N niravital New member 30/3/04 #5 אני אקח את זה כמחמאה ../images/Emo98.gif תציירי הרבה ולאט לאט תראי את השיפור
ל לולו המשוגע New member 30/3/04 #6 ../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif אהבתי מאוד! אני חושבת שזה דווקא מגניב שהרגליים שמנמנות.. יש עושה את הציור מיוחד
../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif אהבתי מאוד! אני חושבת שזה דווקא מגניב שהרגליים שמנמנות.. יש עושה את הציור מיוחד
L love amor New member 30/3/04 #7 חחחחחח זאת אני אממ תודה רציתי לראות איך תגיבו לציור של מישהי שאתם לא מכירים.. בכל מקרה אני עדיין חושבת שהוא מכוער
חחחחחח זאת אני אממ תודה רציתי לראות איך תגיבו לציור של מישהי שאתם לא מכירים.. בכל מקרה אני עדיין חושבת שהוא מכוער
M Moreiro New member 30/3/04 #8 תחמנית../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif../images/Emo121.gif הוא בכל זאת מקסים
M Moreiro New member 30/3/04 #11 לא יודעת.. ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif אבל אם תסתכלי שנייה בכרטיסישי...
L love amor New member 30/3/04 #12 רותם אבני.. מה זה עוזר לי? חחח בטח מעריצה של תום אבני(*חכמה*) אני נכנסת בשם הזה מהביי"ס כדי שלא יפרצו לי משם
רותם אבני.. מה זה עוזר לי? חחח בטח מעריצה של תום אבני(*חכמה*) אני נכנסת בשם הזה מהביי"ס כדי שלא יפרצו לי משם
T TsLiLuSh FoReVeR New member 30/3/04 #9 ../images/Emo12.gifהוא דווקא חמוד לאללה!../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif
L love amor New member 31/3/04 #17 חחחח בטח אולי אם הייתי נכנסת בתור רותם.. אני סתם שמה את זה כי בנענע לא מצליח
T TsLiLuSh FoReVeR New member 31/3/04 #18 למה את מזלזלת בעצמך?../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif זה באמת יפה מה שבטוח את יותר מוכשרת ממני
T TsLiLuSh FoReVeR New member 31/3/04 #22 אממ...כן../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif יש לנו בבצפר חוגים חובה וצריך לבחור אחד... ובכל שאר הדברים אני גם גרועה אז הלכתי לציור
אממ...כן../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif יש לנו בבצפר חוגים חובה וצריך לבחור אחד... ובכל שאר הדברים אני גם גרועה אז הלכתי לציור