paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

גב ' אבוטבול טיילה לה ברחובה הראשי של מגדל העמק ופגשה את הרב המקומי. " שלום לך גב' אבוטבול, איך את מרגישה?" שואל הרב. "נכון שאני הייתי הרב שקידש אותך ואת בעלך בברית הנישואין לפני כשנתיים?" "כן, זה נכון כבוד הרב" עונה גב' אבוטבול. "נו?" ממשיך הרב "וילדים יש לכם?" "לא " עונה היא "עדיין לא!" "טוב" אמר הרב "אני בדרכי לקבר הבבא סאלי בנתיבות, אדליק שם נר בעבורכם". "תודה כבוד הרב" השיבה גב' אבוטבול והמשיכה הלאה. עברו להן שנים אחדות ושוב פגש הרב את גב' אבוטבול. "מה שלומכם, גב' אבוטבול" מתעניין הרב. "ברוך השם יום-יום" עונה לו הגב' אבוטבול. "וילדים?" שואל הרב. "כן, יש לנו... 3 זוגות תאומים ועוד 4 שנולדו בודדים" משיבה הגברת. "או, כמה מוצלח! ברכה משמיים!" ממשיך הרב "ומה שלום בעלך היקר?" "עכשיו הוא בדרך לנתיבות לכבות את הנר שהדלקת לנו שם".

optimi10

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פלומה

אבל למה לכבות את הנר ? ילדים זה שמחה

optimi10

New member
בטח../images/Emo6.gif שאחרים מגדלים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וגם יולדים אותם
את יודעת כמה קשה היה לי ללדת את שלושת בנותיי ????

ש ר ה לה

New member
היום הבת שלי בת 30!!!

לא פשוט איתם עם השוורים האלו, מתנגחים עם כל מה שזז

צילוש43

New member
../images/Emo12.gif אנו מנגחים שרל'ה???

ועוד על מה שזז? דווקא שניגחתי הוא לא זז הוא פשוט עף
מזל טוב גם באיחור אחחחחח זכית בבת מזל שור בכל מטעמייה

ברק 188

New member
../images/Emo49.gif לבת של שרה לה ../images/Emo65.gif

הרבה בריאות ואושר והצלחה בכול שתחפוץ ותעשה ועם מזלה של שור שיהיה הכול כשורה ולברכה ותביא לאימא נחת ושלעולם לא תנגח לה בת--ת (כיבוד הורים) שרה לה אני מציע לך עסקה יש לי טלה בן 31+ שלא מעוניין לראות מה יש מאחרי העלה של חווה טלה מרדן שכול היום שלו ראשו בלימודים... וחישקוקים נאדה (אם כי תמיד ישנה אפשרות שדברים שהוא שם... לא רואים מכאן) תבוא נא שורך ותנגח קצת לטלה שלי... שתזעזע אותו בטעימות של אושר וכושר .

ש ר ה לה

New member
רעיון ענק ברקי!!! אבל...,../images/Emo4.gif

אז קודם כל המון תודות על הבכות לכווווווולם
.... שנית, כבר כשנולדה בתי לפני 30 שנה, נאמר לי שאם אני אמא של ילידת שור אני אמא מאושרת. כי הם מאוד קשורים לאמא השוורים האלה... אבל אם רק חלילה אנסה לשדך לה עלם חמודות,( ועוד אחד שלא יודע מה מסתתר שם מאחורי העלה תאנה), הרי שאני מסתכנת בניגוח פראי מצד בתי... כן. אני כן אמא ממוצא פולני, אבל אינני אמא פולניה במובן של 'אמא פולניה'... מכבדת את הבחירות של ילדיי. שומרת לעצמי זכות להביע דעה וליעץ אבל הבחירה הסופית היא אך ורק שלהם.... אבל אולי טיפ קטן לבנך ברקי, בתי המקסימה כל יום שישי נמצאת ליד דוכן במדרחוב בת-א ומוכרת את תכשיטיה המוזהבים , פרי יצירתה,הכל כך יפים וכל כך פשוטים . יעבור נא בנך כאילו באקראי וינסה-נא להתחיל לפלרטט עם המוכרת , אבל בזהירות...!!! כי הרי מדובר בבת מזל שור
, הנוהגת לנגח בכל מי שנדמה לה שהוא טרדן פוטנציאלי.... (היא מעדיפה אותם גבוהי קומה ובלונד טבעי... גם היא עצמה איננה 'קוטלת קנים' בכל הקשור למראה חיצוני, וזו רק ההתחלה....

ש ר ה לה

New member
כשאומרים לי 'פאבלו', אני שוקעת במלנכוליה

חולההההה!!!!!, אני פשוט חולההההההה על הבית-שאני המקסים הזה שהוא משהו מדליק בין כל השימעונים.... מישהו מכיר את שירו הרומנטי "אני בא להציע את ליבי"? שיר אהוב עלי במיוחד....

למעלה