ג.יפית

victorr2

New member
../images/Emo31.gifג.יפית

מישהו יכול להסביר לי בבקשה, למה הזקנה הזאת לא יורדת מהמסך ואפילו בעיתונים ובאינטרנט היא כל הזמן מפרסמת משהו? למה אני חייב לסבול אותה ולמה מישהו משלם לה בכלל שתפרסם את עסקיו? אני לא קונה ולא אקנה שום דבר ממה שהמכוערת מפרסמת. אז מי היא חושבת שהיא? תענו לי, פליז... תודה מראש, ויקטור

ויקטור, קבל ביקורת בונה...

אתה אידיוט! אם אתה מחרים מוצרים בגלל שהמפרסמת שלהם לא נראית יפה בעיניך.. אז אל תקנה. מבטיחה לך שהיא את הכסף שלה תמשיך לעשות איתך או בלעדיך.

victorr2

New member
אידיוט הוא זה

שעושה בשבילו פרסומת שלילית כשנותן למכוערת הזאת לפרסם את המוצרים שלו. ביקשתי תשובה ולא ביקורת בונה

איכסה

New member
מממ...

ג´ יפית התחילה כשאנשים לא ממש הבדילו בין פרסומת לתכנית - הם חשבו שהיא באמת אובייקטיבית, הגישה הזאת נשארה אצל חלק מהאנשים (בעיקר הזקנים), ועובדה שזה עובד. ג´ יפית היא בעלת משרד הפרסום, והיא לא שחקנית או משהו (שמתם
אה?!) לכן, אני חושב שזה רק מראה כמה מערכת הפרסומות משוכללת. אני מעדיף לראות זקנה פטתית עם משפטים לא מקוריים לגמרי מאשר ילד עשיר אומר "מגניב" ומקווה למכור שולחן בינגו לזקנים. נ.ב שמתם
שהאישה בעיתון ממש לא דומה לג´? הייתי בטוח שזו אישה אחרת. הגרפיקאים של משרד הפרסום עבדו עליה 4 ימים רצופים בפוטושופ.

subotaj

New member
כל כך הרבה פעמים דברנו פה

למה האשה הזאת ממשיכה לפרסם ומצליחה בגדול ובכלל לדעתי צריך מאוד להעריך אנשים כאלו אקיצר הדיון הזה על ג.יפית יצא לי מכל החורים תדפדף בפורום ותגיעה לשרשורים מפלצתיים על ג. יפית

למעלה