רשימת תפוצה!!!!!!!!!!!!

mulon1984

New member
../images/Emo30.gif רשימת תפוצה!!!!!!!!!!!!

להלן המכתב שנשלח לרשימת התפוצה של רם. שימו לב שרם נכנס לעסקי מכתבי השרשרת: תפוצה יקרה, ביום רביעי הקרוב תתקיים ההופעה הסדירה המלאה הראשונה בתל אביב מזה זמן מה עם ההרכב חסר המורא- ספי אפרתי, חגי שלזינגר, תמר זיו ודפנה קינן. הזירה הנבחרת היא הלבונטין7 , אולם שאנחנו שמחים ביותר לחזור אליו. השעה היעודה לפתיחת הדלתות היא תשע בערב. שימו לב, מתקיימת הופעה נוספת אחרינו כך שגם אם קשה לצפות את שעת העלייה לבמה, לא מומלץ להמר על תחילת הופעה באיחור הסטנדרטי וכדאי מאד להגיע לפני עשר. כוס משקה או שתיים עד תחילת ההופעה עדיפות בהרבה על החמצת חלקה עבור כל המעורבים. מידע על הופעות עתידיות נוספות- באתר. תזכורת נוספת- מחר, מוצאי שבת, הופעה של דפנה והעוגיות בברבי עם כותב שורות אלו כאורח למספר ביצועים מיוחדים ומועשרים לשירי ולשירי עוגיות. ולסיום המלצה- דיסק הבכורה של השקרנים עכשיו בחנויות, קנו ותהנו. אה, וכמובן- אם תפיצו מידע זה לחבריכם, יש מצב שעוד לפני יום רביעי תמצאו חפץ, בגד או אדם שחיפשתם זה זמן מה. שבת שלום, רם. אני חייב לציין שיש מצב שלראשונה בהיסטוריה אני אפספס הופעה בתל אביב. מצאתי עבודה חדשה שדורשת ממני לקום ב6 בבוקר (מה שש בבוקר?!?! כוסומו המדינה הזאת!) ואם לא יתהפך לי השעון עד רביעי, אני לא בטוח שאגיע.

למעלה