אחחח איזה עונה

../images/Emo30.gifאחחח איזה עונה

בואו ספרו על העונה שלכם, על הכל - המשחקים, הקניות, המכירות, השחקנים, השליפות וסתם לספר על הרומן שכל הזמן מספרים לנו בהודעות הפיטורים. אז יאללה למה אתם מחכים?

oneman2

New member
אחחח איזה עונה...

הובסתי ע"י קבוצה חלשה ממני במחזור הראשון, הבסתי קבוצה חזקה ממני במחזור השני, נפצע לי מתאמן ל-4 שבועות, לא נכנסתי במשך שבוע, החלטתי להפסיק ולא נכנסתי לעוד שבועיים, החלטתי לחזור, גיליתי מה המצב, הפסקתי לעוד שבועויים, ועכשיו אני כאן.

avish12

New member
אחחח, איזו עונה

כל סיפוריה לא נכנסים בהודעה (למרות שאין פה מגבלת תווים
). לא שלפתי כלום. לא קניתי כלום. לא מכרתי קלום. לא היו שחקנים. לא היה רומן. אחח, המשחקים. אני חושב שהמשחק שלי היום היה אחד המשחקים היותר טובים שראיתי בהאטריק, בעיקר בגלל מה שמאחוריו, אבל לא פחות בגלל מה שיש בו- 71899534 שנינו עלינו מוטס, אני שילבתי קאונטר. הפתעתי אותו וסגרתי כל כך חזק על האמצע - הפתיע אותי ותקף במיוחד מהאגף (דבר שהייתי צריך לצפות, בגלל קניית מגן ו-ווינגר ביום שלפני המשחק. אבל אני, טמבל שכמותי, שייכתי את זה לדברים הגיוניים - מורחק לו מגן, אז הוא הביא מחליף; מורחק לו קשר, אז הוא הביא ווינגר טוורדס. מסתבר שטעיתי). אני ציפיתי לפחות לשער אחד מ-2 הזדמנויות הקאונטר שלי - וקיבלתי 2 שערים אמנם, אבל מהאגף החזק דווקא (2 מתוך 2 בהזדמנויות הרגילות). את שני הקאונטרים פספסתי. בכל אופן, אם מתנון מנצח את הפלייאוף שלו, לקחתי את האליפות בעונה 14. שום הפתעה לא יכולה לצוץ. היריבה שלו בפלייאוף? אפילו אני מנצח אותה. אבל הוא עלול להפסיד בכוונה, ה****** הזה. נחכה ונראה, לי, בכל אופן, יש תכניות מדוקדקות לגבי אימון בעונה הבאה. אני ממשיך באימון השוערים, למרות שקבעתי שאעבור אימון במקרה של הפסד האליפות (וזאת, כי חשבתי שתבוא יורדת שלא אוכל לא). אני מאמן את גורדון (מאג בן 19 באמצע הרמה) כל הפגרה. הוא יימכר ב-16 מיליון (או ב-15, אבל אני מקווה לטוב, זה תחילת עונה, מחירים טובים) כעולמי בן 20. הכסף מהשוער הנוסף זניח (250 אלף נגיד). 1.5 מיליון יילך לשוער אקסלנט בן 19; 1.5 מיליון יילך לשוער אקסלנט בן 19. השניים יאומנו עד מחזור 10-11, ואז יימכרו כבני 19 אאוטים לפחות ב-6 מיליון כ"א, וכך עשיתי 8-9 מיליון רווח ב-10 מחזורים. בנוסף, אני אקנה בתחילת העונה שני חלוצי אאוט ב-4.5 מיליון כל אחד, ואגדיל את האיצטדיון בכסף הנותר, לפחות לכדי 30 אלף מקומות.

למעלה