שרשור פרידה....

nogao10

New member
../images/Emo30.gifשרשור פרידה....

כן, ידעתי שאני אפתח את זה (היי, אפשר להיות אחראית אירועים עצובים??? ........) אז בכל מקרה, אני אתחיל לירון התחלנו לדבר לפני 3 חודשים (או אולי קצת יותר......) ובהתחלה חשבתי שזה יהיה קצר ימים, אני ממש גרועה בהתכתבויות מרחוק אבל זה שעברה כבר רבע שנה רק מדגיש את העובדה שזה לא יעלם בקרוב, אז על אחריות שתינו לשמור את כל זה ואת יודעת שאני אתגעגע, לפחות בטוח שהפורום הזה לא יהיה אותו דבר בלעדייך...... אף פעם אל תשכחי, אמנם ג'ון לא בטוח יודע את זה, אבל את באמת אישתו החוקית, וברגע שהוא רק יבין את זה, הוא יחכה לך מחוץ לדלת- אז רק אל תופתעי יותר מידי. אני חושבת שאחרי שאת תשתחררי נעשה לנו ספיישל בון ג'ובי, שהפעם יכלול את האנשים האמיתיים, אז עכשיו יש למה לצפות..... פשוט אל תשכחי גם אותי!!!
נוגה

LIRONSH100

New member
נוגה שלי... ולכולכן.. (גם לך לירן..)

קודם כל לנוג... וכן גם אני ידעתי שאת תפתחי את זה... (היה צפוי..) וזה לא שאני עוזבת את הפורום- אמרתי אני נשארת- בדיוק כמו שגל נשארה..- טירונות וקורס ואני יחזור לתפקוד מלא.. (בינתיים זה יהיה רק בסופי שבוע-כשישחררו אותי..) ונוג זה הרבה יותר.. (את נסעת להולנד ביולי.. עכשיו כבר נובמבר..) וכן.. מחר אני מבטיחה אני יתקשר עליך.. (ומבחינתי אני ברור שאני ישמור איתך על קשר..) ואני יתגעגע עליך המון גם... ובעזרת השם- כששתינו נשתחרר בהחלט נעשה לנו ספיישל בונג' עם האנשים האמיתיים! ואין סיכוי שאני ישכח אותך!
המון לב.ג'.. ועכשיו לכל שאר החברות המדהימות שפגשתי כאן (וזה כולל את לירן...) לפני בערך שנה אני הגעתי לכאן- במטרה שיעזרו לי להכין את העבודה באנגלית על בונג'.. בסוף- הכרתי כאן חברות אמיתיות.. נכון לא נפגשנו- אבל אנחנו מכירות אחת את השניה מספיק טוב לא? אם אני יתחיל עכשיו לכתוב לכל אחת ואחד ממכם זה לא יגמ- ולצערי אני קצובה בזמן.. (אני צריכה לנסוע לאן שהוא עוד להתארגן לשינה ולישון.. אה ולפני זה לשלוח מכתב לריצ'י..) אז בנות אני לא עוזבת אתכן.. אני פשוט פחות זמן אהיה פה (לצערי..) אני אהיה כמה שאני יוכל.. ואל תתנו לפורום הזה למות.. אני אוהבת אותו יותר מידי... ואם אתן רוצות עידכונים ממני- לנוגה למור ואביה יש את המספר שלי.. אז תרגישו חופשי לשאול ותהעדכן וגם תן יכולות להעביר לי דרכן מסרים.. (אם זה בסדר מבחינתכן..) אז אוהבת המון.... המון המון.. שלכן ל.ב.ג'- לירון בון ג'ובי

inbal287

New member
לירון../images/Emo24.gif

שיהיה לך המון, המון, ה-מ-ו-ן בהצלחה בצבא בכלל ובטירונות בפרט. קחי הכל בקלות ותזכרי שהטירונות זה הכל הצגה אחת גדולה, פוזה רצינית, שתצטרכי לסבול רק שלושה שבועות וזהו, אח"כ כבר יהיה הרבה יותר טוב. אנחנו כאן מחכים לך שתספרי לנו הכל
.
.

שיהיה לשתיכן המון בהצלחה

תהיו חזקות יהיה לכן קשה בהתחלה אבל עוברים את זה ומתרגלים וזה הופך להיות שגרה אל תשכחו להוציא הרבה פטורים מתורניות של יטחנו איתכן.... אתן אחלה של בנות .....ח ב ל על הזמן מעניין איך הפורום הזה יתנהל בלעדיכים ולסיום אולי תעלו תמונה שלכן שנראה מי אתן?

nogao10

New member
חחחח.... רק עוד חצי שנה

מעניין מה יקרה כשאני אלך לש"ש... לפחות, אני ממש מקווה שזה מה שיקרה, איפה שאני רוצה יוצאים פעם בשבועיים- מה שאומר- מינון הבונג' הולך לרדת, אבל ממש, כי בסוף הקומונה שלי תרצח אותי..... טוב, אתם עוד סובלים, אבל כמה פעמים אפשר לשמוע את השם ריצ'י ביום? בקרוב (עוד חצי שנה) נגלה.......

LIRONSH100

New member
טוב אז תגובה +עידכונים!

טוב אז תודה לכולכן.. ואני מצטערת אבל כואב לי כל הגוף-(יש לי וירוס בבטן..) והרגלים שלי נפוכות ממכות שקיבלתי מהנשק.. ומלא בסגול.. והידים- אני כל הזמן נפצעת וכואב לי לכתוב אפילו במקלדת... אז אני ינסה לקצר ..(יוצר מידע- התפקיד של נוגה- שהיא לא מבצעת אותו כמו שצריך..ד"א..) אז ככה- אני בחיל הים- אני יודעת לאיזה קורס אני צריכה להיות אבל אין לי מושג מה זה.. (הערב אני יגלה.. לא משנה אייך..) הטירונות שלי בחיפה אז ככה שזה יוצא ממש קרוב שבוע הבא אני סוגרת שבת- וב29 לחודש שזה יום יום חמישי עוד שבועיים- הטקס השבעה שלי.. וכן יש לי מדים לבנים..(אבל בגדול לובשים אותם פעם במליארד שנה.. זה ממש נדיר.. והמדי א' הרגילים זה בצבע בז' כמו של חייל האוויר...) כן קיבלתי נשק- אבל לא לוקחים את זה הביתה..) יש לי מפקדת ממש חמודה (ובאמת!) יש שלב כזה שהמפקדות עושות לכל אחד בצוות שלה רעיון אישי אז היא שאלה אותי מה התחביבים וכאלה.. וכמובן סיפרתי לה על בונג'.. ואני ישר עצרתי את עצמי- כזה-את מכירה אותם?- המפקדת שלי- כן בטח!!!!! איזה כייף!ובכלל הבנות שיצא לי לדבר איתן עליהם ידעו מי זה בונג&#39
לצערי רק בגלל איצ' מאי לייפ אבל זה יותר טוב מכלום!!) טוב אז אני יהיה פה בסופ השבוע הזה- נוג- את אחראית על עידכונים- ועל שלא יעיפו לי את השיר שלי (וללהצביע בשמי לחוליה החלשה...) אביה- ומורי- יש לכן את המספר שלי- אם אתן רוצות לדבר איתי- שלחו לי SMS לפני ואני ישתדל לחזור עליכן בזמן הכי מהר שאני יכולה.. (בגדול שותר לי לדבר בטלפון רק בשעה אחת שאני גם צריכה להתקשר להורים ולהתקלח ולהתארגן ועוד מילארד דברים... (שבין השאר זה להתקשר לנוג...) וכל השאר- אותו הדבר רק- תבקשו את המספר שלי- מנוגה או מאביה או ממור.. ואני מקווה שאני יחזור כמה שיותר מהר... טוב אז אני חייבת לראות את הקליפ של בעלי.. (וכן אני יודעת שהחצוף מופיע רק הוא וה.... הזו...) אני יגיב לזה ברגע שזה יגמר- ומשם- למיטה (לישון...אוי המיטה וחצי הצתוקה והחמה שלי....) טוב אז אוהבת המון המון המון- ואין לכן מושג כמה אני מתגעגעת.. (אממ כמה פעמים אני בטירונות יוצא לי לחשוב על הפינה.. ואו- במיוחד על התמונה של הלהקה בטירונות..) אה וכמעט שכחתי לספר לכם! יש לי וירוס בבטן- לא לדאוג זה כואב, אבל זה בא בגלים כאלה... בכל אופן כשהיה לי אחד שהיה ממש אבל ממש חזק וכבר בכיתי מרוב כאב אז נתנו לי לשכב באוהל.. והדבר היחידי שעזר לי להרגיע את זה זה כשחשבתי על הלקה ועל הפינה.. אני מתכננת על הMP ביום שבת כבר... הוא יעבוד המון... טוב אז אוהבת המון המון המון- ל.ב.ג'.. (או למי שלא יודע מה זה אומר (לירון בון ג'ובי..)

inbal287

New member
לירון../images/Emo24.gif

קודם כל, שרדת יה!
מקווה שתרגישי טוב
. בסך הכל לא נשמע שממש סבלת, כאילו, את בחורה ממש חזקה. כל הכבוד לך. ושיהיה לך בהצלחה מתוקה
.

LIRONSH100

New member
תודה ענבלי...

וכן הבטן כבר עושה הפחות בעיות.. זה רק פעם ב.. עושה ממש כואב.. ומהבטן זה עבר לרגלים שהתנפכו לי... (ממכות של הרובה וכאלה..) וכן אני לא ממש סובלת.. כי הטירונות הזו ממש כמו גדנ"ע.. (רק שיש עוד שני נושאים שאני צריכה ללמוד.. אב"כ ועזרה ראשונה..) אבל זהו.. זה כל ההבדל.. וד"א כל הרעיון של הרובה- זה כדי שהוכל להגיד שאנחו ירינו.. (טוב האמת- התפקיד שלי מה זה לא מתקרב לנשק.. אבל יש לי חברות שהן ממש כמעט קרביות... (גוררות..) טוב אני מתה מעיפות.. אני ידבר איתכן מחר אני מקווה.. (וענבלי- יש לך את המסנ' שלי- את יכולה לפתוח בשיחה... את פשוט כל הזמן עסוקה אז אני לא יודעת מתי אפשר ומתי לא..)

למעלה