paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

ישנם חמישה סוגים של סקס: הסוג הראשון הוא סקס הדרדסים. זה קורה בתקופת ירח הדבש. אתם עושים סקס עד שאתם נהיים כחולים. הסוג השני הוא סקס המטבח. בתקופה הראשונה שאחרי הנישואים. עושים סקס בכל מקום, כולל במטבח. הסוג השלישי הוא סקס חדר השינה. נרגעתם קצת. אולי אפילו יש ילדים. חייבים לעשות את זה בחדר השינה. הסוג הרביעי הוא הסקס של המעברים. אתם חולפים אחד על פני השני במעבר, או בפרוזדור ואומרים זה לזה: "לך תזדיין!" ויש סוג חמישי. זה הסקס של בית המשפט. אתם מתגרשים. אשתך לוקחת אותך לבית המשפט ודופקת אותך שם לעיני כל.

../images/Emo6.gifשרל'ה,,מגניב,,,,,../images/Emo6.gif

איזה זוג,,ניראה שהם תמיד רקדו,והם בטח זוג רקדנים מקצועיים,

mishmish101

New member
../images/Emo140.gif, שרהלה,,,,,גדול,,,,,,,

וחוצה מיזה,,סתם גלשתי אחרי איזה שבוע נהדר שהייתי אצל הבת הקטנה בלימסול, וגיליתי את הפורום הנחמד הזה....אז אהלן לכולנו....ושבת נהדרת..

ש ר ה לה

New member
שבת קסומה גם לך מישמיש

אם את מגיעה לעתים תכופות ללימסול, סין, ועוד, אין שום סיבה שלא תגיעי גם לתקוות... נחמד שאת כאן

ניקו 45

New member
בוקר טוב ירושלים ../images/Emo104.gif

זהו יום חגה של בירתנו ירושלים , העיר שחוברה לה יחדיו . רבי יהודה הלוי אשר חי במאה ה-11 בטולדה אשר בצפון ספרד . בשנת 1140 החליט לעזוב ולעלות לירושלים . בדרכו ציון הגיע למצרים , שם שהה פרק זמן עם מעריציו ומשם עלה על אוניה אשר הגיע לנמל עכו . מעכו קלה היתה הדרך אל ירושלים . וכאן מספרת האגדה : באומרו את מילות השיר שכתב "ציון הלא תשאלי" הגיע פרש ערבי ורמסו למוות . רבי יהודה הלוי היה משורר דגול בימי הביניים וכן סופר (הכוזרי) עומדות רגלנו בשערייך ירושלים חג שמח

צילוש43

New member
יום ירושליים../images/Emo104.gif

עיר הבירה מלאה בנפלאות ונסתרות, מלאה בחומות, סימטאות ושווקים מלאי צביון מיוחד רק לה. אוהבת לשוטט שם בעיר העתיקה, להסתובב בין הסמטאות... לגעת למשש בין כל הרוכלים, לטעום את התוצרת העצמית של ניגוב חומוס בפול... לשבת בסימטה שהקפה מוגש ע"י תושב המקום בריחו המיוחד... ומישם להגיע למקום הקדוש לנו...הכותל. לעמוד שם בדום, ברגע של שתיקה ולהשקיף ליופיו של המקום. כך צלמתי ברגע של שיטוט, לפני שבועיים ביקרתי בה לטיול כך של יום חולין והיום חוגגת לה היא במלוא יופיה המשתמר לדורות, ולמשמרת
חג שמח לך ירושלים לכל אחד עיר ירושלים

צילוש43

New member
חומות לה קסומת...

מצד השני של החומה... עומדים משקיפים ביריעת קודש לנופים המשתקפים...
"ירושלים של זהב" שיר שתמיד מצמרר אותי משום מה ביריאת קודש

rtho784

New member
צילוש,בפעם הבאה תקחי אותנו גם לירושלים../images/Emo13.gif

ש ר ה לה

New member
מה ירושלים צילוש? ואני חשבתי לתומי שראיתיך אמ

ראיתיך אמש במעלות... ואני שוברת ת'ראש איך זכיתי לזה...., וטרם סיפרתי לך שפבלו 'נסע' איתנו את כל הדרך חזרה, ועזר לנו לשמור על ערנות....

גאיה ק

New member
שוברת את הראש ,איך זכיתי

לראות את ההופעה של הצמד שהשילוב ביניהם מדהים וגם לקרוא את הספרון שניקו הביא לנו היום.(אל תידג,ניקו.לא מגלה). המעשה הטוב של השבוע הוא המופע והמלצתך למופע הערב שרהל'ה. שאפווווו לשניכם

צילוש43

New member
חחחחחחחח שרה לה...../images/Emo24.gif

אל נא תשברי את ראשך
שננו זכינו הערב בגדוללללל שמחתי להכירך סוף סוף במראה עיניים ובחיבוק שבעתיים
ולי היה הערב לווי ים תיכוני להאיר לי את דרכי חזרה
לאחר "ההישתוללות" הקטנה מעל רצפת הרחבה הייתי צריכה משהו רגוע
חלומות פז שרה לה

יום ירושלים שמח וחגיגי

יום מיוחד הוא לעיר הבירה שלנו, עיר כה מיוחדת ולרגל השמחה נשיר ביחד
אני עומד על החומה /מילים: דן אלמגור אני עומד על החומה עומד בגשם לבדי וכל העיר העתיקה מונחת לי על כף ידי אני מביט בה מאוהב אני עולה לכאן תמיד סתם להביט אבל עכשיו אני נמצא כאן בתפקיד
כן, כן, מי חלם אז בכיתה כשלמדנו לדקלם על חומותייך ירושלים הפקדתי שומרים שיום יגיע ואהיה אחד מהם שיום יגיע ואהיה אחד מהם
אני עומד על החומה עומד מקשיב אל הקולות קולות השוק והמהומה קריאות רוכלים ועגלות הנה הוא קול המואזין הנה דינדון הפעמון אבל עלי להאזין אם אין שום נפץ של רימון
אני עומד על החומה רועד מקור ומסתכל הנה שקעה כבר החמה שומר מלילה מה מליל אור הירח במלואו שוטף חומות ושערים מתי יבוא היום שבו לא נזדקק עוד לשומרים לא נזדקק עוד לשומרים.
רק טוב!!!

ש ר ה לה

New member
תודה גדולה לך שושי על הבאת משהו כל כך מיוחד..

מזמינה אותך לבקר בתיקיות השירים שלי לעתים יותר תכופות. בטוח שתמצאי שם עוד פנינים...

למעלה