ענק לנו!!!

טלמ

New member
פשוט רמאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך לא עלינו??????????????????????????????????????????????????????????????

טלמ

New member
רק הדפקטים עולים לגמר

24- סדרה משעממת ומעצבנת ER- אוהב, אבל אין על ג'אג באפי- לא נגמר? נגמר ותודה לאל אלי מקביל- נטחנה בטירוף הכי גאים שיש- למה הם לא מתים כבר ועפים מהמסך?????????. תמיד הם עולים והוריסם את הכל- אני תמיד אמרתי שצריך להרוס להומואים את הכל!!!!!!!! איפה ג'אג? מכושפות? במיוחד
איפה ג'אג??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​

טלמ

New member
צריך למצוא דרך להרוס את הסדרות האלה

במיוחד את 24 והכי גאים שיש

טלמ

New member
צריך לחשוב על תוכנית פעולה

צריך לפתוח אתר רציני ולעשות עצומה נגד מסך הזהב על רמאות וליס + שיורידו את הסדרה הדוחה "הכי גאים שיש" מהמסך וכמובן לערוץ 10 נגד 24 ולא יזיק לשלוח את העצומה גם לוורנר

טלמ

New member
המלחמה רק התחילה

אף אחד לא נותן לנו כאלה עלבונות אם היינו מפסידים לאי אר, מכושפות, מרוץ לאתמול, איזה משהו מדע בדיוני ותיקים באפלה הייתי מבין אבל להכי גאים שיש!?????..

אני נגד -------->

להוריד את הכי גאים שיש... אני מתה מכורה לסדרה הזאת.. לדעתי 24 ובאפי ER אפשר בכיף לוותר על זה. זה פשוט בושה וחרפה שלא הוסיפו את ג'אג!!!!!!!!!!! אני מוחה....

Hieros Gamos

New member
בואנ'ה בנאדם תירגע!

אני מבינה שאתה קצת מאוכזב אבל מפה ועד הומופוביה... אלוהים ישמור. להגיד לך את האמת כשהכי גאים שיש שודר בערוץ שלוש גמני ראיתי את זה, ודי נהינתי. אז אני מבינה שאתה מאוכזב, כולנו מאוכזבים ויש פה כמה בחירות שבאמת לא כל כך מוצדקות (אהמ אלי מקביל) אבל תוריד טונים.... קח פרוזק....ליתיום...כדור לבן קטן... אבל תרגיע!

Dark Storm

New member
תרגיע ומהר.

24 - סדרה גאונית, עובדה שהיא זוכה בפרסים בכל העולם כולל מסך הזהב של שנה שעברה. באפי - אני אישית אדאג להשמיד מי שיגיד מילה רעה על הסדרה הזו! הכי גאים שיש - לא אוהב את זה אבל אני מבין שיש לה קהל מעריצים דיי גדול בארץ.

טלמ

New member
בכל זאת צריך עצומה!!!

אני ושב שצריך לעשות עצומות נגד מסך הזהב כי מי שזוכר גם שנה שעברה איכשהו עלו סדרות שהיה ידוע שהיו בעלות רייטינג נמוך ומעריצים מעטים אז אני חושב שצריך לעשות עצומה נגדם!!!!! אתם לא חושבים!

אבל אם ג'אג הייתה נבחרת

אז זו הייתה תחרות מכובדת
נו לא נורא לא נבחר, אתה צריך פרסים כדי לדעת שהסדרה טובה
לבאפי, 24, הכי גאים שיש יש המוווווון מעריצים, לג'אג בארץ קצת פחות
... לא נורא... האמת שאני תוהה למה לא הכניסו את 'ג'ואן מארקדיה' כי היא אפילו הייתה מועמדת ב2 קטגוריות לאוסקר, מוזר

הכל בגללך!!!../images/Emo46.gif

עכשיו אני לא אראה את דיויד אומר דה פיפל אוף יזראל!!!!
! מי אמר לך להצביע לשניהם???????!! אני אמרתי להצביע רק לג'אג!!!! ארררררררררררררררררררררררררררררררג!

Dark Storm

New member
תמיד מאשימים ת'שותרים ../images/Emo3.gif

גאג קיבלה אותה קמות קולות ממני כמו באפי, אולי אפילו יותר מה לעשות שלבאפי יש יותר מעריצים שהצביעו עבורה (או ממש מעט אם חייגן אוטומטי
)

למעלה