paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

איש אחד פונה לספרנית בספריה ומתעניין היכן ימצא ספר שיסביר איך מתאבדים. הספרנית מפנה אותו לאזור הרצוי. לאחר חמש דקות חוזר האיש לספרנית ואומר לה: אין שם שום ספר, כל המדפים ריקים. "כן", מהנהנת בראשה הספרנית ומוסיפה: "את הספרים האלו אף אחד לא מחזיר"..... ********************************************* פולניה אחת ממררת בבכי. רואה אותה חברתה ושואלת:"למה את בוכה? הפולנייה: "דודה שלי מתה". מתעניינת חברתה: "מה היה לה"? הפולנייה: "רק חדר וחצי"... ********************************************** לאחר סכסוך ממושך בין מוישה לחמתו הפולנייה, מפצירה בו אשתו, שישלים עם אמה ויקנה לה מתנת פיוס. לבסוף מוישה מתרצה וקונה לחמתו עגילים ואקדח. האישה אומרת: "עגילים זה בסדר, אבל למה האקדח?" עונה מוישה: "איך היא תעשה את החורים?" ********************************************** כורדי הולך לפיצרייה וקונה פיצה. המוכר שואל אותו: "לכמה חתיכות לחתוך את הפיצה, שמונה או שש עשרה" ? עונה הכורדי: "תחתוך לשמונה, כי שש עשרה אני לא אגמור". ********************************************** מגדת העתידות ללקוח המרוקאי: "לאשתך מצפה מוות אלים". המרוקאי: "אני אצא זכאי"? ********************************************** שאלה: מה המשותף בין אישה והוריקן? תשובה: שתיהן נכנסות לחיינו בסערה, ויוצאות עם האוטו והבית. ********************************************** פולניה מבקשת מבעלה לעשות סקס כמו באולימפיאדה שואל הבעל המרוצה: "למה את מתכוונת? חזק יותר? גבוה יותר? מהר יותר?" היא עונה: "לא, אחת לארבע שנים" ! ********************************************** איש אחד חוזר הביתה במפתיע ומוצא את אשתו בוגדת בו עם חברו הטוב. הוא לוקח אקדח ויורה בחבר שלו. אשתו הנדהמת גוערת בו: "אם תמשיך להתנהג ככה, לא יישארו לך חברים"... ...

גאיה ק

New member
../images/Emo6.gif

זה מקרי הבדיחות האלו?? תראי במה רובן עוסקות. יש שמחזירים את הספר לסיפריה ויש שמחזירים את נשמתם לבורא. בוקר אופטימי לנו !!

צילוש43

New member
אופטימי ומעלה חיוך גאיה../images/Emo13.gif

אמש הסתדרות המורים החליטה לחטוף אותי להופעה. הגעתי לאמפי בקסריה להופעה של גליקיריה ובועז שרעבי שהקפיצו את כל הסתדרות המורים בהקפצות מלאות... רקיעות וכפיים...היה פשוט נפלא. בכלל האוירה וכל ההופעה במקום המיוחד הזה... האמפי העתיק בקסריה משרה אוירה מיוחדת במינה.

צילוש43

New member
רק לחשוב על...

מקום מלא במחנכי הארץ.... המתרכזים במקום אחד. ישבתי בשקט בתחילת הערב שלא יעמידו אותי בפינה
אך מיד נכנסתי לאוירה שבועז יצר...בשירו לתת לאור גחליליות שכולם יצרו באוירה. הייתי בטוחה שזוהרת גם בין ההמון..שם זרחו מלאי של גחליליות

ניקו 45

New member
השיר השלישי מתוך חמשת הגדולים../images/Emo99.gif

במצעד כל הזמנים של ניקו . השיר הנבחר הבא כל כולו שייך לג'ו קשישא . אין כמו ג'ו היודע להגיד , להרעיד , בעוצמות שכאלו ולהוציא מהקישק'ה שלו את המשפט הבא : אני אוהב אותך אופטימי ... שים פול ווליום ולך תספר לשרל'ה

optimi10

New member
ניקו ../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif לספר לה ?

למה לספר ? היא פה לידי בין זרועותיי רגלינו על מרצפות וראשיינו מעל ענן מביטים אל הקשת
)))))))))))))

ניקו 45

New member
והרביעי מתוך ../images/Emo57.gifהגדולים

מצויים למעשה שני שירים אשר השפיעו עלי יותר מכל איי שם בראשית שנות ה-70 באותן מסיבות של יום שישי (ועכשיו אופטימי תתקרב יותר ) כאשר היו משמיעים אחד משניהם או את שניהם ברצף , מכבים את האור ואז בדיוק מפלס ההורמונים הזיכריים הרקיעו שחקים ועמדו על סף פיצוץץץץ . כיבוי האורות נועד בין היתר לא להביך כמה נערים אשר המורפולוגיה שלהם שינתה צורה וגוונים . לילות משי לבן - המודי בלוז (ואין שום קשר בין שיר זה ללילות הלבנים של בירת ארץ דן
) ואת השיר השני - בהיר יותר מחיוורון אבקש ממך או מהאופטימי להביא לכאן . אחחחחחחחחחחחח מזכ(ק)יר לי נשכחות .....

optimi10

New member
ניקו ../images/Emo45.gif אכן מקומו

של השיר בין הגדולים ... אבל קצת עם חיוך אם כבר הצמדות וציצים יש לי את זה לא מת על השיר אבל אוחחח מי הקשיב לשיר כשהעיניים תקועות בתוך המחשוף

ניקו 45

New member
ידעתי שאדליק אותך אופטימי../images/Emo6.gif

בהזכ(ק)ירי לך כמה נשכחות מימי נערותך
אחחחחחחחח זו היתה תקופה ואלו היו ימים .... והצרפתיה שלך .... טעימה יותר מתמיד

ניקו 45

New member
PROCOL HAROM במיטבם ../images/Emo23.gif

(שימי לב שרל'ה : בפורמט שאני מעלה לאחרונה שירים יכולה גם לשמור את הקבצים לצריבה ) אחחחחחחחח איזה שיר .... וזה ראוי להיות על אותה מדרגת משבצת יחד עם לילות משי לבן . והנה טעימה יפה של אנני לנוקס לזה השיר ... הגדול ... יכולה לנחש מי יכלל בין החמישיה כשירי החמישי ? בהכירך טעמי המוסיקלי מניח שאולי תנחשי

ניקו 45

New member
אמממממ את קרובה אבל לא ../images/Emo128.gif

השמעתי אותו בעבר עשרות פעמים .

ש ר ה לה

New member
אתה הרי יודע ניקו שיש בי המון סימפטיה למוסיקה

המאוווווווווווווד איכותית שלך, ככה הרי נתוודענו לראשונה. לא כן? אמרתי לך שלי קשה ביותר להתמקד בחמישה בלבד. אז ככה בטרם צאתי לעוד משמרת מעצבנת, אפילו אם זה לא השיר אליו התכוונת, זה משהו שאני מאוד מאמינה בו ועומדת מאחורי כל מילה בשיר סימפטיה

ניקו 45

New member
בדיוק אל זה ../images/Emo79.gif התכוונתי שרל'ה

RARE BIRD = SIMPATHY זה אחד מכל חמשת הגדולים במצעד כל הזמנים של ניקו . אחחחחחח לו רק היו הבריות מאזינים למילים ומשתדלים להתנהג על פיהן היינו בוודאי חברה יותר טובה . שיר : מלודיקה , מלל וביצוע מעולים

גאיה ק

New member
וווואו-איפה ברקי

PROCOL HAROM מזכיר לנו משהו גם מצחיק
אבל צריכה שברקי יזכיר לי כמה פרטים.

ש ר ה לה

New member
עכשיו גמני אוהבת אותך ניקו../images/Emo24.gifהצלחת לכשף א

הצלחת לכשף אותי....! הוא אכן אדיר!!! והביצוע שלו נפלא ומדהים...!!!! רק שבמקרה של השיר הספציפי הזה I PUT A SPELL ON YOU, שהוא בהחלט בחמשת המקומות הראשונים גם אצלי, המקור של להקת C.C.R. טבוע אצלי כל כך עמוק בנשמה... אם תרצה שאסביר גם למה, אעשה זאת בעתיד. בנתיים פתחתי לי פול ווליום עם שני הביצועים ו....... שימותו הקנאים
יש לעתים יתרון ללבד הזה....!!!

למעלה