עצומה????????????????????!!!!!!!!!!
H Hieros Gamos New member 19/10/04 #27 לא, את תנתקי ראשונה. -לא, אתה! -no you first - no no, i insist, you first! - no, I INSIST! god damn it people! אנשים ר ו א י ם כשאתם שולחים להם הודעה! מזכיר לי פרק בחברים...
לא, את תנתקי ראשונה. -לא, אתה! -no you first - no no, i insist, you first! - no, I INSIST! god damn it people! אנשים ר ו א י ם כשאתם שולחים להם הודעה! מזכיר לי פרק בחברים...
פ פגית New member 19/10/04 #26 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באפי זה חמוד אבל זה נמשך כבר מלא זמן....(מתככנת לוויה)
פ פגית New member 19/10/04 #29 יאיייייי חחחחחח לא סתם בהצלחה אתה נראה נחוש מאוד.. קצת יותר מדיי אבל שיהיה לך בכייף..
ט טלמ New member 19/10/04 #30 אני כנראה מפצה כפולני על המלחמה שלא השבנו נגד היטלר אני משיב נגד מסך הזהב אבל באמת שאני באובססיה שום דבר לא עוצר אותי (פעם הוצאתי 1000 שקל בטעות מהחשבון של הבית ספר על סמלים ליום העצמאות, לא נורא)
אני כנראה מפצה כפולני על המלחמה שלא השבנו נגד היטלר אני משיב נגד מסך הזהב אבל באמת שאני באובססיה שום דבר לא עוצר אותי (פעם הוצאתי 1000 שקל בטעות מהחשבון של הבית ספר על סמלים ליום העצמאות, לא נורא)