מצב
הנושא נעול.

אמאלה2

New member
../images/Emo31.gif

כמה פעמים כבר כתבתי את זה? המכשפה הגיעה לביקור על הבוקר וחסכה לי את הנסיעה לאסותא. כמה מתחשב מצידה

Big Mama 1

New member
אמאלה ../images/Emo24.gif

כמה פעמים כבר כתבתי את זה? המכשפה הגיעה לביקור על הבוקר וחסכה לי את הנסיעה לאסותא. כמה מתחשב מצידה
אמאלה

מצטערת, לא מקובל עלי
מה פתאום המכשפה הזאת מעיזה להתקרב אלייך!!! הלאה מכשפה רעה!!! ואני אהיה הראשונה להזכיר לך שהחוקים הם שעושים בטא בכל מקרה... ספשבוע רגוע

MIF2002

New member
../images/Emo7.gif אוי.........

אוי.........
אני מכירה את העצב הזה.... אוף....... אבל, וכמו שאומרים במחוזותינו, לכי לעשות בטא.... זה סוגר את המעגל של הטיפול. עצובה איתכם, ומקווה שתתחזקי בחג.
גדול גדול !

liati7

New member
עצובה איתך

עצובה איתך
כל כך כואב לי שלא הצליח. מחזיקה אצבעות לפעם הבאה

העין ה 3

New member
עצובה איתך../images/Emo7.gif

עצובה איתך

באמת שכתבת את זה כבר יותר מדי פעמים. מחזיקה אצבעות לפעם הבאה. מאמא היתה הראשונה להזכיר לך, ומירי היתה השניה, אז גם אני אזכיר: לכי לעשות בטא!! האמת שגם אני לא נהגתי לעשות בפעמים הבודדות שקיבלתי לפני, אבל רק היום, בדיעבד, אני יודעת איזה חוסר אחריות זה היה.

anguly

New member
אוף אוף אוף

אוף אוף אוף
כבר כתבת את זה הרבה יותר מדי פעמים! מקווה שזו הפעם האחרונה שאת משתמשת באייקון הנורא הזה. עצוב לי איתך, שולחת לך חיבוק גדול. <אל תחסכי ביקור באסותא - תמיד צריך לעשות בדיקת בטא>

מצב
הנושא נעול.
למעלה