מצב
הנושא נעול.
../images/Emo7.gifשולחת../images/Emo24.gif

שולחת

אין לי מילים אני מרגישה אותך כרגע כאילו אני כרגע קיבלתי את התשובה. מה אומר ומה אגיד? רק בואי נתחזק ביחד ניקח נשימה עמוקה ונאמר ש"יהיה טוב, יהיה טוב כן..."שולחת לך חיבוקים חמים
נ.ב אני רועדת מפחד ללכת לבדיקת בטא ביום חמישי אני מרגישה שאני עומדת לקבל

hope13

New member
../images/Emo7.gif אוף!!!

אוף!!!
מצטערת כל-כך. אין כמו השלילי הזה להפיל לתהום הכי עמוקה. שולחת חיבוק גדול ומצטרפת לתקווה שהשנה החדשה תביא איתה תקווה מחודשת, כוחות מחודשים והצלחה אחת גדולה. הלוואי!!!

anguly

New member
../images/Emo26.gifתודה על התמיכה

תודה על התמיכה
אתמול כמעט ולא כתבתי כלום - כבר לא נשאר לי כח אבל אז ביג מאמא התקשרה - אם הנווווו - מה קורה אז הבנתי שמה שלי ברור כשמש כבר 4 ימים - לא ידוע לכולם ובכל זאת ראוי שלפחות אני אעדכן אני כל כך סחוטה נפשית ורגשית שאין לי מה לומר רק שהרבה דמעות ירדו במהלך הימים האחרונים - און אנד אוף קרובה לקצה גבול יכולת הסבל שלי אני הולכת ליעוץ אצל פרופ' לאופר בהדסה - אולי יהיה לו רעיון למרות שאני די סקפטית - ודי מכינה את עצמי לתשובה שזה עניין של מזל או חוסר מזל בעצם.

משנה מקום משנה מזל

תודה על התמיכה
אתמול כמעט ולא כתבתי כלום - כבר לא נשאר לי כח אבל אז ביג מאמא התקשרה - אם הנווווו - מה קורה אז הבנתי שמה שלי ברור כשמש כבר 4 ימים - לא ידוע לכולם ובכל זאת ראוי שלפחות אני אעדכן אני כל כך סחוטה נפשית ורגשית שאין לי מה לומר רק שהרבה דמעות ירדו במהלך הימים האחרונים - און אנד אוף קרובה לקצה גבול יכולת הסבל שלי אני הולכת ליעוץ אצל פרופ' לאופר בהדסה - אולי יהיה לו רעיון למרות שאני די סקפטית - ודי מכינה את עצמי לתשובה שזה עניין של מזל או חוסר מזל בעצם.
משנה מקום משנה מזל
לפחות ככה אני מקווה בשבילך, חמודה. עוד המון חיבוקים. מקווה שיהיה לפרופסור מה להגיד לך.

הוביטית

New member
אנגולי,

תודה על התמיכה
אנגולי,
אני מאד בעד דעה נוספת, ואפילו להחליף מרפאה. גם בגלל מבט נוסף על התיק שלך וגם בגלל שהתנאים במעבדה קצת שונים ולפעמים זה יכול לעשות את כל ההבדל.

אשמח לשמוע במסר פירוט כי אני לא

תודה על התמיכה
אשמח לשמוע במסר פירוט כי אני לא
תמיד עוקבת ואולי יהיה לי מה לתרום... בכל מקרה, מקווה שתמצאי את הכוחות יש מאין כדי להביא את ההצלחה

העין ה 3

New member
מאתמול אני "קוראת" את ההודעה שלך

כל פעם שאני פותחת את הפורום, אני מסתכלת, כואבת, ולא מאמינה. כל כך קיוויתי שהפעם תורך. אוף אוף ואוף! לא יודעת מה לכתוב

anguly

New member
כי באמת אין מה...

כל פעם שאני פותחת את הפורום, אני מסתכלת, כואבת, ולא מאמינה. כל כך קיוויתי שהפעם תורך. אוף אוף ואוף! לא יודעת מה לכתוב
כי באמת אין מה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה