שאלותשובות

אמברוש

New member
שאלה

צבע השיער הטבעי של הילרי זה חום? הייתי בטוחה שהיא בלונדינית טבעית..

danielhamami

New member
שאלה על הילארי

אם אפשר, כתבו לי מידע על הסרט ליזי מגוויר ממריאה לרומא זה חשוב מאוד עבורי. אם יש אתר לסרט אני אשמח מאוד. מכיוון שאני צריכה להוריד את השיר שהילארי שרה! שאלה נוספת, הילארי דאף יצאה לסיבוב הופעות?

candy chick

New member
היי שאלה...

היי.. אני לא ממש בפורום הזה אבל אני מתה על הילארי דאף ושמחתי לראות פורום (פעיל) עלייה... רציתי לשאול אותכם אולי מישו יודע מתי האלבום שלה יגיע לארץ? והגרסא המיוחדת תגיע בכלל אלינו?? תודה... עדי :)

הילארי יצאה לסיבוב הופעות...

לדיסק החדש שלה:"Most wanted" ולסיבוב הופעות קוראים:"Still most wanted tour"

olsen cool

New member
בבקשה

שקספר פוגש את וונדי קלי הצוערת ליזי מקגוויר-ממריאה לרומא סוכן סמוי קודי בנקס 12 במחיר של 1 סיפור סינדרלה בקול גדול האיש המושלם בקרוב:בנות חומרניות

olsen cool

New member
לגבי האלבום

הוא צפוי לצאת בארה"ב ב-16 לאוגוסט אז כנראה אצלנו זה ייצא בספטמבר ואני לא בטוחה אם הגרסה המיוחדת תגיע אלינו גם

כנסו כולם

אני מעריצה שרופה של הילארי דאף ופתחתי אתר עליה אבל הוא בבנייה כשהוא יהיה מוכן אז אני אשלח לכם אותו בנתיים כנסו לאתר השני שלי:www.shir50.tipo.co.il ביי לוב יו אול! שיר

CrazyAngel1

New member
יש לי את השיר... עמית שלחה לי../images/Emo9.gif

ו... מה את צריכה לדעת על הסרט? על מה מסופר? ויש לי את האתר לסרט אבל אין בו את השיר

M o T e K1

New member
וול...../images/Emo13.gif

אכן אכן,צבעה האמיתי של היל היל המקסימה הוא חום...כמו שרואים בתמונה למעלה...הרבה טועים..אבל לא נורא...גם אינ בהתחלה טעיתי..מקוה שעזרנו!!!

Sim§ MaN

New member
מה שמוזר הוא..

שיש לה תמונות מגילאים 5-10 שיש לה שיער בלונדיני. אני חושב שהיא נולדה בלונד וזה השחיר בערך בגיל 10. יש הרבה כאלה! אני נולדתי עם בלונד ועכשיו יש לי שטני.

hilaryduff18

New member
אתה צודק!

אבל זה מבלבל!! בהמון אתרים רשמיים שלה באנגלית ובעברית כתוב שהשיער הטבעי שלה הוא חום.. אז אני מאמינה להם כי אלה שבלוס אנג'לס לא טועים.. הוא שואלים את הילארי .. ורואים את זה מתוך ראיונות.. ואנחנו רויאם את מתוך האתרים אז אנחנו לא חייבת להיות צודקים... אז אני חושבת עדיין שהשיער הטבעי שלה הוא חום...

Hadarmitt

New member
שאלה...

ראיתי את הילארי בTRL והיא נראתה לי מאוד רזה בפנים.... רציתי לשאול אם היא אנורקסית או משהו או שסתם רזתה קצת? נ.ב. אני חדשה =]]

לא!! היא ממש לא אנורקסית

היא בעצמה אמרה שהיא בכלל לא אנורקסית ושאין לה הפרעות אכילה. היא פשוט הפסיקה לאכול כל מיני ג'אנק פוד כי זה לא היה טוב בשבילה, והיא התחילה לאכול הרבה יותר בריא ומזה גם הגוף שלה השתנה. וזה גם בגלל שהיא מתבגרת.

למעלה