ניקו 45

New member
שני חביב של אביב ../images/Emo96.gif

כן , אני יודע שאתם עסוקים . ואני פחות ... כן , הלחות אצלכם סביב ה-70% . ואצלי הרבה פחות . כן , אצלכם יש רעש הומה . ואצלי הרבה הרבה פחות . כן , לכם יש ים , גלים , וחול . ואצלי .... אין
בוקר שכולו טוב לבעלי התקווה והבוקר השכמתי עם שיר אחד בלב דברים שרציתי לומר ביצוע: יהודה פוליקר מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: יהודה פוליקר יש דברים שרציתי לומר ואינם נענים לי המילים שבחרתי אינן הטובות מכולן עמוקים מן הים הסודות שאינם מובנים לי שאולי לא אבין לא אבין לעולם. לא בכל הדרכים שרציתי ללכת הלכתי בדרכים שהלכתי טעיתי וודאי לא פעם אחת ועצבות מהלה כל שמחה כל שמחה ששמחתי כמו ביקשתי דבר דבר שאבד. חלומות שחלמתי והם מקיצים בי עדיין שבריהם בעיני נשטפים מפני בדימעה ולילות ייסורים לא ספורים שהטבעתי ביין כאובד בדרכי בדרכי הרעה. אך בכל הדרכים מעולם לא אבדה לי דרכינו וגם אם לפעמים סערו מסביב הרוחות ואהבתי אותך והיה לנו טוב טוב עד גדותינו והיה לנו רע ואהבתי אותך לא פחות.

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

ניקולהההה איך ידעת לבחור את השיר הנכון לבוקר הזה הא???
תודהההה אהבתי
רק טוב!!!

בומבה של במבה ליום שני

שהתחיל לו לפני כמה שעות טובות ואני כבר עובדת מהשעות הקטנות כשעוד ישנתם לכם וחלמתם חלומות זהובים לקול נחירתו של ניקולההה
שיהיה יום חביב ונחמד שקט בלי אירועים גדולים מהבוקר אני חושבת על הסיפור הנוראי של דודו טופז, נראה כל כך הזוי טפייי מה עוד יקרה כאן אצלנו במדינה הקטנה הא?
שיהיה יום של טוב רק טוב!!!

ניקו 45

New member
דודו טופז זוהרת ../images/Emo4.gif

למרות שקשה להאמין במה שמואשם . אבל לתחושתי האיש במצוקה וירד (לא עלינו) מהפסים . כמה חבל על ביזבוז כישרון שכזה . כי ... גם באם יהיה חף מפשע שמו הוכתם לצמיתות .

ש ר ה לה

New member
האמת היא שהקהל כבר מזמן החל לסתום עליו את הגו

את הגולל... הראיה = הריטינג שהיה בירידה תלולה... עכשיו זו פשוט התאבדות. הוא לא ישוב!!!

../images/Emo3.gif

חחחחחחח פלומקלההה יונים אמממ חחחחח מעולה אהבתי גנבתי והעברתי הלאה (בסוף עוד יגידו שאני רומניה נה נני נננה נה
) רק טוב!!!

ניקו 45

New member
אל דאגה זוהרת../images/Emo68.gif

יש עלייך חותמת בגודל של 50" (אינטש) וככרזה המודיעה : אני פולניה טהורה

אז זהו שממש לא

פולניה וכל פעם שהכאילו פולניה שלי שומעת שקוראים לי פולניה היא מתעצבנת גרררר
, כי היא ליטאית טהורה ואבי ז"ל היה חצי פולני חצי ליטאי ואני בכלל נולדתי באסותא שבתל אביב כך שאני בכלל לא פולניה קפיש רומנישטה??
רק טוב!!!

למעלה