Lopezit

New member
נ"ש- ../images/Emo32.gif

רק רציתי להגיד שלהיות בת"א מהבוקר ולחפש בגדים זה סיוטטטטטטטטט עיר מסריחה שמאז קום המדינה לא השתנה כלוםםםם בלעעעעעעעעע

QueIronia

New member
אני אוהב את ת"א../images/Emo70.gif

עיר כיפית. מלא בתי קפה וחנויות שאין בפ"ת
לדוגמא - No Name Men שלפני כמה ימים גיליתי שיש להם בגדים ממש ממש יפים (צבעוניים כאלה
). ולקנות בגדים זה אכן לא כיף אם אתה לא קונה סתם טי-שירטס ליום-יום

Lopezit

New member
תלוי איפה בת"א

ושלא נדבר על זה שלגברים זה הרבה יותר קל למצוא בינתיים אבא שלי היחיד שמצא אבל זה סיוטטט ועוד עם החום שהיה היום

QueIronia

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לגברים הרבה יותר קל למצוא

ת"א מלאה בחנויות לנשים ואת בוכה
דיזינגוף מוצף בחנויות לשמלות ערב

Lopezit

New member
זה הקטע...

שאני לא לובשת שמלות אבל בכל מקרה גם אם יש חנות אחת של גברים ו100 חנויות לנשים רוב הסיכויים שגבר יימצא כי מה כבר הוא צריך?? חליפה וחוצלה מתחת??

|יד|שאלוםםםםם../images/Emo70.gif

מה קורהההה????איך החיים????התגעגעתיייי ובלעע ביום שישי אני נוסעת שוב ל-3 ימים:(( ואז חוזרת ללילה ונוסעת לעוד 5...=/ ויש הרבה לחץ לפני...בקיצור אני לא הולכת להיות פה הרבה בזמן הקרוב:(

טוב שזה לא

משתלט לך על כל החיים.... אפילו להיות מדריך בבני עקיבא זה פחות השקעה... ואני כזה עצלן שאפילו את זה לא רציתי

|יד|נאמ...

צופים הורסים את החיים... ביזבזתי איזה 250 ש"ח עד עכשיו על החניכות שלי ואני הולכת לבזבז עוד 200 לפחות...בעע

|יד|כן בעעע

הכל מכספי שלי...ותחשוב שחניכים קטנים לרוב לא מעריכים דברים כאלה... וזה רק על המחנה קיץ...שלא נדבר על כמה שהוצאתי כל השנה זה כמה אלפי שקלים...

ת"א רולזזזזזזז

דיזינגוף רולזזזזזזזזז ובגדים זה הכי קל למצוא בעולםםםם.. גם כשלא מחפשים מוצאיםםם קניתי בכמה ימים האחרונים גופייה מהממת 3 גופיות חמודות כאלה ליומיום ונעליים ונשאר כסף לחצאית ג'ינס שאני ממש רוצה :)) אימפריההה

Lopezit

New member
לא בגדים לחתונה (של אחי)

ודרך אגב ראיתי איזה מוכרת שהזכירה לי אותך

וואלה??

הלוואי הייתי מוכרת בחנות בגדיםםם בגדים אימפריההה ואני חייבת כסףףףף ובגדים לאירוע הכי קל למצוא... אבל הרוב בדרך כלל שיא היקר ולא מצדיק תמחירר

למעלה