתם לב איך אירה שהיא הטיפוס הכי קופצניובטוח בעצמו שם נכנסה לדאוון בגללו? גועל נפש נקודה!!!

noa8bar

New member
בנאדם מגעיל.. בדיוק כמו שרון

זה נכון שהוא היה מעורב ברצח?

הדריו

New member
:-\\\

אין מה להשוות בינו לבין שרון... שרון הוא עצבני ובנאדם לא נוח... אבל רוני הוא נבלה.. הוא פשוט ר-ע----! אין לו בושה ויחסי אנוש בכלל.. . אין לי מושגגגג אם הוא היה מעורב ברצח... :-\

ההבדל בינו לבין שרון

זה ששרון סתם מתעצבן על מאי, ראית שלאחרים הוא מתנהג יפה מאוד....כנראה הוא עצבני קצת והם לא מתאימים.....רוני פשוט בן אדם מגעיל בנשמה ומגעיל לכולם1 ועם הוא הצליח להוציא מניאק מאירה זאת אומרת שהוא באמת מניאק

sweetdreams

New member
שרון באמת מתנהג הרבה יותר יפה..

מתי שהוא עם אנשים אחרים. אני לא חושבת שזו רק מאיה, כי גם עם ענבל הוא התנהג באותה צורה. ועצם זה שהוא גרוש פעמיים כנראה אומר משהו.. אני חושבת שמיקי ויהודית אמרו את זה, ואני מאוד מסכימה עם זה: לגבי שרון ומאיה, מדובר בשני אנשים טובים בסה"כ, שכנראה החיבור בניהם הוא לא מתאים, ועובדה כשהם נמצאים עם אנשים אחרים, הם סבבה לגמרי! רוני לעומתם... אני לא צריכה להגיד אפילו, הפרק האחרון מסביר הכל!

הדריו

New member
אני מסכימה עם כל מילה שלך כי

את פשוט צ-ו-ד-ק-ת שרון כנראה לא בן אדם כל כך פשוט וכנראה היחסים שלו עם מאיה לא בשמיים אבל רוני פשוט חלאה הוא מתנהג ומדבר בגסות... ובאטמת הפרק האחרון מסביר את הכל

למעלה