בלה. ../images/Emo54.gif
קצת בכללי שם: ליהי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: מממ 1.64 נראה לי... מידת נעליים: 39 בערך. צבע שיער: שתני בערך. (אני החלטית :XX ) אחים/אחיות: אחד משני ההורים ועוד אחד מאבא ואשתו. בת כמה את נראית: ממממ 15 ? :X (כן, אני בת 17...) משקפיים? יאפ. גשר? יאפ. :X עבר פלילי: חחחחחחח גנבתי בננה מגומי מהקיוסק
:X שפות: עברית, אנגלית ואמממ ספרדית..?.נגיד. אה ולקרוא רוסית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? האמממ...שאני לא שופטת אנשים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני נחמדה מדי וקרצייה מדי ואמממ הרשימה ממשיכה
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא יודעת...:X את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממממ לא יזיק. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודעת..:X כן אם מתישהו נפגשים ולא רק דרך האינטרנט. אז אה, נראה לי אפשר להגיד שלא
את/ה רוצה עוד פירסינג: לא.
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן!!!
את/ה הייתם בחו"ל: כן.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד..תלוי מה זה נקרה מרחק? עיר או יבשת?
להרוג אנשים: לאא... עישון אצל בני עשרה: בלעכס. שונאת סיגריות. אבל אמממ שאנשים אחרים יעשו מה שבא להם...(כל עוד הם לא חברים שלי כי אז אני אתחיל להתערב.) נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. יותר מדי הרצאות בנושא שזה אשכרה התחיל להשפיע...רק את המנה שמותרת לך לפי עצמך ולאו דווקא לפי החוק.. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: חופשי. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: מה זה נקרא לבכות על בת? בגללה? :X אי פעם בכית על בן: לא. אי פעם שיקרת: ברור. מתישהו ברור..אבל אף פעם לא שקר גדול.. אי פעם נעצרת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא.
כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם :X נשבר לך הלב: אף פעם :X שברת לבבות: לא שאני יודעת... השם שלך הופיע בעיתון: איזה עיתון?..ביצפר נקרא.?
התחרטת על דברים שעשית: להתחיל לספור?...
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ג'וני :X
ממתק: שוקולד. מכל סוג ובכל זמן. אני תמיד אגיד כן
סרט מצויר: עליסה בארץ הפלאות, פיטר פן, מלך האריות וכל אלה...(וואי, בא לי לראות פיטר פן!!!) קורנפלקס: קראנץ', סיני מיניז. מסטיק: אורביט ורוד ומנטה כחול (לא ירוק!) אה ומאסט פטל לימון
צבע: יותר מדי...כחול מכל הגוונים, אדום, שחור, כתום!!! סגול
יום בשבוע: שני, שלישי (רק בערב כי אני יודעת שאני מתחילב ב10 יום אחרי זה וגם יש ג'ק ובובי), רביעי (כי אני מתחילה ב10 ויש ורוניקה מארס) ושישי ומדי פעם שבת. תלוי עד כמה אני מרגישה מועילה באותו היום
היום הכי לא מועדף: שלישי (כן, גם שלישי. הוא בשתי הקטגוריות
) וחמישי. תכשיט: אמממ שרשרת זה היחיד שאני לובשת מדי פעם.. חורף\קיץ: חורף
בחדר: מדף הפיות שלי, התמונות שעל הדלת, הטלוויזיה והמיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: האיש או הכלב?..
אני.:X ראה אותך בוכה: האמממממ...וואי. אין לי מושג. רוב הסיכויים שאמא, אבל אם לא אזז אממ...בטח חברה שלי אלינה. אבל אם לא, אז אמא או הכלב
הלכת איתו לסרט: אבא
:X צעק עליך: בטח אמא. שלח לך מכתב: שלח? או כתב לי בביצפר? חברה שלי כתבה לי מכתב ועדיין לו הביאה לי אותו...סנילית :X האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כל כך לא. אהבה ממבט ראשון? מממ לפעמים. נראה לי. כן. חיים שאחרי המוות? לא ממש בטוחה בזה עדיין...אולי פשוט יש איזשהי אנרגיה אבל אני לא בטוחה בחיים. לא נראה לי. לא
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, למשפחה
טוב, גם לחברות... הופעת בציבור בפיג'מה? ממממממממ אתם עושים את השאלון הזה מכוון אליי או משו?!!? כן. שכחתי להחליף חולצה
הייתי אצל אבא שלי!!! הוא מסטול לא פחות ממני!!!
בכית בסרט? אולי רק הייתי על סף בכי... היית על במה? יאפ. טקסי סיום ואמממ תצוגת אופנה בקלאב מאד (וואו, אני הייתי שמנה שם!) חשבת שאת\ה הולך למות? מתי לא?
טוב, אבל אף פעם לא ממש... נכשלת במקצוע? חיח
בטח. הורידו אותך כיתה? לא.. הקפיצו אותך כיתה? לא
רצית להיות המין השני? רק כל פעם שאני מקבלת מחזור
דברים אהובים שיר אהוב: יש יותר מדי מהם... אוכל אהוב: פיצה.
תוכנית אהובה: חברים, ורוניקה מארס, ג'ק ובובי, בנות גילמור, יותר מדי... ספורט אהוב: בייסבול, כדורעף, כדור רשת, כדורגל, כל מיני. תחביב: לצייר, קצת לנגן בגיטרה (זה חזר אליי בזמן האחרון...) ואממ להיות במחשב?.. זמר/זמרת/להקה אהובים: הביטלס, סימפל פלאן כל מיני כאלה.... עיתון אהוב: אין לי אחד כזה ממש... וסתם מה השעה עכשיו? 17:19 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? רוב הסיכויים שאמשיך להיות פה או שאלך לשתות קפה, במטרה שמתישהו אני אתחיל להתכונן לתנ"ך
איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים.. תיכון או אוניברסיטה? אין לי מושג :X בנתיים תיכון.... אתה משועמם/ת? מאוד!! רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה, ועדיין, טלוויזיה. ריח האחרון שהרחת? ארוחת צהריים?.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "יצאנו לרקוד" וזה יוצא לי כבר מכל החורים...אבל זה הדבר היחיד שאני שומעת :X מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? כן...ג'וני
ואמממ עוד מישו...נראה לי..:X