../images/Emo3.gif

מספר שאלות שאולי לא נתקלתן בהן איפה באמסטרדם יש חנות ללמכר דיג'רידו? האם ניתן להשכיר אופניים חשמליות,ואם כן,איפה וכמה זה עולה? האם מותר להביא זרעי קנביס לארץ[בכל זאת הזרע לא בפקודת הסמים]

לא יודעת מה זה דיג׳רידו

ומה זה אופניים חשמליות אבל זרעי קנביס, כמו שאר הזרעים, הם אולי לא תחת פקודת הסמים אבל תחת פקודת משרד החקלאות ולכן אסור להביאם לישראל בלי אישורים פיטוסניטריים מיוחדים - ונראה אותך מוציא אישורים כאלה לזרעי קנביס. (אלה אישורים שמחייבים בדיקה פיזית של כל המשלוח ועולים לא מעט כסף)

חנהר

New member
בראש השאלה נמצאת התשובה.

אגב כל המידע הבא בהודעה זו נלקח מהאינטרנט, גוגל אחלה מנוע חיפוש לכל שאלה. אם לא נתקלנו בשאלות כאלה אז למה לנו לדעת את התשובה להן?
אז כך לגבי דיג'רידו זה לא חדש כאן יש ביה"ס ללימוד דיג': הקליקי על הקישור בשורה הראשונה תחת המילים: "didgeridoo wilt leren spelen". ויש עוד מלא אתרים כגון מרכז לדיג'ירידו עוד. לגבי ייבוא זרעי קנביס לישראל קראי כאן.

תיקון לברכה

זרעים - מטרתם היא אחת - גידול. גם בהולנד אסור לגדל (ללא רשיון מיוחד) אם כי לא נראה לי ש5 עציצים הם ברמה האסורה. בכל מקרה, הטענה לשכחה בריקון כיסים לא רלוונטית לזרעים אלא רק אולי לגרמים בודדים של חשיש/גראס שנחשבים לצריכה אישית בפרק הזמן שאפשר לשכוח בכיס.

עוד משהו קטנצ׳יק

יש אנשים שפשוט יודעים מעצם זה שהם חיים במקום או סתם מכירים אותו טוב או שיש להם נסיון אישי עם דברים. לא תמיד הפורום נדרש לנסיון והידע הזה אבל זהו ידע ונסיון שמאוד רלוונטיים לנושא הפורום. אני לא מרבה לחפש בגוגל בשביל גולשים אבל נותנת תשובה כשיש לי אותה מתוך מאגר הידע והנסיון שלי. לעתים הנסיון שלי כבר נהיה מיושן.

חנהר

New member
לגבי אופניים חשמליות כמעט שכחתי

מה אתה מחפש להשכיר או לשכור, כי לשכור ניתן כאן. לגבי להשכיר כ"כ מהר אתה מעוניין לפתוח עסק להשכרת אופניים חשמליות
. בהצלחה ותהנה.

למעלה