משנה מקום משנה מזלתודה על התמיכה![]()
אתמול כמעט ולא כתבתי כלום - כבר לא נשאר לי כח אבל אז ביג מאמא התקשרה - אם הנווווו - מה קורה אז הבנתי שמה שלי ברור כשמש כבר 4 ימים - לא ידוע לכולם ובכל זאת ראוי שלפחות אני אעדכן אני כל כך סחוטה נפשית ורגשית שאין לי מה לומר רק שהרבה דמעות ירדו במהלך הימים האחרונים - און אנד אוף קרובה לקצה גבול יכולת הסבל שלי אני הולכת ליעוץ אצל פרופ' לאופר בהדסה - אולי יהיה לו רעיון למרות שאני די סקפטית - ודי מכינה את עצמי לתשובה שזה עניין של מזל או חוסר מזל בעצם.
אנגולי,תודה על התמיכה![]()
אתמול כמעט ולא כתבתי כלום - כבר לא נשאר לי כח אבל אז ביג מאמא התקשרה - אם הנווווו - מה קורה אז הבנתי שמה שלי ברור כשמש כבר 4 ימים - לא ידוע לכולם ובכל זאת ראוי שלפחות אני אעדכן אני כל כך סחוטה נפשית ורגשית שאין לי מה לומר רק שהרבה דמעות ירדו במהלך הימים האחרונים - און אנד אוף קרובה לקצה גבול יכולת הסבל שלי אני הולכת ליעוץ אצל פרופ' לאופר בהדסה - אולי יהיה לו רעיון למרות שאני די סקפטית - ודי מכינה את עצמי לתשובה שזה עניין של מזל או חוסר מזל בעצם.
אשמח לשמוע במסר פירוט כי אני לאתודה על התמיכה![]()
באמת הסימן מספיק, אין צורך במלים...
אוי מלאכית........
מאתמול אני "קוראת" את ההודעה שלך
כי באמת אין מה...מאתמול אני "קוראת" את ההודעה שלך
כל פעם שאני פותחת את הפורום, אני מסתכלת, כואבת, ולא מאמינה. כל כך קיוויתי שהפעם תורך. אוף אוף ואוף! לא יודעת מה לכתוב![]()
שולחת לך שקים שלכי באמת אין מה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.