אולי תספרי מה קרה ועל איזה נס את מדברת?
מ מותר לי New member 1/1/07 #15 ../images/Emo6.gif האמת? זה היה סתם חשבתי למחוק אותה, אבל עד שזזתי כבר היו תגובות
מ מותר לי New member 1/1/07 #18 ../images/Emo12.gif מה מזל? מה? מה עזר לי שאני מנהלת אם היו תגובות להודעה שלי?
E EastGirl83 New member 1/1/07 #23 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני רוצה נס........ עשיתם לי חשק לנס... אבל נגמר החלב והמכולת סגורה... הכל סגור כאן.
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני רוצה נס........ עשיתם לי חשק לנס... אבל נגמר החלב והמכולת סגורה... הכל סגור כאן.
מ מותר לי New member 1/1/07 #24 בואי אלי!! ../images/Emo24.gif יש נס, יש מגורען, יש ליטר וחצי (נראה לי ) חלב, יש אפילו לבנה (לא 5% של גד ), קניתי אתמול קצת שלא יתקלקל, מחר צריך לקנות עוד המכולת שלך סגורה? מה אני אגיד, בלי מכולת ובלי מרפאה במושב
בואי אלי!! ../images/Emo24.gif יש נס, יש מגורען, יש ליטר וחצי (נראה לי ) חלב, יש אפילו לבנה (לא 5% של גד ), קניתי אתמול קצת שלא יתקלקל, מחר צריך לקנות עוד המכולת שלך סגורה? מה אני אגיד, בלי מכולת ובלי מרפאה במושב
מ מותר לי New member 1/1/07 #29 פסטה "ביסלי" ../images/Emo99.gif אני אוהבת לנשנש אותה בלי כלום (נו, מקסימום איזה בשמל קטן או רוטב פטריות חפוז...)
פסטה "ביסלי" ../images/Emo99.gif אני אוהבת לנשנש אותה בלי כלום (נו, מקסימום איזה בשמל קטן או רוטב פטריות חפוז...)
מ מותר לי New member 1/1/07 #32 ../images/Emo6.gif נו, אז עשיתי את הרוטב פטריות על בסיס חלב ובסוף הבישול הוספתי 2 משולשים של "נעמה" (הגדולים) דווקא יצא טעים אולי תביא קצת מתכונים? משהו? (אין לי תנור ויש לי סיר אחד, מחבת אחת ופינג'אן אחד... בבקשה התחשבות )
../images/Emo6.gif נו, אז עשיתי את הרוטב פטריות על בסיס חלב ובסוף הבישול הוספתי 2 משולשים של "נעמה" (הגדולים) דווקא יצא טעים אולי תביא קצת מתכונים? משהו? (אין לי תנור ויש לי סיר אחד, מחבת אחת ופינג'אן אחד... בבקשה התחשבות )
מ מותר לי New member 2/1/07 #35 מבחינתי מחר ../images/Emo67.gif מבחינת העבודה- אלוהים גדול... מה שכן- החודש אהיה בחיפה (בלי קשר לעבודה...), תכין משהו טעים
מבחינתי מחר ../images/Emo67.gif מבחינת העבודה- אלוהים גדול... מה שכן- החודש אהיה בחיפה (בלי קשר לעבודה...), תכין משהו טעים
מ מותר לי New member 2/1/07 #36 אה, רגע! שיהיה בלי: חצילים קישואים כרוב קוקוס בצל דגים בשר כרובית שום (מנסה לחשוב מה שכחתי )
Y ygeva New member 2/1/07 #38 אין כזה דבר בלי בצל... שום מילא. בצל הוא האבן יסוד לרוטב, אי אפשר לוותר עליו. איזה בא לך? מוקרם/ לא מוקרם? פטריות, עגבניות עם שמנת?
אין כזה דבר בלי בצל... שום מילא. בצל הוא האבן יסוד לרוטב, אי אפשר לוותר עליו. איזה בא לך? מוקרם/ לא מוקרם? פטריות, עגבניות עם שמנת?
מ מותר לי New member 2/1/07 #39 אז... שהבצל יהיה חתוך קטן קטן, ממש פיצפון, ושיהיה מטוגן עד שרוף מאד, שלא יטעמו אותו מוקרם, פטריות עם שמנת (אלא אם זה עגבניות טריות ולא רסק מהקופסא) ולהשאיר קצת בצד בלי כלום כדי שיהיה מה לנשנש אחר כך
אז... שהבצל יהיה חתוך קטן קטן, ממש פיצפון, ושיהיה מטוגן עד שרוף מאד, שלא יטעמו אותו מוקרם, פטריות עם שמנת (אלא אם זה עגבניות טריות ולא רסק מהקופסא) ולהשאיר קצת בצד בלי כלום כדי שיהיה מה לנשנש אחר כך
מ מותר לי New member 2/1/07 #41 עכשיו ../images/Emo3.gif בחיי, אם הייתי יכולה אני צריכה להעביר לילה לבן כדי להרדם מחר, ואני לאט לאט מתחרפנת... איפה הימים שהייתי הולכת לישון בכח בשעה 2:00 רק בגלל ש"צריך לקום ב-6:00"
עכשיו ../images/Emo3.gif בחיי, אם הייתי יכולה אני צריכה להעביר לילה לבן כדי להרדם מחר, ואני לאט לאט מתחרפנת... איפה הימים שהייתי הולכת לישון בכח בשעה 2:00 רק בגלל ש"צריך לקום ב-6:00"
Y ygeva New member 2/1/07 #42 בבקשה.. כשתחליטי לבוא, המסנג'ר שלי הוא [email protected]. אם אני עדיין ער אז בשמחה.