korin452

New member
../images/Emo3.gif

היי לפני כמה ימים נכנסתי בשם של חברה שלי עם הבעיה שאני לא מצליחה להירשם אז רק רציתי להגיד שהצלחתי כפי שאתם רואים(סופסוף) ולהגיד תודה למי ששלח לי את ההודעה ועזר לי ובמיוחד לחברה הכי טובה שלי שנתנה לי להשתמש בשם שלה ועוד משהו כן כן אני מודה אני מכורה לדארק אנג'ל ואני אמשיך להיות... אז אני מקווה שתקבלו אותי בברכה...

kyle chandler

New member
צל"שאלה../images/Emo168.gif

מה קורה עם אלק לפי הספרים? מה קורה עם ג'ושוע לפי הספרים? מה קורה עם הכל לפי הספרים?

korin452

New member
../images/Emo23.gif

היי תודה אני שמחה להיות פה אחרי בערך שנה שאני מנסה להירשם...

Nico Tine

New member
../images/Emo8.gifברוכה הבאה +שאלה

קודם כל ברוך בואך קורין
וד"א, האם מקס מסבירה מתישהוא מדוע בחרה דווקא בשם המשפחה "גוארה" ? הבנאדם היחידי ששמעתי עליו עם השם הזה היה בחור בשם צ'ה שבודאי שמעתם עליו...

1Buttercup1

New member
הממ...!

אני חושבת שלוגן הוא זה שבחר לה את השם משפחה... ב-"ארט-אטטאק" בעונה הראשונה, כשהם הלכו לחתונה של בן דוד של לוגן, ניגשו הדוד והדודה לשניהם והוא היה צריך להציג אותה איכשהו, הרי לא היה לה שם משפחה, והוא גם רצה שהיא תשמע לא סתם אחת שלא ירדו עליו כהרגלם, אז הוא בחר ב-"גווארה" שזה שם משפחה של אנשים מיוחסים ומכובדים. (מהגריניץ'...שזה גם בטח מקום מיוחס ומכובד)

Nitzan122

New member
אממ.. לא חושבת

נראה לי שאמרו את השם משפחה שלה לפני זה חוץ מזה שנראה לך שהיא יכולה לחיות 10 שנים בחוץ בלי שם משפחה? לא נראה לי סביר היא הייתה צריכה להמציא שם משפחה לוגן רק אמר להם אותו הוא לא המציא את השם ואני לא חושבת שיש איזושהי סיבה מיוחדת שהיא בחרה בשם הזה או לפחות לא אמרו את זה בסדרה (לא שזכור לי) וברוכה הבאה korin452

1Buttercup1

New member
תודה!../images/Emo9.gif

אז את בעצם אומרת שאני צריכה לעשות סבב צפייה מספר 201 בפרקים??
איך יכולתי לפספס כזה נתון?!
למרות שבכל זאת לא נראה לי שזה נאמר קודם...
*וגם...:כל פעם שהיא שהיו שואלים אותה לשמה, היא הייתה אומרת "מקס".-"מקס מה?".-"פשוט מקס!".+יכול להיות גם שלמרות שזה 10 שנים, לאף אחד לא היה בכלל אכפת אם יש לה שם משפחה או לא, כולם עסוקים בלשרוד, ודברים כאלו פשוט הפסיקו לעניין אנשים... *וגם...:כשמקס הציגה את עצמה לפני הדודים, היא כזה אמרה "מקס"... ונתקעה, כאילו לא ידעה מה להגיד..או להמציא, ולוגן המשיך אותה ואמר "גווארה" וגם הוא נשמע מבולבל ולא בטוח בעצמו.

1Buttercup1

New member
עזבי את התודה, זה לא קשור...../images/Emo122.gif

זה לא כזה משנה האמת...העיקר שעכשיו יש לה שם משפחה(של עשירים!הידד!) והיא יכולה להציג את עצמה בכבוד...גם אם לאף אחד לא אכפת...

Nitzan122

New member
עכשיו בדקתי

בתסריט של הפרק ובכלל מקס אמרה שהשם משפחה שלה הוא גוואורה ואני חושבת שלוגן סתם המציא את הקטע של מהגרינץ' כדי להרשים את הדודים שלו תראי בתסריט כתוב: LOGAN: Hi. Uncle Jonas, Aunt Margo. This is Max. MARGO: Max…? MAX: Guevara. MARGO: Guevara. LOGAN: …of the Greenwich Guevaras. JONAS: I don’t recall there being any Guevaras in Greenwich. But the world’s going to hell in a handbasket, so who knows? וברור שהיא צריכה שם משפחה העולם שבור והכל שיהיה אבל בן אדם עדיין צריך שם משפחה נגיד לעבודה וכאלה...

1Buttercup1

New member
I stay corrected!

נכון, צודקת...אוף! אני רציתי להיות צודקת!!
כנראה שפשוט החליטו שהיא גווארה וזהו...

Nico Tine

New member
ולסיכום,

אין לאף אחד שמץ שך מושג מדוע נבחר השם "גווארה".
אני בכל אופן מאמין שישינו קשר לצ'ה, אולי זה רמז למהפכה שמקס עשתה בשיחרור כל אחיה ממנטיקור. מה אתם חושבים?

ברודי

New member
שזה רעיון מעניין...

אין לי מושג אם זה נכון או לא, אבל זה בהחלט נקודה מעניינת למחשבה!

Nitzan122

New member
אין לי ממש

מושג מי זה צ'ה גווארה אבל היא שיחררה אותם בתחילת העונה השנייה ואני לא בטוחה שהם ידעו שהיא תעשה את זה כבר בתחילת הסדרה כשהם החליטו על השם הזה...

למעלה