../images/Emo30.gifמכתב רשום..../images/Emo30.gif
לכל מי שמכיר אותי לכל בני האדם לך המכתב הרשום..
האם מצאתם את לבי? האם זהיתם בדרכם משהוא דופק ומדמם!! אבדתי אותו ביום מהימם ואניני יודע את הדרך אילו בידיים שלי אבדתי אותו בידיים שלי נתנתי אותו למשהו שלא מגיע לו.. בידיים שלי אכזבתי אותו בידיים שלי אבדתי אותו ביוקרתוובברכתו שלוש מלים.. רק אני כותב ללבי אולי יחזור אלי ביום מהימים אולי יגור בתוכי עוד פעם אולי ישלח לי מילה ביום מהימם לב-ש| אני ארשום על ההרים.. ארשום על החול.. ארשום על טיפות הגשם.. ארשום על נשמות האנשים.. ארשום על עלי העצים.. ארשום בתוך האוויר.. ארשום על הסלעים.. ארשום :- "תחזור אני מצטער ".. כן אתה נצחת אתה יכולת לעשות את זה אותי נצחת תחגוג.. הרסת אותי תחגוג.. שברת אותי ולכל החיים תחגוג.. כן הרסת את הבטחון העצמי שלי תחגוג.. אני לא יכול לחזור כמו שהייתי ולא אחזור תחגוג.. כי מה שעשית לא היה קל שאני יכול לשכוח.. ואנני יודע אם אני יכול לשכוח.. לב-ש| אבל אתה לא תשמע ת`סבל שלי ולא את הכאב שלי ולא תראה את הדמעות שלי ולא תרגיש את הרגשות שלי כי אני לא רוצה את זה.. לב-ש| האם ראית מראה סדוקה איך אפשר לראות בה טוב את עצמך.. אני נהייתי מראה סדוקה אי שאפשר לתקן אותה רק אם שוברים אותה לגמרי ולעשות מראה חדשה תחגוג.. לב-ש| נהייתי כמו עץ בלי שורשים מחכה לרוח שיעיף אותה עד שיכולים לשתול עץ חדש במקום תחגוג.. האם אתה יודע מה עשית בי? האם אתה יודע לאן הגיע ההרס שלך בי? שלכת אותי לסופי הורס את עצמי בידיים שלי עושה דברים שלא הייתי מסוגל אפילו לחשוב עליהם תחגוג.. תעשה את זה שתוכל להרוס את החלק שנשאר מהנפש השבורה והחולה שהדם בתוכה נעצר תחגוג.. לב-ש| כי אני רוצה לבנות את נפשי מחדש הפעם רוצה לבנות את נפשי עוד פעם רוצה להוציא אותה ממה שהיא חיה בו.. רוצה אותה שתחזור כמו שהיתה בילדותה.. נקייה!!!... לב-ש| מילה אחרונה.. הייתי לוקח את הכוח שלי מהחולשה שלי.. הייתי לוקח את הנצחון שלי מהכשלון שלי.. הייתי לוקח את הכלום שלי ועושה ממנו כלום.. אז לקחתי כלום ועזבתי כלום.. וכתבתי מכתב רשום..