sidharta

New member
../images/Emo3.gif

אני ובן זוגי האהוב סגרנו עם גן וקייטרינג צמחוני! השף עשה לנו "טעימות" לפני שבועיים בערך (כלומר פיצץ אותנו באוכל טעים טעים טעים עם הרבה סויה- והוא אפילו בישל את זה יותר טעים מאיתנו וההורים שלנו גם אהבו את זה - אפילו חשדתי קצת שזה בשר ;) אל תדאגו....) בקיצור- לפחות עם "התיק של האוכל" סיימנו ....:)

מזכיר לי נשכחות../images/Emo13.gif

גם אנחנו עשינו חתונה צמחונית, והכל היה טעים להפליא (אח"כ הזמנו את אותו הקייטרינג גם למסיבה שעשינו כשתום נולד). חוץ משניים שפשוט "לא יכולים בלי בשר" והלכו לאכול באיזו מסעדה מזרחית בסביבה, כולם מאוד נהנו.
וכמובן
עם כל שאר ההכנות!

ashmash

New member
שאלה

אחותי מתחתנת בקרוב ואני זוכר ששאלנו את השף באחת הטעימות האם אפשר לעשות חתונה צמחונית כאשר יש מוצרי חלב. תשובתו הייתה שלילית משום שהמטבח כשר בשרי. השאלה היא האם מישהו מכיר קייטרינג חלבי לחתונות? (אגב זו סתם שאלה מסקרנות, כי בחתונה של אחותי יהיה גם בשר, בגלל התחשבות באורחים)

שאלה

החתונה היא לכבוד אחותך או האורחים? האורחים באים בשביל אחותך או בשביל האוכל? אתה באמת חושב שאם יהיה שירות סיעוד (ככה אומרים?) צמחוני אף אחד לא יבוא? סתם... זה עורר בי תהיות. דרך אגב, יש הרבה אנשים טבעונים בפורום.. אני מניחה שהשאלה מופנית לצמחונים... כך או כך אני לא יכולה לעזור. וכמובן המון מזל"ט לאחותך!

ashmash

New member
שאלה מעניינת

בכל אופן גם בעלה לעתיד של אחותי הוא טורף...

sidharta

New member
הציקו לנו לא אחת בנושא

(זה אף היה הדבר הראשון שאמא של בעלי לעתיד שאלה כשהודענו שאנחנו מתחתנים :( ) אבל... החלטנו שחשובים לנו יותר חיים של כמה עשרות בע"ח שעלולים להשחט בשביל החתונה מאיזו דודה שתעקם את האף כי "אין בשר" (גם דאגנו עם השף שלא ישימו לב לזה- הרבה מצרי סויה דמויי בשר והרבה שואו מסביב לאוכל כך שלא רגישו בחסרון גם הקניבלים...:) ) מי שזה מה שימנע ממנו לבוא לחתונה-שיעשה טובה ולא יבוא (ואם יהיו הרבה אנשים כאלו- מצדי נתחתן בלאס וגאס ;)).... תודה לכולכם :)

יש המון חברות קייטרינג שהן גם חלביו

חלביות וגם בשריות, אך אם מבקשים ארוחה חלבית לגמרי, אין שום בעיה כי יש להן מערכות כלים נפרדות לבשר וחלב. איני נוהגת לעשות פרסומת על גבי הפורומים (אני מקבלת חררה כשעושים את זה בפורומים שאני מנהלת, אז לא אעשה את זה גם כאן). אם מישהו מחפש קייטרינג מצויין וטעים, שהמנהל/בעלים/טבח הוא אדם מקסים, יכול לפנות אליי במסר אישי, ואשלח ברצון את כל הפרטים.

Neta558

New member
ואם מישהו רוצה הסעדה טבעונית...

(כן, הסעדה זאת המילה העברית לקייטרינג
) אז אפשר לארגן כמה חברי פורום בשלנים להכנת האירוע

למעלה