paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

בינו לבינה #1 האשה: מה אתה עושה? הבעל: שום דבר. האשה: מה שום דבר? אתה קורא את הכתובה שלנו כבר למעלה משעה! הבעל: חיפשתי תאריך תפוגה. -------------------------------------------------------------------------------- #2 האשה: רוצה ארוחת ערב? הבעל: מה האפשרויות שלי? האשה: "כן" או "לא". -------------------------------------------------------------------------------- #3 האשה: לשם מה אתה נושא תמיד תצלום שלי בארנק שלך? הבעל: כשיש בעיה, לא חשוב עד כמה היא חמורה, אני מסתכל בתמונתך והבעיה נעלמת. האשה: אתה רואה כמה אני חשובה לך? הבעל: כן! אני רואה ת'תמונה שלך ואומר לעצמי "יש בעיה גדולה יותר !" -------------------------------------------------------------------------------- #5 נשוי טרי: היית מתחתנת אתי אלולא הוריש לי אבא שלי הון גדול שכזה? האשה: מותק, הייתי מתחתנת אתך ולא חשוב מי השאיר לך את ההון הזה! -------------------------------------------------------------------------------- #6 אבא: בן, הראה לי את גליון הציונים שלך. הבן: השאלתי אותו לחבר שלי. הוא רוצה להפחיד את ההורים שלו. -------------------------------------------------------------------------------- #7 החברה: נשיקה אחת ממך ואהיה שלך לנצח! החבר: תודה על האזהרה המוקדמת! -------------------------------------------------------------------------------- #8 האשה: מה אתה אוהב אצלי יותר: את הפנים היפות או את הגוף הסקסי שלי? הבעל: (לאחר שסקר אותה מכף רגל ועד ראש) "את חוש ההומור שלך!"

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif...../images/Emo45.gif ומוסיפה...../images/Emo8.gif

-דוקטור, אתה חייב לעזור לי. - כן בבקשה, מה הבעיה? - אשתי משגעת אותי. אני עלול מידי יום להגיב באלימות קשה. - כן, כן. זוהי תופעה ידועה. אני מציע לך להירגע על ידי הליכה. כל בוקר פשוט תצעד 10 קילומטר. תרגיש לגמרי אחרת. לאחר חודש, בטלפון: - דוקטור, שלום ! רציתי לעדכן אותך -כן, כן - מה קורה? איך אתה מרגיש עכשיו? -מצוין, פשוט מצוין. ההליכה נהדרת. ממש כיף. - יופי. ואיך אשתך? - אשתי? אני ממש לא יודע. אני כבר 300 ק"מ מהבית...

ש ר ה לה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכיף להתחיל ת'שבוע עם חיוך../images/Emo24.gif

alondli

New member
מה חיוך, אני התגלגלתי מצחוק ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

..הצחוק יפה לבריאות
, ובבריאות לא חוסכים..

ברק 188

New member
משפחה בלי ../images/Emo84.gif הרע ../images/Emo57.gif

איזה זקן בן 70 מגיע לבדיקות אצל רופא, הרופא בודק אותו ורואה שהוא ממש בריא כמו שור וחזק, ושואל אותו : איך אתה מצליח לשמור על הכושר שלך ? אז הזקן עונה לו : כל יום אני קם מוקדם בבוקר יוצא מהבית הולך ללול, משחרר את התרנגולות ואחרי זה רודף אחריהן תופס אותן ומחזיר אותן לכלוב, אז הרופא שואל, בן כמה אבא שלך היה כשהוא מת, אז הזקן אומר לו : הוא לא מת, הוא היה איתי היום בבוקר ועזר לי עם התרנגולות, אז הרופא שואל אותו וסבא שלך מתי הוא מת, אז הזקן ענה לו : הוא בכלל לא מת, הוא עוד מעט מתחתן ! אז הרופא שואל אותו : למה לו להתחתן ? אז הזקן ענה : ההורים לוחצים עליו ! ונעבור לפרסומות... שבוע טוב לכולנו ומוצלח והרבה בריאות להשת'100

למעלה