paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

מרוקני אחד הלך ללמוד באוניברסיטה. והנה ביום שבו סיים את את התואר השני, הביט בראי וראה שעל מצחו הופיע פס אדום. נבהל המרוקני, החל לשפשף את הפס, אך הפס לא נעלם. שטף במים, גירד בקליפה וכלום לא עזר. החלטי ללכת לבאבא-סבבה,וזה יעץ לו לשתות שתי כוסות חרא. "אבל חרא זה ...." ניסה המרוקני לבטל את רוע הגזרה,אך הבאבא התעקש. חזר המרוקני הביתה, שתה שתי כוסות חרא, הלך לראי והנה הפס האדום נעלם ממצחו. שמח מאד, קנה הרבה מתנות לבאבא סבבה. "תגיד לי" שאל "לפי מה ישעת ששתי כוסות חרא ימחקו את הפס האדום ממצחי?" "תראה" אמר לו הבאבא "אנחנו המרוקנים יש לנו הרבה חרא בראש. אתה עם הלימודים שלך ירדת מתחת לקו האדום ..."
בוקר טוב ושבוע טוב לבית התקוות

ניקו 45

New member
אני שמח לבשר לכם שוכני ארץ דן../images/Emo212.gif../images/Emo96.gif

שפתחתי מקום שטוב , נעים וטעים גם לשבת שם ולתפוש רגע של קורטוב ... ולהלן גם ביקורת מקצועית שנעשה למקום ובהפתעה . ניקו ומחתרת הקינוחים

ניקו 45

New member
אני לא טיפוס שמדבר בבוקר../images/Emo99.gif

יכול לכתוב ולקרוא , יכול לשמוע מוסיקה , יכול גם לעבוד (במשמעות הרחבה של המושג) יכול הכל רק לא .... לדבר . לא מדבר בבוקר . די קישקשתי מספיק לבוקר אחד אז אתן לצלילי השקט לדבר בשמי יום מבורך לכל עדת בעלי התקווה

צילוש43

New member
שתקן האדון...../images/Emo3.gif

ואיך לא תיהייה שתקן בבוקרו של יום? בין לבין כוסת הקפה מאותה מכונה מפורסמת
בין לבין סיגרה אחת או שניים
"במשמעות הרחבה של המושג" הפה עסוק בגריסה ותחזוקה מלאה... אזי כיצד יהייה פתוח לשיג ושיח בוקרי?
ודווקא לאחר כל "אלו"...פתחת בדיון משמעותי.

אמממ

תגדי ניקולהההה ישבת שם?? כי אני דווקא הייתי ולא ממש התלהבתי לא יכולה להצביע על מה בדיוק אבל זה לא היה לטעמי
אבל אם הגעת עד לכאן ולאכול טרימסו מורידה בפניך את הכובע
רק טוב!!!

למעלה