paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

העוזרת המקסיקנית ביקשה העלאה במשכורת. הדבר הטריד מאוד את האישה ולכן היא החליטה לדבר עם העוזרת על כך. היא שאלה את העוזרת: "מריה, למה את דורשת העלאה בשכר" ?? העוזרת: "ובכן סניורה, ישנן שלוש סיבות מדוע אני דורשת העלאה. הסיבה הראשונה היא שאני מגהצת הרבה יותר טוב ממך". האישה: "מי אמר לך שאת מגהצת יותר טוב ממני??" העוזרת: "בעלך אומר כך"! האישה: "אה, הבנתי" העוזרת: "הסיבה השנייה שבגללה אני דורשת העלאה במשכורת היא שאני מבשלת יותר טוב ממך". האישה: "איזה שטויות, מי אמר לך שאת מבשלת יותר טוב ממני??" העוזרת: "בעלך אומר כך"! האישה: אה, הבנתי. העוזרת: "הסיבה השלישית היא שאני יותר טובה ממך בסקס ובמיטה". האישה (צורחת): "מה... גם את זה בעלי אמר לך... ??? העוזרת: "לא, את זה אמר לי הגנן"... דממה. האישה: "כמה אמרת שאת רוצה... ??"

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עכשיו..

הבנת למה אנני מחזיקה עוזרת..
שבוע טוב לך קרידה מאיה ולכולם

ברק 188

New member
יונתי את לא מתכוונת אלי...לצילוש נ'הוון ?

אני בדרך כלל מקיים הבטחות לדגות
ליונות...לבנות .

צילוש43

New member
8../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif-* אני הבטחתי..

ולא קיימתי??? ואייייייי חוצפה מצידי
יקירתי..המדובר בצילום???
באים כן.. או שלא הבנת אותי, או שאני לא הבינותי את מה שאמרתי
כנראה הגיל..נה נה נה.
(ואין כוונתי לפרט כאן בפורום
רק במייל
) ובאים טעיתי..במחשבה אזי מיד פטיש בראש
או מחבת מתוצרת זוהרת
בנתיים לא זכור לי שלא קיימתי איזו הבטחה
בהכלללללל אשם הגנןןןןןןןןן

צילוש43

New member
לא ביקשת הרבה..

א. לי אין מצלמה, גם לא בפון!!! ב. אמרתי שאני אכתוב, ואכן אכתוב כשהיא תחזור מהבסיס (הבנתי שתמונה אחת שלחה לך.. ולא יצאה די ברורה). כך תחכי שתחזור, תצלם שוב ותשלח, וגם כמובן נכתוב, הרי מה הטעם ללא הוכחה ומראה עיניים
ג. הרי ברור שמרקם החדר לא היה יוצא מיוחד במינו ללא הצעותייך הנהדרות. אזי חכי בסבלנות חסרת סבלנות שכמותך
לקבל את המחמאות
חח דרך אגב אני ממשיכה במבצע גם לחלקים נוספים

צילוש43

New member
בנתיים שאת....../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

שלחתי ושיתפתי לך בפייסבוק
עד שתגמרי ..לבטח תראי
חחח מצאתי בין הקבצים של החיילה
די הרבה תמונות משום מה???
מתברר שצילמה וצילמה..יווווווו מה שנשאר לראות לאחר התיקונים שעכשיו אני ממשיכה במלאכה
ותדעי שבלעדייך..אייייייי אפשרי כלל וכלל להגיע ליופי ולמרקם שהחיילה רצתה להגיע
תודדדדדדדההההההה
אוףףףףף זהו חוזרת למלאכה, או כמה שנשאר לי עד למשמרת הבאה
הינה קיימתי הבטחה
עד לתמונת הגמר וקבלת התעודה

paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

רופא בבית סוהר בארצות הברית בודק אסיר איטלקי. הוא אומר לו: "נצטרך להוציא לך את המעי". "אבל דוקטור, אני בכלל לא חש בכאב". "זה בסדר, סמוך עלי". אחרי חודש שוב בודק הרופא את האסיר ואומר הפעם שיש להוציא לו שקדים. אחרי חודש נוסף הרופא אומר לו שצריך להוציא לו את כיס המרה. "דוקטור, איזה מין בית סוהר זה? מה זה, סוג חדש של עינויים?" הרופא לוחש לו: "ששש... המשפחה שילמה לי כדי שאוציא אותך בכל דרך מכאן. עוד כמה חודשים אתה כולך בחוץ".

ניקו 45

New member
וואלק זו לא בדיחה ../images/Emo6.gif

זה נושא לד(ז)יון בשם : ,מאזן אימה מפי עוזרת הבית" : נילי ברק , שרה נתניהו ... ועוד כאלה שהסתבכו בגין העוזרת . וזה מביא אותי לחשוב ... לפטר את עוזרת הבית שלי ואת הגנן
יפהההההההההה פלומה

צילוש43

New member
המאזן..מתאים לבדיחה הבאה../images/Emo8.gif

בוקר אחד, עובדים בחברת היי-טק יצרו רעש והמולה , הזיזו במרץ שולחנות, כיסאות, מחשבים, ושינו מיקום של תמונות ועציצים . במרכז כל הבלגן עומדת המנקה הזקנה ושואלת "חמודים שלי, מה הולך פה ?! למה אתם מזיזים את הכל ?" יי מישהו עונה לה.. "סבתא אל תדאגי, פשוט המכירות שלנו ירדו, לכן אנחנו משנים את הכול על פי היועצים ותורת הפאנג-שאוי אחר כך המכירות ירקיעו שחקים !" ענתה המנקה "חמודים שלי, אתם יודעים - בבניין הזה, עוד לפני תקופת המחשבים,היה בית בושת . וכאשר ה"מכירות" שלהם ירדו, לא הזיזו מיטות אלא... פשוט החליפו את הזונות

../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחחחחחח איזה כייף ךלזור אחרי יום עבודה מתיש ולקרוא את כל הבדיחות. כמובן ששמרתי את כולן ומחר בישיבה שאעשה על הבוקר אמכור את כוווולן
שיהיה ערב נחמד ומחויך רק טוב!!!

למעלה