NoAmOoOsH

New member
יאי!D:

הייתם בים- יאפ. הייתם בבריכה- לא יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום- אהאאאא
הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא. הייתם בלונה פארק- לא;[ נסעתם ברכת- כן נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- כןן!!%^ הייתם בסופרלנד- לא;[ הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- סוגשל. ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- לא התנשקתם- לא עבדתם- לא שתיתם- בקטנה השתכרתם- לא עישנתם- כן |: צחקתם עד טירוף- כןXD עשיתם מלא שטויות- כןXD נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- לא רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- כןXDD קניתם ספרים- לא קניתם תיק חדש- לא סידרתם תחדר- לא דילגתם על לילה- יותר מידייXDD הייתם בהופעה- כן
הייתם במסיבה- לא חשבתם להתאבד- לא חשבתם שהחיים זו מתנה- לא הקשבתם לדיסקמן- לא הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- כןXD הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כינרת;[[ עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- לא קניתם נעליים- לא

*מתחמקת מעבודה בהבעה ../images/Emo10.gif *

הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
הייתם בעבודה של אחד ההורים-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-
הייתם בסופרלנד-
הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-
ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-
מצאתם חבר-
התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-
השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-
נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד-
קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה-
הקשבתם לדיסקמן-
הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-
הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-
ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-
2. היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-
עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-

מורביט

New member
מגניב../images/Emo9.gif

הייתם בים- לא הייתם בבריכה- לא יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום- כן הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא הייתם בלונה פארק-לא נסעתם ברכת-לא נסעתם באוטובוס-כן ישנתם 12 שעות-כן הייתם בסופרלנד-לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- לא ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא מצאתם חבר-לא התנשקתם-לא עבדתם-לא שתיתם-כן השתכרתם- לא עישנתם- כן צחקתם עד טירוף- כן עשיתם מלא שטויות- כן נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש-לא רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- חח לא קניתם ספרים- לא קניתם תיק חדש- לא סידרתם תחדר- כן דילגתם על לילה-כן הייתם בהופעה-לא הייתם במסיבה-כן חשבתם להתאבד-לא חשבתם שהחיים זו מתנה- כן הקשבתם לדיסקמן-לא הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- לא עשיתם בייביסיטר-לא קניתם שרשרת-לא קניתם נעליים-לא אחלה שאלון. שבת שלום

Arielcohen

New member
שאלון חמוד../images/Emo66.gif

הייתם בים- לא הייתם בבריכה- לא... יצא לכם להיות בקניון- בטח הייתם במפגש פורום- כן הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא (מה יש לי לעשות שם?) הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- כן נסעתם באוטובוס- ברור ישנתם 12 שעות- לא... רק 10 הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- ממ לא נראה לי ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא. אני לחצ"ב מצאתם חבר- לא התנשקתם- כן עבדתם- חלילה שתיתם- יאפ השתכרתם- מן הסתם עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כן עשיתם מלא שטויות- לא מלא, קצת נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- לא רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- יש לי סיבות יותר טובות לבכות מהן קניתם ספרים- לא קניתם תיק חדש- כן סידרתם תחדר- כן, קצת דילגתם על לילה- לא הייתם בהופעה- לא הייתם במסיבה- כן חשבתם להתאבד- לא חשבתם שהחיים זו מתנה- לא הקשבתם לדיסקמן- דיסקמן?! לא הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- שלילי הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- חיובי ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כן עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- לא קניתם נעליים- כן

../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

הייתם בים- לא הייתם בבריכה- גם לא יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום- כן הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא הייתם בלונה פארק- כן נסעתם ברכת- כן נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- כן הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- לא התנשקתם- לא עבדתם- לא שתיתם- קולה? D: השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כן עשיתם מלא שטויות- כן נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- לא רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- לא קניתם ספרים- לא קניתם תיק חדש- לא סידרתם תחדר- כן דילגתם על לילה- לא הייתם בהופעה- לא
הייתם במסיבה- לא חשבתם להתאבד- לא חשבתם שהחיים זו מתנה- לא הקשבתם לדיסקמן- לא הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- כן הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- לא היו מסיבות :S ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- לא עשיתם בייביסיטר- כן קניתם שרשרת- לא קניתם נעליים- לא

נמ...

הייתם בים- לא הייתם בבריכה- לא יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום- לא הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכבת- כן נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- אכן הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- לא ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא עבדתם- לא צחקתם עד טירוף- אפשר לומר עשיתם מלא שטויות- לא נסעתם לאילת- לא קניתם ספרים- לא קניתם תיק חדש- לא סידרתם תחדר- בערך. חשבתם שהחיים זו מתנה- יש מצב. הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא בדיוק, אבל בערך. הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- לא ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- עשיתם בייביסיטר- לא קניתם נעליים- לא (
)

שרון710

New member
|x||v|

הייתם בים-|x| הייתם בבריכה-|x| יצא לכם להיות בקניון-|v| הייתם במפגש פורום-|x| הייתם בעבודה של אחד ההורים-|v| הייתם בלונה פארק-|x| נסעתם ברכת-|x| נסעתם באוטובוס-|v| ישנתם 12 שעות-|v| הייתם בסופרלנד-|x| הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-|v| ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-|x| מצאתם חבר-|x| התנשקתם-|x| עבדתם-|x| שתיתם-|x| השתכרתם-|x| עישנתם-|x| צחקתם עד טירוף-|v| עשיתם מלא שטויות-|v| נסעתם לאילת-|x| vיצאתם מהארץ-|x| קניתם דיסק חדש-|x| רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד-|v| קניתם ספרים-|v| קניתם תיק חדש-|x| סידרתם תחדר-|v| דילגתם על לילה-|x| הייתם בהופעה-|v| הייתם במסיבה-|x| חשבתם להתאבד-|x| חשבתם שהחיים זו מתנה-|x| הקשבתם לדיסקמן-|v| הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-|x| הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-|v| ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת|v|- היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-|v| עשיתם בייביסיטר-|x| קניתם שרשרת-|v| קניתם נעליים-|x|

Tamar38

New member
כשאתה כאן.

אני מקיאה את כככל מה שבלעתייי
( נו זה מה שעלה לי, משפט חכם לא? ) הייתם בים- לא הייתם בבריכה- לא יצא לכם להיות בקניון- כן ( נראהלי..) הייתם במפגש פורום- לא )': הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- לא נסעתם באוטובוס- לא ישנתם 12 שעות- כן הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- לא ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- לא התנשקתם- לא עבדתם- לא שתיתם- לא השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כןכן עשיתם מלא שטויות-כן נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- לא רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- כן קניתם ספרים- לא קניתם תיק חדש- לא, תיק חדש בסופהשנה?! סידרתם תחדר- קצת דילגתם על לילה- לא [ בעצם אולי..לוזוכרת] הייתם בהופעה- לא.. הייתי צריכה ללכת, ואז שעה לפני אני וחברות שלי החלטנו שלא באלנו הייתם במסיבה- לא חשבתם להתאבד- לא חשבתם שהחיים זו מתנה- אממ.. יש מצב הקשבתם לדיסקמן- לא הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- אממ... לאנראהלי היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כןכןכןכןכן עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- לא קניתם נעליים- כןןן

shaaaaani

New member
לישון.../images/Emo7.gif../images/Emo199.gif

הייתם בים-יאפ:] הייתם בבריכה-לא יצא לכם להיות בקניון- כה הייתם במפגש פורום- אהאא !
הייתם בעבודה של אחד ההורים-לא הייתם בלונה פארק-לא נסעתם ברכת- כן נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- נראלי הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- אהא
ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא מצאתם חבר-לא התנשקתם-לא עבדתם-לא שתיתם- טיפיטיפי השתכרתם-לא עישנתם-כן צחקתם עד טירוף- כה :] עשיתם מלא שטויות- כן נסעתם לאילת-לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש-לא רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד-לא לבכות. אבל.. כן. קניתם ספרים-לא קניתם תיק חדש-לא סידרתם תחדר-כן דילגתם על לילה-אהא הייתם בהופעה- לא
הייתם במסיבה- לא חשבתם להתאבד-לא חשבתם שהחיים זו מתנה- כן הקשבתם לדיסקמן-לא. הוא דפוק לי מידי
הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-כן הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כןןןןן מלא
עשיתם בייביסיטר-לא קניתם שרשרת-מממ משוכזה. קניתם נעליים-לא לילה טוב. P:

היו ימים../images/Emo7.gif

שאלון על החופש שהיה :] (ז-ס"ק) בחופש......... הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
עם עפרי!!! נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-
הייתם בסופרלנד-
אצל עפרי! ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-
מצאתם חבר-
התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-רק מים
. השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-
נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש- רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד-אני כבר התחלתי
ובכיתי המון. קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה-
הקשבתם לדיסקמן-
ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-אמ
היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-
וגם לא אעשה
. עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מעיייין

New member
שיהיה, במקום עבודה בספרות../images/Emo3.gif

הייתם בים? אממ.. לא, עדיין די קר מדי. הייתם בבריכה? כן, אבל אימון שחיה, לא לכיף... כאילו, כן, זה כיף. אבל.. הבנו. יצא לכם להיות בקניון? פעם ראשונה בקניון עזריאלי!!!11 הייתם במפגש פורום?
הייתם בעבודה של אחד ההורים? מה יש לי לחפש שם?.. הייתם בלונה פארק
אפעם לא הייתי בלונה-פארק / סופר-לנד / או-כל-דבר-כזה בארץ
נסעתם ברכת? לא.. נסעתם באוטובוס? בארור, עם לא הוא אז, אף אחד. ישנתם 12 שעות? אכן אכן. הייתם בסופרלנד? -.- הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם? אממ.. לא. אבל ישנתי בת"א לילה אחד אצל מין משרד רק בכלל בכלל לא של אמא שלי חברה שלי :] ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד? אילת
אבל זה לא היה אצל חבר/ה.
מצאתם חבר? חבר כאילו, בן זוג?. בן זוג לא, אבל הכרתי המון המון חברים חדשים באילת
כפרעליהם.
התנשקתם? בלחי
עבדתם? עבודה בספרות... נקרא? שתיתם? איכ. השתכרתם- איכ. עישנתם- איכ. צחקתם עד טירוף- בארור! כל הזמן
עשיתם מלא שטויות- המון המון. נסעתם לאילת-
לראשונה בחיי
יצאתם מהארץ- נייט. קניתם דיסק חדש-
הפסקול של הבועה
, אם כבר... למישהו יש אולי ת'מילים של חלק מהשירים?
רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד? לא.. לא כלכך. קניתם ספרים? לא. קניתם תיק חדש? דיסק... רק דיסק. [
]
סידרתם תחדר? כל יומיים בערך. דילגתם על לילה? לא... הייתם בהופעה? לא..
הייתם במסיבה? איכ. כן. חשבתם להתאבד? לא לא הזמן הקרוב. חשבתם שהחיים זו מתנה? לא, לא כלכך. הקשבתם לדיסקמן?
בטח!
הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים? לא. הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים? אכן. ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- אממ.. כולל יום ראשון, כן. אבל גם ל שלושת האחים שלי יש יומולדת החודש
היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם? חוץ משעורים.. לא כלכך. כאילו.. קצת יותר לצאת. אבל לא נורא עשיתם בייביסיטר? לא. קניתם שרשרת? רציתי. אבל לא. קניתם נעליים? עזרתי לחברה לקנות נעליים
זה לא נחשב.. נכון?
שיהיו לימודים נחמדים והכל
זה בטח ממש התבלגן.

Nusy L I

New member
:]

הייתם בים- לא הייתם בבריכה- כן יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום- לא הייתם בעבודה של אחד ההורים- שעמום O_O הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- לא נסעתם באוטובוס- לא ישנתם 12 שעות- הרבה יותר הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- כן מצאתם חבר- לא התנשקתם- לא עבדתם- לא שתיתם- כן, פטל. השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- חח כן עשיתם מלא שטויות- לא מלא נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- כן רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- לא קניתם ספרים- כן קניתם תיק חדש- כן סידרתם תחדר- כן דילגתם על לילה- מה? הייתם בהופעה- לא הייתם במסיבה- לא חשבתם להתאבד- לא חשבתם שהחיים זו מתנה- לא |: הקשבתם לדיסקמן- לא הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- לא ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- כן היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כן עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- לא קניתם נעליים- כן

vered151

New member
חופש מבוזבז עכשיו שאני רואה..=\

הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-
הייתם בסופרלנד-
מצאתם חבר-
התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-
השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-
נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
*גאה בעצמי* דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה-
הקשבתם לדיסקמן-
עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-

וואו יצא לי כמעט הכל -לא-!

שאלון על החופש שהיה :] (ז-ס"ק) בחופש......... הייתם בים-לא הייתם בבריכה-לא יצא לכם להיות בקניון-כן
הייתם במפגש פורום-לא.. הייתם בעבודה של אחד ההורים-לא.. הייתם בלונה פארק-לא.. נסעתם ברכבת-כן!!! נסעתם באוטובוס-כן!! ישנתם 12 שעות-כן! הייתם בסופרלנד-לא.. הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-לא..
ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא.. מצאתם חבר-עוד לא..חח התנשקתם-לא.. עבדתם-לא.. שתיתם-לא.. השתכרתם-לא.. עישנתם-לא.. צחקתם עד טירוף- כן! עשיתם מלא שטויות-כן
נסעתם לאילת-לא.. יצאתם מהארץ-כן! קניתם דיסק חדש-כן! רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד-לא..חח קניתם ספרים-לא.. קניתם תיק חדש-לא בדיוק.. סידרתם תחדר-כן! דילגתם על לילה-כן..חח הייתם בהופעה-לא.. הייתם במסיבה-כן.. חשבתם להתאבד-לא.. חשבתם שהחיים זו מתנה-כן! הקשבתם לדיסקמן-כן!!111 הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא.. הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כן... ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-כן! היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-כן.. עשיתם בייביסיטר-לא.. קניתם שרשרת-לא.. קניתם נעליים-כן!

האגוש

New member
יא וולי

הייתם בים- לא הייתם בבריכה- לא יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום- כןןן
הייתם בעבודה של אחד ההורים- כן הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכ*ב*ת- כן נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- כן הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- אממ..לא ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- חה התנשקתם- חה עבדתם- לא זוכרת
שתיתם- כן השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כן עשיתם מלא שטויות- כן
נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- לא :( רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- לא
קניתם ספרים- כן קניתם תיק חדש- לא סידרתם תחדר- כן דילגתם על לילה- כן הייתם בהופעה- אפשר לקרוא לזה ככה
הייתם במסיבה- לא חשבתם להתאבד- לא חשבתם שהחיים זו מתנה- כן הקשבתם לדיסקמן- לא הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- כן הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- כן! היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כן :( עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- לא קניתם נעליים- לא אני בנאדם משעמם. :(

TauberiT

New member
../images/Emo9.gif

בחופש......... הייתם בים-
אבל בלי לשחות.
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
איך לא?
הייתם במפגש פורום-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
יותר מידי. נסעתם באוטובוס-
יותר מידי. ישנתם 12 שעות-
סביר להניח שמשהו באזור, אבל אני לא בטוחה. הייתם בסופרלנד-
מצאתם חבר-
התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-
[ארבע כוסות, אפילו יותר
] השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-
נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
קניתם ספרים-
[קיבלתי.
] קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
[אבל כבר שוב התבלגן
] דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה-
הקשבתם לדיסקמן-
[אמפי?
] הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-
עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-
היה נחמד. זה גרם לי להעריך את החופש הזה. באמת עשיתי מלא.
שבוע טוב.

GalGul000

New member
פאק נגמר החופש :|

הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-
הייתם בסופרלנד-
מצאתם חבר- לא חיפשתי התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-
השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-
חחח כרגיל... נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
כל כך... פאק זה מחר. :| קניתם ספרים-
אבל רק אחד שאני אמורה לקרוא לבצפר
[שיט יש לי בוחן עליו מחר ולא הסתכלתי עליו בכלל] קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
שלום אסייג! הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה-
[לא ממש נו] הקשבתם לדיסקמן-
הכי.. עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-
מחר לומדים

Forever Noa

New member
../images/Emo23.gif

הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-
הייתם בסופרלנד-
מצאתם חבר-
התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-
השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-
נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה-
הקשבתם לדיסקמן-
עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-

ב י ז י

New member
../images/Emo9.gif

שאלון על החופש שהיה :] (ז-ס"ק) בחופש......... הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-
הייתם בסופרלנד-
מצאתם חבר- לפני כחצי שנה התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-
השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות- ככה ככה נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה- הקשבתם לדיסקמן-
הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-לא הייתי במסיבה ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-
עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-

O f r i s h

New member
אני רוצה שוב../images/Emo7.gif

הייתם בים- יאפ:] הייתם בבריכה- לא יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום- אעע, כןכןכן
הייתם בעבודה של אחד ההורים- כןP: הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- כןכן, עם יםD: נסעתם באוטובוס- לא ישנתם 12 שעות- הממ משהו כזהP: הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- הממ משהו בסגנוןD: ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- לא התנשקתם- לא עבדתם- כן, קצתקצתP: שתיתם- נו, עם אבא כזה
השתכרתם- לא עישנתם- ממשממש לא. צחקתם עד טירוף- כן
עשיתם מלא שטויות- הממ סוגשל נסעתם לאילת- לא
יצאתם מהארץ- גם לא
קניתם דיסק חדש- הממ, אתמול זה נחשב?
רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- הייתי קרובה לזה. קניתם ספרים- נופ קניתם תיק חדש- לא סידרתם תחדר- בערך... דילגתם על לילה- הממ כןD: הייתם בהופעה- לא
הייתם במסיבה- לא חשבתם להתאבד- לאלאלא חשבתם שהחיים זו מתנה- המ לאD: הקשבתם לדיסקמן- לא הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- הממ הוזמנתי, לא הלכתי. ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- הממ כן;[ עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- לא קניתם נעליים- לא, מי קונה נעלים שיש ואנסים חינם?

למעלה