EastGirl83

New member
../images/Emo124.gif רגעעעע

מה???? מי???? על מה אתם מדברים????? מה חיפה....???

ygeva

New member
אני מכין פסטה

רוצה גם? את נמצאת היום באוניברסיטה?

מותר לי

New member
דיברו על חיפה...

לא על עוספייה
סתם סתם
לכי תעשי טעימות אצלו, תחזרי אלי עם רשמים, ולפי זה אדע אם שווה להשקיע כמעט 5 שעות בדרכים (או 3 מהצד השני)

מותר לי

New member
את יודעת... ../images/Emo23.gif

גיליתי לאחרונה משהו מאד מעניין... גיליתי שאפשר להסתכל "אחרת" על מה שקורה ביומיום! אספר לך מה היה אתמול... אתמול מישהו עשה לי טובה קטנה ולקח אותי עם הרכב שלו כדי שאוכל לעשות קניה קטנה ודחופה לבית (חלב, גפרורים, וכו'...) הוא לא גר במושב שלי, כשהוא הגיע אלי הוא כיבה את הרכב כדי לקרוא לי, וכשנכנסנו לרכב גילינו שהאורות שלו לא עובדים! הוינקרים עובדים, ה"הבהובים" (כשרוצים לסמן לרכב אחר) גם עובדים, אורות חניה תקינים, רוורס תקין, אבל האור הקבוע לא עובד! לילה, חושך, ערפל, גשם, כביש לא הכי סימפטי... הוא החזיק את המוט של האורות, ונסע עם אורות גבוהים בכוונה להגיע לפנצ'ריה בכפר סמוך, שתי דקות שיתקנו את הבעיה ונוכל לחזור הפנצ'ריה שייכת לערבים מוסלמים, היה להם חג, הפנצ'ריה היתה סגורה... היינו צריכם לעצור (ליד המכולת שלהם...) בגשם, בבוץ, בקור, בשביל לטפל בבעיה... נעזרנו בבעלים של המכולת ושני פנסים עם סוללות כמעט גמורות, "פירקנו" את כל הפלסטיק שעוטף את ההגה, ולא מצאנו מה הבעיה! מכסה מנוע, מוליכים... כלום!! אחרי חצי שעה נכנס "ג'וק" למישהו שצריך לבדוק במקום מסויים, ולאף אחד זה לא היה נשמע הגיוני! מה הקשר בין המוט של האורות וכל הסמטוחה שלו, לבין החוטים שעוברים במקום אחר לגמרי? פירקנו גם שם את הפלסטיק, ו... חוט חשמל אחד לא היה מולחם למקום שלו!! יצרנו מגע בין החוט המשוחרר למקום ממנו יצא, והבעיה נפתרה!! המלחם שהיה אמור להיות בתא המטען לא נמצא, ניסינו להמיס את הבדיל עם מצית אבל זה לא עבד טוב... בסוף הצלחנו לפרק חלק אחר שמשחרר את "גוש" החוטים, קומבינה קטנה עם איזולירבנד, ונסענו הביתה עם אוטו חצי מפורק אבל עם אור! הייתי יכולה להסתכל על זה במבט של "אוף! מצאנו איפה ומתי להתקע בלי אורות!" אבל בחרתי להסתכל על זה במבט של "איזה נס! מצאנו את הבעיה והצלחנו להתגבר עליה בניגוד לסיכויים!" קרה לי נס, ואני בטוחה שאם תסתכלי טוב תגלי שגם לך קרו ניסים

למעלה