../images/Emo3.gif

אני אדם משועמם שמתחמקת משעורי בית. שרשור אני הכי אוהבת... תכתבו עשר דברים שאתם הכי אוהבים
אני: אני הכי אוהבת את...את אמא שלי. אני הכי אוהבת את...לכתוב סיפורים ושירים. אני הכי אוהבת את...לשמוע מוזיקה. אני הכי אוהבת את...לאה. אני הכי אוהבת את...טלמ. אני הכי אוהבת את...אחותי שחר. אני הכי אוהבת את...אחותי עינב ואחי עומר. אני הכי אוהבת את...האחיינית שלי נועה. אני הכי אוהבת את...נגמרים לי הרעיונות.טובנו,עודאחד. אני הכי אוהבת את...ניצן(שעזבה)
עכשיו אתןD::::::::::::::::::::

ינקיפנק

New member
10 9 8 5 66 1 66 56 789 1 90 66 5

אני הכי אוהבת את.... מגי, הכלבה שלי. אני הכי אוהבת את.... האם פי 3 שילי! אני הכי אוהבת את... בובספוג *0* אני הכי אוהבת את....אמא!!!! אני הכי אוהבת את....בוב, גנב העוגיות הקטן והחמוד הזה.. אני הכי אוהבת את....מיקי, המחשב שלי. אני הכי אוהבת את....אמ....עץ! אני הכי אוהבת את...בלון?...

mirymoo

New member
../images/Emo80.gifאהמ אהמ

כתבת עץ ...כתבת בלון....ולא כתבת מומו! הפרות בדיכאון

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

אני הכי אוהבת את... סבתא שלי אני הכי אוהבת את... החתול שלי שמוליק אני הכי אוהבת את... ספרי הארי פוטר אני הכי אוהבת את... הכלב שלי גרה אני הכי אוהבת ... חיות אני הכי אוהבת ... לצייר דוליז אני הכי אוהבת ... לצחוק אני הכי אוהבת ... שעור אנגלית
אני הכי אוהבת את... החברים שלי (מפה מהאימון ומהבצפר) אני הכי אוהבת את... הפורום 338

../images/Emo163.gifאני ../images/Emo3.gif

אני הכי אוהבת את... אחותי ליאל והלוואי שיכלתי לעזור לה
אני הכי אוהבת את... ההורים שלי המשפחה שלי אני הכי אוהבת את... אינויאשה
אני הכי אוהבת את... החתול שלי שמת
ג'ינג'י אני הכי אוהבת את... הפורום
אני הכי אוהבת את... דורון החברה הכי טובה שלי
אני הכי אוהבת את... הנה עשר שורות
><

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif אני רוצה../images/Emo70.gif אני רוצה../images/Emo70.gif

אני הכי אוהב את... טאטו O: אני הכי אוהב את... מידן. אני הכי אוהב את... סשה. אני הכי אוהב את... רובל [: אני הכי אוהב את... יעל. אני הכי אוהב את... לוטם. אני הכי אוהב את... שקד. אני הכי אוהב את... נועה. אני הכי אוהב את... מיכל. אני הכי אוהב את... מי שהמציא את השוקולד. סוגד לו. P:

shronet

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo3.gif

אני הכי אוהבת את... ליבי
" אמאבא
" כל המשפחה, דודים דודות... אני לא אפרט " יסמיןאשלסביון אחי היקרים
" צ'ומפי
חתיך שלי " בתחן. שתהיה בריאה. " הסניף שלי!! פשוט אנשים מדהימים. אחדאחד. " מכבי!! כל השחקנים וכאלה, גם מהעבר. " הפורום. נו, כולכן. אני לא אפרט. " הקב"ה. ובלי תגובות ב'קשה -_-'...

broken winges

New member
^^

אני הכי אוהבת את...שתי האופיריות מהפורום ^^. אני הכי אוהבת את...מיתר ויובלללל ^^ וליטל אני הכי אוהבת את..ג'וניש אני הכי אוהבת את...בלונדיש אני הכי אוהבת את...בלונדיש המקורית אבל זה באמת תלוי >< אני הכי אוהבת את...סתיוע אני הכי אוהבת את...בר וגם זה באמת באמת תלוי אני הכי אוהבת את...תמר או בשבילכן תומושלם ^^ אני הכי אוהבת את...אמאבאבי אני הכי אוהבת את...מור,ניבצ'ו ואור ואדר ^^. יש עוד מיליון אנשים שאני אוהבת. אלו הראשונים שקפצו לי לראש

ScOrPiO gIrL1

New member
אני אני אני!

אני הכי אוהבת את...ענבלוש! אני הכי אוהבת את...רמשטיין! אני הכי אוהבת את...הארי פוטר! אני הכי אוהבת את...סטיוארט טאונסנד אני הכי אוהבת את...החתולה והאוגר שלי אני הכי אוהבת את...המחשב שלי אני הכי אוהבת את...בראד פיט אני הכי אוהבת את...אמה ווטסון אני הכי אוהבת את...ריצ'ארד(הגיטריסט של רמטיין) אני הכי אוהבת את...הפיצול אישיות שלי

Little sweetie

New member
10 דברים שאני אוהבת^^

אני הכי אוהבת את...אבא שלי
(הוא האבא המושלם!!)
אני הכי אוהבת את...המשפחה שלי^^ (אמא, 2 אחים, אחות, סבתא, דודים..)
אני הכי אוהבת את... החברה הכי (הכי הכי הכי...)טובה שלי^^--> תות
(רעות)
אני הכי אוהבת את... המורה שלי להיפ-הופ, פאנקי, ג'אז ובראקדנס- פזיאל
(היא חולה מאוד מאוד
..מרותקת למיטה
..ואני כה מתגעגעת אליה ומקווה שתחלים כמה שיותר מהר!!)
אני הכי אוהבת את... החברות הקרובות אלי (מעיין, דנה, אינגה, דושה, הילה, בת אל, לילי, קרן...ויש רשימה של עוד
..)
אני הכי אוהבת את...לרקוד
אני הכי אוהבת את...לכתוב סיפורים ושירים.
אני הכי אוהבת את...לשמוע מוזיקה.
אני הכי אוהבת את...לצייר (+דוליז.)
אני הכי אוהבת את...אנשים שאומרים שהם אוהבים אותך/ מאמינים לך/ רוצים בטובתך- אבל ממש מכל הלב- עם כוונה.... (זוהי אהבה בלי גבולות.. אנשים שאכפת להם ממשהו..)

Little sweetie

New member
בעע><

לא היה לי איפה לדחוס את זה: אני אוהבת שוקולד
חולשה נוראה... ואני אוהבת לשיר!
וגם המון בנות חמודות מכאן
חוץ מזה אני פשוט אוהבת לאהוב

יו יו3

New member
אנינוש../images/Emo9.gif

את אמאא :] את תולי, הכלבה היפה שלי. את אבא P: עמיייתתת
לישוןןןן
את נינט טיייבבבבבבבבבבבבבבב
*סוגדת* להיות במחשב
את יום שישי
את נועם ורותם, הבנות דודות הקטנות והיפייפיות שלי
לראות אימל'ה
-ירדן-

mirymoo

New member
../images/Emo80.gifשילי! שילי!

אני הכי אוהבת את...המשפחה שלי
אני הכי אוהבת את...החברים שלי
אני הכי אוהבת את...כל הכלבלבים החמודים האלה ובמיוחד את מג מג של ינקיפנק...
אני הכי אוהבת את...הארי פוטר!!! אני סוגדת לו כל שני וחמישי בשעה 7 בבוקר לפני שאני יוצאת לבית ספר על מטאטא
אני הכי אוהבת את...מוזיקה(אלה אם כן במוזיקה הזאת מעורבת פקאצה כגון בריטני ספירס ..או פריקים עם דם....)
אני הכי אוהבת את...המורה להיסטוריה כשהיא נתקעת אי שם במקום רחוק מאוד מאוד ממני...וזה לא קורה הרבה לצערי
אני הכי אוהבת את...השוקולד!!!אויי זה כל כך טוב וממכר...
אני הכי אוהבת את... סופי השבוע..
אני הכי אוהבת את...המחשב שלי...קוראים לו כומפיוטורון ויש בו את סימסי ודולי דולי דולי ומסנג'ר ובלה בלה בלה
אני הכי אוהבת את...הפרות בכל העולם....לא אני לא גרה בהודו...אני פשוט מתה על האוסף של הפרות עם העיניים הענקיות...מו!

למעלה