שרון למיליון ?!

idanoosh17

New member
אין ממש זמן לבדוק דברים

שפקס מתוחכם.. הוא ידע לפתוח את זה במועצת שבט ולא לפני שלפני יהיה לה זמן לבדוק את העניין

שפקס לא מתוחכם. אין שם דבר מתוחכם במה

שהוא עשה במועצת השבט. אם שרון הייתה חכמה היא הייתה מאמינה לחברה שלה, ולא לשפקס. אבל היא לא חכמה. אם שפקס מצטייר בעיניה כאדם אמין, אז כנראה שהיא ממש לא חכמה. אלא אם כן, היא כן האמינה ללידר, אבל הרגישה לאן הרוח נושבת והעדיפה לזרום עם הלינץ' ביחד עם כולם. שתי האפשרויות שהעליתי לא מציגות את שרון באור חיובי.

המשימה הזאת הורידה אצלי נקודות זכות לאחרים

כל הזמן הייתי בעד שפקס שאמנם שיחק לעיתים 'מלוכלך' הוא שיחק מעולה ובתכל'ס זה משחק והכל לגיטימי את הכעס של שפקס וזה שהוא נפגע מלידר ושרון שחשבו להדיחו הבנתי למרות שחשבתי שהוא מאד מגזים בתגובתו מה גם שהן לא הדיחו אותו בסופו של דבר את ההתנהגות הנסחפת של אביגיל קפון ובשבקין שהיתה איומה לא הבנתי ולכן זה נתן אצלי נקודות זכות לשרון שרון קנתה את השקרים של שפקס במועצת השבט כי הותקפה גם והיתה בסערת רגשות והאמינה לו רק באותו רגע אחרי זה היא הבינה שטעתה ואכלה את עצמה על זה בקיצור - שפקס צריך לזכות כי לו הכי מגיע

borogon

New member
איזו לוגיקה מרשימה. סחטיין על הסקת המסקנות

לפי זה כדור הארץ מרובע והשמש חגה מסביבו.

Lolabet

New member
לא לגמרי מסכימה

תראו, שרון לא כזאת שחקנית טובה וגם אני הייתי מעדיפה שיהיו אנשים אחרים בגמר (דן, גיא..) אבל זה מה שיש. מי אתה חושב שצריך להיות? שפקס הבהמה שדרך על כולם? אתם יכולים להגיד "אסטרטג" אבל בעיני זאת אסטרטגיה גרועה. גיא זה המושבע שהכי יכול היה להצביע לו ושפקס עשה הכל כדי להרוס גם את זה. לא מגיע לו. קיפון שלא עשה כלום חוץ מלהגיד שהוא מביים הכל? תעשו לי טובה, להתחנף לשפקס זה לא נקרא אסטרטגיה וזה הדבר היחיד שהוא עשה. בשבקין הפחדן שלא עשה כלום וברח מכל אחריות? נשארה שרון. היא לא מדהימה ולא נשמה ולא טובת לב. אבל היא שחקה את המשחק ברמה זו או אחרת, עמדה על שלה באומץ גם כשזה היה מול כולם. אני לא מתלהבת ממנה אבל היא בררת מחדל סבירה.

borogon

New member
אין ספק בכלל - קפון צריך לזכות

הוביל אסטרטגיות משמעותיות לכל אורך הדרך ידע לשמור על פרופיל נמוך ולא לעשות הרבה רעש כל עוד לא צריך שיקר והתחנף בלי להתבייש למי שצריך ומתי שצריך - וגם לא מכחיש את זה נתן את התחת במשימות הפיזיות באופן שכמעט והדביק את בשבקין (שצריך בכלל להשתתף באולימפיאדה) זה, על פי דרווין, נקרא הישרדות

מי שהוביל כמעט את כל המהלכים במשחק הוא שפקס

גם אם זה נעשה באופן מלוכלך לעיתים. הכל לגיטימי כי זה רק משחק והוא שיחק אותו יותר טוב מכולם קפון בעיקר דיבר והוא יצא מגעיל במשימה האחרונה

borogon

New member
סותר את עצמך

הרי בפוסט 4 שורות מעל זה, רשמת שזה מאד לא יפה איך שקפון אביגיל ובשבקין התנהגו לשרון. עכשיו אתה רושם שזה משחק והכל לגיטימי. גם ההבנה שלך ששפקס הוביל את כל המהלכים שגויה. אם הוא הוביל את כל המהלכים, למה הוא הגיע בפרק הלפני אחרון לבקש מקפון להצטרף לברית שלו (שמן הסתם שלטה במשחק ובשבט באותו זמן)? הרי אם שפקס היה הדומיננטי באותה העת, קפון היה מגיע לבקש את חסותו, לא כך?!

חוזרת בי בדבר אחד

הדבר היחיד שלא לגיטימי זה ההתנהגות האיומה לשרון שפקס חבר לקפון רק כי רצה לנקום בלידר ושרון על כך שתכננו לבגוד בו שיחות וסגירת עסקאות עם בני בריתות אחרות חשובות להתקדמות במשחק ואם לא היה עושה את זה אז מירית לא היתה מודחת ואז היה להם רוב על השפקסלך ושפקס כן אחראי לרוב ההדחות והכי מגיע לו לזכות

snir80

New member
צודק במליון אחוז

להזיז את האצבע בשביל שחקנית עלובה כמו שרון זה כמו להצביע בשביל סבתא שלי. שתיהן לא עשו שום דבר במשחק הזה.

אורישקי

New member
לגמרי.

היא לא עשתה שום דבר ששווה לי לבזבז עליה כסף. אמנם לא הצבעתי מהאסמסים לאף אחד אבל זה לא שהיא בידרה אותי או הוסיפה עניין או משהו כזה כמו שפקס וקפון.

למעלה