paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

" לאיש אחד הייתה חנות בדים במרכז העיר. למרות שמכר ממיטב הסחורה כמעט ולא היו לו קונים, כיוון שתמיד היה עצבני, צעק וקילל וככה ברחו כל הקליינטים עד שירד לעוני. יום אחד אישתו באה אליו ואמרה לו: "תקשיב, אתה לא יודע מהי תרבות שירות! אני רוצה שתלך לסדנה לשליטה בכעסים". האיש חשב קצת ולבסוף הסכים. לאחר חודשיים שלמים אותו אחד חוזר לחנות שלו, והחליט לנסות וליישם את מה שלמד. דיבר אל הלקוחות יפה.. בירך את כולם.. חייך יפה.. ובאמת זה עבד! קנו אצלו יותר ויותר. יום אחד נכנס אליו לחנות מישהו ואמר: "שלום! אני רוצה לקנות בד אפור!" המוכר כרגיל שנעם, הלך והביא לו את מה שביקש.. הקונה מישש אותו מעט ואמר: "לא! זה מחוספס מדי.. תביא לי את זה ששם על המדף למעלה!" והצביע על המדף הגבוה ביותר. המוכר מחזיר את הגליל למקום, עלה לאותו מדף, ניסה להוריד את הגליל וכמעט שמעד.. ירד איתו למטה, והגיש לקונה ושוב "לא.. זה דק מדי... תן לי לנסות את זה!" וכך חוזר חלילה.. תביא לי משם.. תן לי את זה.. המוכר נאלץ לרדת למרתף כמה פעמים.. לבסוף הקונה בא על סיפוקו ואמר: "הו! את זה אני רוצה! תן לי בבקשה 10 סמ"ר מזה!" המוכר מסתכל עליו המום ושואל: "כל הבלאגן הזה בשביל 10 סמ"ר?! מה אתה נורמלי?! מה תעשה עם זה?!!?" והקונה משיב: "תיראה, בחורף קר לי אז אני אוהב לתפור לי מין גרב כזאת לביצים כדי לחמם אותם.." המוכר מסתכל עליו המום וגוזר לו 2 חתיכות של 10 סמ"ר ומגיש לקונה, ששואל בתמיהה: "למה נתת לי 2 חתיכות?" "עם השניה תעשה וילון לכוס של האמא שלך !!"

paloma blanca שאלה שמציקה לי, נכון

שאם יש שאלה מציקה צריך לשאול? אז אני שואל תגידי, החתיכה של -10 ס"מ לא משנה באיזה רוחב הייתה? ותגידי גם אם אמא שלו היתה יפנית, זה היה משנה? ברק, עצור, ברק לא........ טוב נו בטוח תגיד משהו שאח"כ אשאל את עצמי "אידיוט למה שאלת" אז ייאלה נו אני מבקש לדעת.

paloma blanca

New member
נו טוב .....

הרי לא תישן בלילה בלי תשובה ...... 10X10 ס"מ ......ועכשיו אתה מודד וחוזר עם תשובה

מדדתי, בסדר, מה אני אמור

לעשות עם זה? טוב? לא טוב? נשמע לך נורמאלי? היי, לא להציץ. ראיתי, ראיתי הלכת לבדוק??????????? לא מקבלים תשובות בבית הזה?

paloma blanca

New member
אצלי זה כבר בדוק מזמן../images/Emo9.gif

אתה שומר את החתיכה לימות החורף ולמקרי פחד

ככה??? את נותנת רק חצי

מידע? חורף? למה? יש בעיה בחורף? רק אז צריך וילון? ומה עם היפניות? תראי כמה שאלות את מייצרת?

paloma blanca

New member
YYY

הלו זה רדיו ?! יש עוד כמה חודשים עד פסח
תשאיר כמה קושיות לחג

אני טיפוס סקרן, עד אז

עד פסח יהיו לי המון שאלות אבל את בחרת תחום מאוד מעניין לא? ואם התחלת בזה, אז עכשיו תשאירי אותי וחצי תאוותי בידי? ואם זה מתאים לכאן, למה שלא יתאים לרדיו??????????

paloma blanca

New member
טוב... הסתבכתי איתך ....

מידע? מה חצי מה ? חורף? למה? התשובה בבדיחה. נא לקרא שנית ולחזור עם שעורי בית אחרת ההורים יוזמנו לשיחה אישית
יש בעיה בחורף? לא, אין שום בעיה בחורף אם מצאת מישהו אחר שיחמם לך
רק אז צריך וילון? וילון ? שאתה משאיר לדמיון שלי להחליט למה התכוון המשורר ?
ומה עם היפניות? משה, מה יש לך עם יפניות ?
תראי כמה שאלות את מייצרת? באמשלי עד שלא שאלת לא חשבתי עלהם
בבררקייייי

ברק 188

New member
סורי אכזבתי אצלי הרדיו היה מכובה

ותאמינו לי שיש לכם מזל אחרת הייתי מראה לכם... מאיפה משתין הדג... 10X10 אה... איך שלא נהפכו'הוא יישאר אותו דבר !

למעלה