shir hashavua

../images/Emo30.gifshir hashavua../images/Emo30.gif

הפינה השנואה חוזרת, יאללה תנו בראש שירי השבוע שלי של ברי-עוד חוזר הניגון, בגלל מה שהמורה שלי אמרה שם על ברי (תעיפו מבט בעדכון השבועי לא של ברי-מודה אני-מאיר אריאל, התלהבתי ממנו הרבה בהתחלת השבוע, בסוף השבוע הוא כבר נדבק......נדבק....... אבל מאיר ענק...אין מילים

Niv Ishaki 0034

New member
שיר השבוע שלי....

ברי - ארץ זרה, מאז שתי ההופעות האחרנות שהייתי שהוא סיים אותן עם ארץ זרה לא של ברי - led zeppelin - hey hey what can I do בשבוע האחרון חרשתי עליהם

T S F1

New member
הוא תמיד מסיים אם "ארץ זרה", לא?

בכל מקרה, שלי: ברי - " יש יש יש" לא ברי - המון המון רד הוט צ'ילי פפרס.. סתם היה לי חשק :)

טלולית1

New member
שיר השבוע שלי

למה פינה שנואה? אני דווקא אוהבת אותה...
של ברי- מונסון,אני אוהבת את השיר הזה.. לא של ברי-אסף אמדורסקי-יקירתי,שיר שאני הכי אוהבת שלו.

מתןפ

New member
שלישלי

ברי - הפוך בלי שום ספק בכלל אחלה ביצוע בהופעה לא של ברי יהודה פוליקר - פחות אבל עוד כואב תקליט נהדר

חם על הירח כי

חשבתי על המשפט: ונשתחר ונשתחרר מצהל כשיהיה חם על הירח וכתבתי אותו על הקיר בבסיס...

parnar

New member
mine

ברי עם פורטיס - הדלת, איכשהו נדבק לי השיר הזה לא של ברי - וואי יש לי התלבטות בין לא מוותר של הדג נחש מאתמול בהופעה שלהם, שהייתה הופעה בתתתתתת *ונה, אחת מהיפות שהייתי. או Kanye West - Slow Jamz שיר פשוט יפהפה, שחרשתי עליו כל השבוע אבל לא מוותר עשה לי את הסופה"ש.

parnar

New member
וזה הפינה הכי אהובה עליי ד"א

כל כך אהובה שלקחתי אותה לפורום שלי

parnar

New member
אני אשלח לך בפרטי את הליין אפ

כי זה פורום ברי סחרוף, חבל להציף עם הדג נחש :)

plug in baby9

New member
../images/Emo68.gifואי שיר השבוע:)

אממ לצערי השבוע לא יצא לי לשמוע ברי אבל כן יש לי 2 שירים מושמעים ובגדול דניאל סולומון-כשתחזרי ומטרופולין-היא לא אומרת כלום. מתחברת מאוד לשניהם! יום טוב ושבוע נפלא:)

israel1986

New member
השבוע שוב לא שמעתי ברי

אבל קניתי את המארז של שני האלבומים של הצ'רצ'ילים + כל מיני קטעים שלא נכנסו לאלבומים, ובינתיים זה ממש טוב.

למעלה