SMSים מהחייל

McBlack

New member
אליאור

ממש התקשיתי להיזכר
כולם קוראים לו מזיין סנאים, אצלינו בפורום... הוא כבר בן 21, אמור להשתחרר...

לילי123456

New member
גם לי אין את כל ההודעות הישנות../images/Emo10.gif

כי החלפתי לפני חודש בערך טלפון ומספר... מה היה ה- SMS.... הכי יפה שקיבלת ממנו? וואי יש מלא כאלו...האחרון שאהבתי: "אני כל כך אוהב אותך מואה ענקית כל כך כיף לי שיש לי אותך אני כל כך מאושר..כיף לדעת שמי שאתה אוהב מחכה לך שתחזור=] את נסיכה מושלמת" שבחיים לא תשכחי? זה היה בפלאפון הישן אז אני לא ממש זוכרת את הניסוח. "איזה כיף הריח שלך נשאר על הכרית שלי" זה היה משהו כזה וזה היה ממש אחרי כמה ימים שנהינו חברים. סתם התכרבלנו במיטה שלו והריח של הקרם שיער שלי נשאר לו על המיטה
הכי יפה ששלחת לו? אני לא שומרת את שלי אז לא זוכרת...אבל תגובה שלו לאחת ההודעות: "את כל פעם מחדש עושה אותי מאושר עם ההודעות שלך.." הכי מעצבן שקיבלת? אני לא שומרת מעצבנים
זה בטח משהו בסגנון "אני יורד לשטח ואני לא אוכל לדבר היום. אוהב אותך..." הכי סקסי? לא שמרתי אותם
הכי...[משהו שבא לך לכתוב עליו]? משמח: "מאמי המפקד נתן לי אפטר"

שלי..

האמת אני לא זוכרת.. כי אין לי פה את כל האסמאמאסים אז אני אכתוב הכי.. מהשבוע- שבועיים האחרונים מה היה ה- SMS.... הכי יפה שקיבלת ממנו? "את לא מבינה כמה ויטל מאוהב בביס שלו" חח זה האסאמאס הרביעי כשהלכתי אחורה.. אני אוהבת את כולם. מצטערת. שבחיים לא תשכחי? לא יודעת, אני זדוכרת הרבה יפים.. טוב נחפש משהו מיוחד- "אני אוהב אותך" אחריי חיפושים רבים הגעתי למסקנה שזה האסאמאס האהוב עליי, פשוט וענייני. הכי יפה ששלחת לו? חח אסאמאס מיום רביעי שבוע שעבר.. "כלכך שימחת אותי עכשיו.. אתה לא מבין כמה אני מאוהבת בך! מחר אנחנו ביחד." הכי מעצבן שקיבלת? אני מוחקת את אלה שמעצבנים אותי:p הכי סקסי?לא יודעת הכי מעניין? כולם הכי...[משהו שבא לך לכתוב עליו]? שהוא מושלם ואני אוהבת אותך הרבה הרבה.

ChemicalxX

New member
../images/Emo189.gif

מה היה ה- SMS.... הכי יפה שקיבלת ממנו? "אני מתגעגע אליך יפה שלי. אוהב אותך מלא מלא מלא! מפה ועד אשדוד, ואפילו יותר!" (חח אז מה אם הוא כתב את זה בזמן שמירה...), "קושקההה מקווה שאת נהנת...תחזרי כבר !!! אוהב אותך" (זה כשהייתי בחו"ל), ":-* סתם כי בא לי"...חח שבחיים לא תשכחי? ממ..."אמא שלך בכתה אתמול. היא בטח שונאת אותי. אני ממש מצטער, כנראה לא שמרתי עליך מספיק ואני מרגיש רע בגלל זה." זה אחד מבאס :/ הכי יפה ששלחת לו? "איזה כיף שאתה חוזר מחר", "~חיבוק~ ^^ הכי מעצבן שקיבלת? "את לא כיף :(" זה לא כזה מעצבן חח...יש יותר אבל לא בפלאפון ^^ הכי סקסי? אממ..."אני חושק בך יותר! בך, בארנבי ובאהובלשפאלט" חחח הכי מעניין? "אני באוטובוס בדרך לאשדוד. אסור לי לשכוח לקנות גנדון" חחח הכי מפתיע: "היום זה היום הראשון של החצי שנה הבאה שלנו איזו התרגשות."
הכי מצחיק: "חלמתי שאת עצובה וכששאלתי אותך למה, אמרת שהביאו לך בעיטה בביצים"
עוד אחד מצחיק: "את עדיין במחזור?"
אחד משעשע: "קושקה! תתחרמני עם מישהי ותצלמי! יא פריקית קטנה שלי" חח...זה חמוד חפרתי...

OgaliO

New member
היו כלכך הרבה, בטוח יהיה משו יותר ממה שאכתוב

הכי יפה שקיבלת ממנו? ממ.. היו כלמיני, בעיקר ציטוטים משירים .. בכלל כל האסאמאסים שהייתי בחול \ הוא היה .. אין, זה הדבר שהחזיק אותי
שבחיים לא תשכחי? את כולם, לא עולה לי משהו מסוים..
הכי יפה ששלחת לו? היו כלכך הרבה, חח .. "פיצק, מעכשיו אני שלך. בכל יום, בכל שעה, בכל דקה ובכל שניה. איתך לנצח"
הכי מעצבן שקיבלת? שהוא נהיה אדיס כזה מדי פעם.. מוציא אותי מדעתי "טוב" "בסדר" "לא" "כן"
הכי סקסי? חחח.. לא מדברים על זה באסאמאסים
אבל אם כבר, אז שאלתי אותו אם באלו לצאת לרקוד.. אז הוא החזיר "אני מעדיף לרקוד איתך במיטה"
הכי מעניין? לא יודעת
הכי...[משהו שבא לך לכתוב עליו]? מלחיץ
"מאמי את לא מבינה איזה תאונה עשיתי, אני לא יכול לדבר עכשיו אני אתקשר כשאוכל, אמא שלך בדיוק ראתה" אוקיי, ממש נלחצתי, והתקשרתי אליו -לא ענה, אמא שלי - גם לא עונה, התחרפנתי.. צרחות בכי וזה :-S אחרי 4 שעות הוא התקשר!

OgaliO

New member
ממ..

איזה אחת עברה באדום, והוא לא ראה אותה כי במסלול לידו הייתה משאית [היא הייתה אחרי המשאית].. וזהו, בעיקרון לו לא קרה כלום אבל הוא היה בפאניקה מטורפת.. אחרי כמה ימים שהוא הגיע למשטרה, אז עוד לפני שהוא נכנס השוטר הביא לו את הרישיון [כי בתאאונה לקחו לו] ואמר לו כזה "קח אתה לא אשם".. ומסתבר שהיו עדי ראיה שראו בדיוק מה קרה וזה.. מזל

Heels

New member
../images/Emo30.gif

הכי יפה: ביום גיוס "סקסית, תעשי חיים, קחי את זה הכי בקלות... אל תהיי שוקוסטית ותדעי שאני מטורף עלייך" כשהוא היה בהשלמה באיזה סוג של אבט"ש בחברון "הלוואי והייתי איתך ולא מסביב לגדר בחברון" שבחיים לא תשכחי: "אפשר להזמין אותך היום לסיגרית פסח ב', אחרי האוכל?" אפשר לומר שמהאסאמאס הזה הכל התחיל הכי יפה ששלחת לו: היה אחד ששלחתי לו כשהוא היה בהשלמה והוא ממש התלהב ממנו והראה לכל מי שהיה לידו אבל זה קצת מצונזר
הכי מעצבן שקיבלת: "לא רציתי לפגוע או לשקר, אז שמתי את האמת על השולחן, את באמת רוצה שאני אדבר איתך רק עוד 3 חודשים?" כשהתעצבנתי שהתפקיד החדש לוקח אותו ממני לגמריי.. הכי סקסי: "הכי יפה בעולם... מטורף עלייך" כשהוא כותב לי אסאמאסים כאלה אני רוצה לקפוץ עליו. זה הכי עושה לי את זה לקבל ממנו מחמאות. מכל אחד אחר אני פשוט מבטלת את זה כאילו זה לא נכון.. לו אני מאמינה. הכי מעניין: לא זכור לי אחד כזה.. הכי.. עדיין מנסה לפענח אותו: "בייבי... היום הוא המחר שאתמול ציפתה לו"

Heels

New member
ואיי זה באמת נשלח?

מאגניב כי סגרתי את המחשב שנייה אחרי שעשיתי שלח וזה עוד לא סיים.. הקטע עם האמת על השולחן זה... הוא קיבל תפקיד שלא היה לו זמן לשומדבר ואפפחד והיה לו נורא קשה לחלק את הזמן בין המשפחה, חברים, אני, ולהיות עם עצמו. הוא עשה חישוב כזה וקיווה שתוך 3 חודשים ירד הלחץ והוא כבר יתפעל את התפקיד שלו והכל בסדר. אז התעצבנתי ואמרתי לו שזהו ונמאס לי ושידבר איתי עוד 3 חודשים שירד הלחץ. וכמובן שנשברתי אחריי כמה ימים ובאתי אליו למשרד והשלמנו
ופסח ב' זה הממ. החג השני של פסח
יש כאלה שחוגגים פסח ב'.. משומה
אז הוא הזמין אותי לשבת איתו על סיגריה אחרי האוכל - שזה תמיד תרוץ לשבת ביחד. אבל עכשיו הפסקתי לעשן אז.. קשה קשה

הגנ"ש זה לא סוג של אבט"ש

הגנ"שׁ- הגנת ישובים אבט"ש - אבטחת ישובים הגנת ישובים זה הגנה על ישובים בגבול עם השטחים ואבטחת ישובים זה במקום אחר
חחחחח

Heels

New member
חחח עשיתי אבט"ש

ואני יודעת מה זה הגנ"ש הקטע הוא שרשמתי את זה לא זכרתי מה זה היה אז קראתי לזה "סוג של אבט"ש" והגנ"ש ב"ה יהיה לי שאני אצא לקצונה.. ואבט"ש זה אבטחה שוטפת, לאו דווקא ישובים (למשל אני עשיתי אבט"ש בבסיס גדנ"ע)

disarray

New member
אממ..הנה..

הכי יפה שקיבלת ממנו?כולם יפים..אבל עכשיו קיבלתי אחד שממש עשה לי טוב על הלב: "אוהב אותך ירדני,לילה טוב:] רק מחשבות טובות שיהיו לך..לא מפסיק להתגעגע אלייך מותק.."
שבחיים לא תשכחי? אני לא שוכחת אפחד מהם=] הכי יפה ששלחת לו? "אתה פשוט מדהים מותק שלי!! ואתה לא מבי כמה אתה עושה לי טוב..אוהבת אותך הכי בעולם.." חח משו כזהP= הכי מעצבן שקיבלת? "תודה חמודה=] הכל מצוין..אללה גולני! אוהב אותך.." סיפור ארוך..אבל אחרי שהתעוררתי לשלוח לו סמס במיוחד כי לא יכולתי לבוא איתו לגיוס וזה מה שהוא מחזיר לי..ועוד היה ממש אדיש אליי..נורא התעצבנתי הכי סקסי? "יהוו מה הייתי עושה לך עכשיו.." הכי מעניין? ממ לא יודעת חח..אין לי הודעות מחקתי הכל=/ הכי...[משהו שבא לך לכתוב עליו]? " את חברה נהדרת..מזל שאני לא ****** הוא בטח ממש מקנא שאני קיבלתי אותך" חח זה היה משו כזה..אבל ממש חמוד ומצחיק

גם לי הכל נמחק כשהחלפתי פלאפון../images/Emo7.gif

מה היה ה- SMS.... הכי יפה שקיבלת ממנו? "סתם נזכרתי שאני אוהב אותך.." אלה הדברים הקטנים!! הוא מתוק. וגם - "i'm so in love with you... i'll be forever yours.." זה מאיזה שיר. קיצר יש מלא. שבחיים לא תשכחי? מתישהו הוא שלח לי סמס ב4 לפנות בוקר, אם אני לא טועה זה היה "לילה.. כולם ישנים... רק מישהו אחד ער וחושב עליך. בוקר טוב יפייפיה :)" זה היה ממש בהתחלה, וכלכך נמסתי מזה. הוא מדהים. הכי יפה ששלחת לו? הממ לא זוכרת בדיוק. לא יודעת נו.. אולי פרץ של אהבה - "אמירי שלי... אני אוהבת אותך כלכך.." הכי מעצבן שקיבלת? מחקתי את המעצבנים, זה מעצבן אותי. חח. אבל משהו בסגנון "למה צריך להפוך את זה כל פעם לשיחה שלמה?!" כולה רציתי לדבר איתו בטלפון קצת.. בקשה גדולה מידי כנראה. הכי סקסי? "בואי נזדיין בסרט...?"
(לא סקסי בכלל אבל זה הכי קרוב חח) הכי מעניין? נחליף את זה בהכי מרגיע או משהו? " רציתי להגיד לך שכמה שאני הייתי עצבני היום, רק חשבתי עליך וזה עוזר לי. מת עלייך :)" או משהו כזה. הכי מצחיק/מוזר? "-תזכורת- את מכוערת. זו הייתה תזכורת מטעם האגודה למלחמה בחייל." הודגש באמצעות מדגישומטיק
(כפרעלהמדגישומטיק הזה
)

Heels

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי את האחרון!! חח חבר שלך חזק ביותר :) ואת הזה שבחיים לא תשכחי..
ענק

למעלה