crazystav

New member
../images/Emo3.gif

שאלון על החופש שהיה :] (ז-ס"ק) בחופש......... הייתם בים- הייתם בבריכה- יצא לכם להיות בקניון- הייתם במפגש פורום- הייתם בעבודה של אחד ההורים- הייתם בלונה פארק- נסעתם ברכת- נסעתם באוטובוס- ישנתם 12 שעות- הייתם בסופרלנד- הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- מצאתם חבר- התנשקתם- עבדתם- שתיתם- השתכרתם- עישנתם- צחקתם עד טירוף- עשיתם מלא שטויות- נסעתם לאילת- יצאתם מהארץ- קניתם דיסק חדש- רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- קניתם ספרים- קניתם תיק חדש- סידרתם תחדר- דילגתם על לילה- הייתם בהופעה- הייתם במסיבה- חשבתם להתאבד- חשבתם שהחיים זו מתנה- הקשבתם לדיסקמן- הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- עשיתם בייביסיטר- קניתם שרשרת- קניתם נעליים-

../images/Emo13.gif

הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
!!!!!111 הייתם בעבודה של אחד ההורים-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-
הייתם בסופרלנד-
הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-
ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-
מצאתם חבר-
התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-
השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-
נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד-
קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה-
הקשבתם לדיסקמן-
הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-
הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-
ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-
היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-
עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-

הכל בשביל להתחמק מלימודים../images/Emo192.gif../images/Emo4.gif

הייתם בים- כן
(הייתי ביםהתיכון+ים המלח+ים סוף). הייתם בבריכה- כן, בקלבהוטל-אילת, התפלחנו.
יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום-
הייתם בעבודה של אחד ההורים-
לא של ההורים אבל עבדתי. הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות-
וזה בושה. הייתם בסופרלנד-
הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- כמה ימים באכסניה עם חברות. מצאתם חבר-
התנשקתם-
עבדתם- כן. לא מספיק. (4 ימים) שתיתם- כן. השתכרתם- קצת. עישנתם-
צחקתם עד טירוף- כן. לא מספיק. עשיתם מלא שטויות- לא מספיק. נסעתם לאילת- כן.
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- לא 16 אלא 1!
קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש- כן 2, והספקתי לקרוע אחד.
סידרתם תחדר-
דילגתם על לילה- לא לישון בכלל? הייתי קרובה לזה. הייתם בהופעה- כן. פסטיבל האהבה
הייתם במסיבה- אפשר להגיד. חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה-
הקשבתם לדיסקמן- למפ3 בנסיעות. הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-
היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- באורח פלא עשיתי את כל התוכניות שהיו בכלל בגדר אופציות, (לא חשבתי שאני אעשה הכל). אבל לימודים
..לא נגעתי. ופאק, אני בסוף יב' זה באמת חשוב.
עשיתם בייביסיטר-
כבר שנתיים שלא עשיתי. והם לא חסרים לי, הקרציות הקטנות. קניתם שרשרת-
אבל עגילים מיוחדים! קניתם נעליים-

חרא חופש היה לי ../images/Emo4.gif

לא מרגישה טוב
הייתם בים- לא הייתם בבריכה- לא יצא לכם להיות בקניון- לא [פעם ראשונה!!1] הייתם במפגש פורום- כןכןכןכן
הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- לא נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- אחחחחחח ברור שכןןןןןןןן הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- לא ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- לא רוצה חח התנשקתם- לא עבדתם- כן שתיתם- לא השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כן עשיתם מלא שטויות- לא נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- לא רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- כן קניתם ספרים- לא קניתם תיק חדש- לא סידרתם תחדר- כן דילגתם על לילה- לא לגמריי הייתם בהופעה- לא הייתם במסיבה- לא חשבתם להתאבד- לא חשבתם שהחיים זו מתנה- לא הקשבתם לדיסקמן- לא הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- לא ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כן עשיתם בייביסיטר- כן קניתם שרשרת- לא קניתם נעליים- לא ח=ר=א חופש!!! החופש הכי גרוע ומשעמם שהיה לי בחיים...

o r a n o o s h

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

הייתם בים- כן!! הייתם בבריכה- לא יצא לכם להיות בקניון- כן, ביום שלישי הייתם במפגש פורום- לא
לא יכלתי לבוא
הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- לא נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- אפילו יותר
הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן, אצל 3 ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- לא התנשקתם- עם מי?!
עבדתם- כן
שתיתם- כן, בליל הסדר השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כן אבל זה לא משהו מיוחד
עשיתם מלא שטויות- ב-1 באפריל נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- כן רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- כןן
קניתם ספרים- לא קניתם תיק חדש- לא סידרתם תחדר- כן דילגתם על לילה- כן הייתם בהופעה- לא, לא יצא. אבל בשביל מה יש יום העצמאות?! הייתם במסיבה- כן חשבתם להתאבד- חלילה חשבתם שהחיים זו מתנה- לא הקשבתם לדיסקמן- לא הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הזמנתי, הם באו לבד הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- לא, לא אני עשיתי מסיבה ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- האמ.. לא ניראה לי היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- תאמת שלא היו לי בכלל תוכניות עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- לא קניתם נעליים- כן, אולסטאר
יום טוב

ברוש15

New member
:]]]

הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-
לא חושבת שכל כך הרבה הייתם בסופרלנד-
מצאתם חבר-
התנשקתם-
עבדתם-
קייטנה שבוע ומלא מלא ביביסיטרים
שתיתם-
השתכרתם-
עישנתם- עישון פאסיבי נחשב?
הייתי מוקפת בסיגריות ונרגילות
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-
נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
והוא כזה יפה
סידרתם תחדר-
:S דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
סינרגיה,שייגעצ ומוש בן הארי
X3 והכל בבומבמלה אחת
הייתם במסיבה-
די הרבה לשם שינוי
חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה-
הקשבתם לדיסקמן-
אין כמו דיסקמן! הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-
ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- 3 בני משפחה נחשב?
עשיתם בייביסיטר-
מלא מלא
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-
מפתיע..

Noaik

New member
../images/Emo9.gif

הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
לצערי.
מה משעמם לי עד כדי כך בחיים? |: הייתם בלונה פארק-
יא מכיתה ב' לא הייתי בלונה פארק נדמלי D::: נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-
בארור הכי כיף. הייתם בסופרלנד-
מצאתם חבר-
התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-
יותר מידי O: השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-
נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
XD קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
נו פסח יש ברירה? דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
במלא נו בוםבמלהD: הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה-
חחח הקשבתם לדיסקמן-
עשיתי הכל D: עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-
אני נהנתי בחופש הזה כלכך D:

etieti1

New member
שבת שלום.

הייתם בים-לא הייתם בבריכה-לא יצא לכם להיות בקניון-כן הייתם במפגש פורום-כן הייתם בעבודה של אחד ההורים-לא הייתם בלונה פארק-לא נסעתם ברכת-לא נסעתם באוטובוס-כן ישנתם 12 שעות-ממש לא הייתם בסופרלנד-נופ הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-יאפ ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא מצאתם חבר-בערך חח התנשקתם-כןןןןן עבדתם-לא שתיתם-לא השתכרתם-לא עישנתם-כן ולא צחקתם עד טירוף-לעע עשיתם מלא שטויות-חח כע נסעתם לאילת-לא יצאתם מהארץ-לא קניתם דיסק חדש-לא רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד-לא קניתם ספרים-לא קניתם תיק חדש-לא סידרתם תחדר-יש ברירה?P: דילגתם על לילה-לא הייתם בהופעה-לא הייתם במסיבה-לעע חשבתם להתאבד-יאפ חשבתם שהחיים זו מתנה-בערך הקשבתם לדיסקמן-כן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-לא ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-כע היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-כע עשיתם בייביסיטר-לא קניתם שרשרת-לא קניתם נעליים-כןןןןן

matanky

New member
../images/Emo6.gif

הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-
הייתם בסופרלנד-
הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- נראה לי ש
מצאתם חבר-
התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-
השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-
נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה-
הקשבתם לדיסקמן-
לא חברים אבל משפחה
עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
- מתנה לאמא
קניתם נעליים-

Covers girl

New member
הווו [:

הייתם בים- כן, אבל לא נכנסתי למים. הייתם בבריכה- על הנדנדות בבריכה.
יצא לכם להיות בקניון- עזריאלי נחשב? הייתם במפגש פורום- אה-הא.
הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא. הייתם בלונה פארק- לא. נסעתם ברכת- לא. נסעתם באוטובוס- כן.
ישנתם 12 שעות- כן! [: הייתם בסופרלנד- לא.. הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- אני חושבת שלא. ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא. מצאתם חבר- מצאתי הרבה חברים!
התנשקתם- נופ :/ עבדתם- קשה. ^^ שתיתם- בקטנה. השתכרתם- לא מאלכוהול. [: עישנתם- נופ! צחקתם עד טירוף- כ"כ הרבה. עשיתם מלא שטויות- ה-מ-ו-ן. נסעתם לאילת- לא. יצאתם מהארץ- טכנית, לא, אבל היו כמה מקומות נידחים ביותר. P: קניתם דיסק חדש- לא יצא. רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- לא ולא, אני אמורה לחזור ללמוד רק ביום שלישי 17.4, והשמועות בכלל אומרות שתהיה שביתה בשלישי, אז אני לא לחוצה בלימודים. [: קניתם ספרים- יש איזה ספר שקיבלתי לחג, יומני הנסיכה או משהו, ואני צריכה ללכת להחליף אותו. אפשר רק עד מחר. O: קניתם תיק חדש- לא, אבל לקחתי לאחותי.
סידרתם תחדר- אה-האאאאא. :]] דילגתם על לילה- זה שלפני הערב גאלה, לא יכולתי פשוט להירדם. ;[ הייתם בהופעה- של עצמי. DD: הייתם במסיבה- לא. >< חשבתם להתאבד- לא.
חשבתם שהחיים זו מתנה- היו כמה, כן. הקשבתם לדיסקמן- לא. P: הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- אה-הא. [: הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-
ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- כן! ^^ היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כן.
עשיתם בייביסיטר- לאח שלי, בלי כסף! קניתם שרשרת- לא. קניתם נעליים- לא לעצמי, בתור מתנה. לסיכום, היה חופש.. הממ.. סביר. P:

Dark chocolate

New member
ללא נושא ביצ'ס

|גנגסטר קשוח ואפל| הייתם בים- נופ הייתם בבריכה- נופ יצא לכם להיות בקניון- יאפ הייתם במפגש פורום- נופ הייתם בעבודה של אחד ההורים- נופ הייתם בלונה פארק- ממש לא..וגם כשאני שם 99% מהמתקנים מפחידים אותי אחושקשוקה
אני בנאדם מאוד פחדן אם חושבים על זה נסעתם ברכת- ברכת? רכב חדש? נסעתם באוטובוס- נופ ישנתם 12 שעות- האמת 17 שעות.. הייתם בסופרלנד- נופ הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- נופ ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- נופ מצאתם חבר- מאיזו בחינה?
התנשקתם- נופ עבדתם- נופ שתיתם- מים.. השתכרתם- איפה..אני חננה אחושניצל עישנתם- נופ צחקתם עד טירוף- כן
עשיתם מלא שטויות- כמו תמיד נסעתם לאילת- נופ יצאתם מהארץ- נופ קניתם דיסק חדש- יאפ רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- כן. זו היתה חוויה טראומתית עבורי. הייתי באבל ועשיתי סיאנס לחורחה המסכן שמצא את מותו ב-1450 בכך שלא שלח הודעת שרשרת תוך 5 שניות ל-3,456,577 אנשים, ומוחמד בא לביתו ורצח אותו עם משחת קולגייט. לא יכולתי לשאת את הכאב הזה עוד ורציתי להצטרף אל חורחה, אבל בדיוק אז אימא שלי החזירה אותי לאשפוז יום. קניתם ספרים- נופ קניתם תיק חדש- נופ סידרתם תחדר- יאפ דילגתם על לילה- על 2 לילות
הייתם בהופעה- נופ הייתם במסיבה- יאפ חשבתם להתאבד- לא..זה לא פאנק רוק חשבתם שהחיים זו מתנה- נופ הקשבתם לדיסקמן- יאפ הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- יאפ.. הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- יאפ ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- נופ היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- יאפ
עשיתם בייביסיטר- סוג של.. קניתם שרשרת- נופ קניתם נעליים- נופ

Dark chocolate

New member
אבל אנחנו רק ידידים!

אל תאשימי את חורחה, הוא רוח, הוא לא יודע מה הוא עושה

Dark chocolate

New member
אבל זה חורחה../images/Emo2.gif

סמל מין
בכיף הייתי מעלה לפה תמונות שלו אבל הוא מנסה לשמור על אנונימיות..את יודעת איך זה..הפפראצי של היום
נינט עשתה קארה וישר מצלמים אותה..לחורחה יש חרדת פפראצי. למרות שפעם הוא חשב שזה שם של פיצה. תבואי תבואי בחופש הגדול ותראי אותו..נעשה גם סיאנס לקורט קוביין

dabnir15

New member
אע:D אהבתי

הייתם בים- כן הייתם בבריכה- לא יצא לכם להיות בקניון- יותר מידי. הייתם במפגש פורום- כן:p הייתם בעבודה של אחד ההורים- כן על האוטובוס של אבא:p הייתם בלונה פארק- ממול:p נסעתם ברכת- כן:] נסעתם באוטובוס- יותר מידי:] ישנתם 12 שעות- כן הייתם בסופרלנד- לא:] הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן:] ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא:p מצאתם חבר- לא:p התנשקתם- כן עבדתם- בבית כמו חמורים:p שתיתם- כן השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כן עשיתם מלא שטויות- כן נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- כן כן כן רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- :p קניתם ספרים- לא קניתם תיק חדש- לא סידרתם תחדר- כן דילגתם על לילה- כן הייתם בהופעה- כן הייתם במסיבה- כן חשבתם להתאבד- לא חשבתם שהחיים זו מתנה- כן הקשבתם לדיסקמן- לא הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כן עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- עוד לא קניתם נעליים- לא

נועמופ

New member
../images/Emo9.gif

הייתם בים- כן. הייתם בבריכה- לא בתוכה, אבל לידה.
יצא לכם להיות בקניון- כן. הייתם במפגש פורום- יאפ, פורום ביט69.
הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא. הייתם בלונה פארק- לא. נסעתם ברכת- כן. נסעתם באוטובוס- לא. ישנתם 12 שעות- כן. הייתם בסופרלנד- לא. הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן. ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא. מצאתם חבר- לא. התנשקתם- לא. עבדתם- לא. שתיתם- לא. השתכרתם- לא. עישנתם- לא. צחקתם עד טירוף- הו, כן.
עשיתם מלא שטויות- כן. נסעתם לאילת- כן.
יצאתם מהארץ- לא. קניתם דיסק חדש- כן. רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- כן. קניתם ספרים- לא. קניתם תיק חדש- לא. סידרתם תחדר- כן. דילגתם על לילה- לא. הייתם בהופעה- אממ, לא. הייתם במסיבה- לא. חשבתם להתאבד- לא שזכור לי. חשבתם שהחיים זו מתנה- לא. הקשבתם לדיסקמן- לא. הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- כן. הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- לא. ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- אממ, כן.
היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כן. עשיתם בייביסיטר- לא. קניתם שרשרת- לא. קניתם נעליים- כןןןןן

למעלה