paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

סיפור עם מוסר השכל (אסור לאחר לפגישות!) עם סיום עשרים וחמש שנות כהונתו של האב פסקואל ככומר בקהילה, נערכה לכבודו מסיבת פרידה. פוליטיקאי אחד, חבר בקהילה, הוזמן לשאת נאום קצר. מאחר שהפוליטיקאי איחר, הכומר החליט לומר כמה מילים בעצמו כדי למלא את הזמן: "הרושם הראשון שלי מהקהילה נוצר מהוידוי הראשון ששמעתי כאן. חשבתי שהארכיבישוף שלח אותי למקום נוראי. האדם הראשון שהתוודה לפני סיפר שהוא גנב טלויזיה, שגנב כסף מהוריו, שגנב גם במקום עבודתו, שהיו לו הרפתקאות מיניות עם אשת הבוס שלו. לפעמים הוא גם עסק בסחר בסמים. ולבסוף, הוא התוודה שהדביק במחלת מין את אחותו. נותרתי המום ונחרד. אך בחלוף הזמן הכרתי אנשים נוספים וראיתי שלא כולם היו כאלה. ראיתי קהילה מלאה באנשים אחראיים ובעלי ערכים. וכך חייתי את עשרים וחמש השנים הנהדרות ביותר בקריירה שלי ככומר .. " . . . . . . . בדיוק ברגע זה הגיע הפוליטיקאי, זה שהיה אמור לדבר בתחילת המסיבה. הוא התנצל כמובן על האיחור, והחל לדבר : "לעולם לא אשכח את היום בו הגיע הכומר לקהילתנו. למעשה, היה לי הכבוד להיות הראשון שהתוודה באוזניו."

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

שיחה מקומית תייר עולמי מטייל באיטליה. הוא מגיע לכנסיה מפוארת ורואה בשער טלפון מזהב עומד על עמוד שיש יוקרתי. הוא מתפעל מהמראה, ושואל את הכומר שבדיוק עובר ליד לגבי הטלפון. משיב לו הכומר "זה טלפון שמקשר אותך ישר לגן עדן בתמורה לאלף יורו". התייר נדהם שיש קו ישירות לשמים, אך מוותר על התענוג היקר. הוא ממשיך בטיוליו לכל מיני כנסיות וקתדראלות ששמע עליהן, ומבחין בכולן בטלפון כזה. כל פעם הוא שואל את הכמרים, והם עונים את אותה תשובה: "זה טלפון שמקשר אותך ישר לגן עדן והוא עולה אלף יורו להתקשר". התייר לא מוכן להשקיע את האלף יורו ולכן מוותר על פעם מחדש. אחרי איטליה הוא מגיע לישראל. באחד מבתי הכנסת הוא מבחין באותו טלפון ושואל את הרב: "סלח לי, מה הסיפור של הטלפון כאן?" הרב מסביר: "זה מקשר אותך ישירות לגן עדן. זה עולה חצי שקל". התייר המום, ומבשר לרב: "אתה יודע, הייתי באיטליה, ולכל אורכה היה כזה קו, אלא שזה עלה שם אלף יורו! איך זה שכאן זה רק חצי שקל?" הרב מחייך ועונה: "אתה בישראל כעת, כאן זו שיחה מקומית".
המשך אחה"צ נעימים ודביקים רק טוב!!!

optimi10

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקטינה את הכמות ,,, יוחנן הפסיד במשחק טניס לחברו שמואל , דבר שלא קרה כבר הרבה זמן , "אל תהיה מצוברח " אומר שמואל ליוחנן "ממה אתה לחוץ בזמן האחרון??". "העניין הוא " השיב יוחנן לשמואל "אשתי התחילה בחודשים האחרונים ללמוד לשחק טניס והיא מתאמנת הרבה שעות ולכן היא הפחיתה למחצית את כמות הסקס שאנו עושים ". "אתה עדיין בר מזל " השיב לו שמואל, חלק גדול מהחברה היא הורידה לגמרי מהרשימה!!".

ניקו 45

New member
אני תמיד אומר פלומה בלנקה ../images/Emo6.gif

" שהכל בחיים זה עניין של תיזמון " אהבתייייייייי

ניקו 45

New member
והבוקר אביא מתיחה של ../images/Emo107.gif

שני כלבי : Border Collie (מתתתתתתת על הגזע הזה ) אשר נתקלתי במקרה בנט . שני כלבי Border Collie גנבו רכב מבית חולים לחיות , הגיעו לחצר בית פרטי וגרמו לנזק לא קטן . בעל הבית קורא לשוטרים ו... מכאן תתחילו לצחוק כמו שאני צחקתי . כמובן שזו מתיחה והכל מבויים . בוקר מחוייך לכולםםםםםםםם

alondli

New member
אכן מתיחה לעניין..../images/Emo45.gif..../images/Emo6.gif

..טוב, אם כך אני צריך להסריט ולשים בU-TUBE את אדי ( גור החתולים השובב "החדש" לשנו..
) כשהוא אוכל איתנו ארוחת בוקר שלנו..( לאחר שהוא חיסל את שלו..) ביצה רכה עם לחמניה וחמאה..
הוא אפילו מוכן ללקק מהקפה, כאשר זה מתקרר מספיק..
אבל אחרי שהוא אכל אתמול..אבטיח, שום דבר כבר לא מפתיע אותי.

ניקו 45

New member
על חתולים זה לא עובד אלונדלי../images/Emo202.gif

במקסימום יודעים ללקק , ליילל , ולנבור בפחי אשפה .
אני סתם מקניט אותך

ברק 188

New member
עליז פה כומר כלבים חתול אז לא לא גם משהו משלי

ברוח ימים אלו ... ערבי, יהודי, זקנה בלונדינית. ברכבת יושבים ערבי, יהודי, זקנה וכוסית בלונדינית. הרכבת חולפת על פני מנהרה ובחושך ניתן היה לשמוע נשיקה וכאפה חזקה. כשהרכבת יוצאת מהמנהרה רואים הסובבים את לחיו של הערבי אדומה. חושבת לה הזקנה: "בטח הסוטה ניסה לנשק את הבלונדינית וההיא סטרה לו. כל הכבוד לה." חושבת לה הבלונדינית: "בטח הערבי ניסה לנשק אותי ובטעות בחושך נישק את הזקנה והיא סטרה לו. כל הכבוד לה." חושב לו הערבי: "בטח היהודי ניסה לנשק את הבלונדינית והיא נתנה לי בטעות את הכאפה." ורק היהודי חושב לעצמו: "הנה מתקרבת לה עוד מנהרה, אני שוב אנשק לעצמי את היד ואתן כאפה לערבי הזה!" צ'יק צ'יק בום בום...

ברק 188

New member
הופ...הופ...טימי שלי ../images/Emo13.gif

שמע נא אני מחכה לו אני קצר רוח עד לספטמבר נו...שיבוא כבר ואני יודע שאתה גם אוהב אותו לכן מקדיש לך שיר משלו קצת ביצוע שונה ומאוד דומה לקישור שאתה מביא לשיר זה תשמע זה זהה אבל מהופעה אחרת.

טליה1233

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

מתמוגגת מצחוק
ברקי, מעבירה את זה הלאה
כל הכבוד

למעלה