paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

שימעו בדיחה זוג נשוי אחד אכל להנאתו במסעדה , לפתע ניכנס למסעדה ידיד שלהם כשהוא מלווה באשה זרה. האשה אומרת לבעלה: זה שנכנס עכשיו הוא מאיר, אבל זאת לא אשתו. לא , היא המאהבת שלו - ענה הגבר בשוויון נפש. האשה התחילה להתעניין בהתנהגות של ידידם , והבעל בלם אותה , ואמר " אל תתעסקי בחיים של אחרים תני להם לחיות את חייהם." הערב נמשך , כאשר בחורה יפיפיה מתקרבת לשולחנם, ואומרת לגבר: איפה היית אתמול? השארת אותי לבד. כן , היתה לי בעיה. אבל אני אבוא לביתך היום. בסדר נתראה - אומרת הצעירה והולכת לדרכה, ומי זאת? שואלת האשה. זאת המאהבת שלי - עונה הגבר. האשה התחילה להשתולל ולקלל וביקשה גירושים מיידים. הוא עונה : " אין בעיות ,אני אתן לך את הגט. אבל תזכרי שבחוזה הנשואין שלנו כתוב הפרדת נכסים ! ולהזכירך שהבית , האוטו והעסק הם על שמי. את גם צריכה לשכוח מחופשה כל 3 חודשים בחו"ל , כרטיסי האשראי שלך הם על שמי וגם כל השרותים שיש לך כמו מאמן כושר אישי , הנהג וכמובן ה- AUDI - וגם הקצבה שאמא שלך מקבלת. האשה שותקת למספר דקות ואחרי שחשבה והפנימה את המצב , אומרת לבעלה : "המאהבת שלנו הרבה יותר יפה מהמאהבת של מאיר, נכון אהובי........."

jozefin3

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחח פלומית ......

אין כמו מאהבת יפה הה.....חחחח
בוקר לך

חחחחחחחחח פלומה

לכן העסק רשום גם על שמי... שלא יוכל להחזיק מאהבת {אני מקווה
}

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בלנרוש... הצחקת לי.... מה שבטוח שאני המאהבת הכי יפה שלו....

בדיחה קרירה לעת ערב...../images/Emo13.gif

חמישה מנתחים נפגשו בכנס רפואי ושוחחו ביניהם בלובי המרכזי ...... הכי אני אוהב לנתח רואי-חשבון", סיפר המנתח הראשון, "כי אצלם כל האיברים ממוספרים ומסודרים". אני דווקא מעדיף ספרנים", אמר השני, "בגלל שהאיברים שלהם מקוטלגים לפי הא"ב". חשמלאים הם הנוחים ביותר לניתוח", הוסיף המנתח השלישי, "מכיוון שאצלם כל איבר מסומן בצבע מוגדר מראש". יותר טוב לנתח פועלים שמרכיבים מכונות", אמר המנתח הרביעי, "כי הם אף פעם לא מתרגשים אם נשארים כמה איברים מיותרים שאני זורק לפח בסוף". "כולכם טועים"!, אמר החמישי, "הכי קל ונוח לנתח פוליטיקאים. הרי אין להם לב, הם חסרי עמוד שידרה, ובכלל, ניתן להחליף בין הראש והתחת שלהם, ואיש לא ירגיש....

למעלה