paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

פרסיה נשואה לפרסי שיכור עם 8 ילדים. עני מרוד . האישה יפיפייה אמיתית .תמיד קורצים לה החנווני הירקן והקצב,והיא - תמיד לא התייחסה. יום אחד נימאס לה מהעוני והחליטה להחזיר קריצה. הלכה לחנווני קרץ לה קרצה לו והלכו ביחד להתכייף. כשסיימו שלח לה עם השליח ארגז מלא מוצרים. ראתה כי טוב הלכה לירקן קרץ לה קרצה לו והלכו לחגוג, כשסיימו שלח עם השליח ארגז מלא ירקות. ראתה כי טוב הלכה לקצב קרץ לה קרצה לו והלכו להתכייף,כשסיימו שלח לה ארגז מלא קפואים וקצת כסף. שמחה האישה והלכה לקנות תנור לחימום. חזרה הביתה רטובה מאוד הדליקה את התנור ישבה מולו עם רגליים פתוחות. יצא בעלה מהחדר ,שיכור כלוט, ואמר לה :אשתי היקרה ,לבריאות. רק תיזהרי שלא יישרף לך הישראכרט.. בוקר טוב לבית התקוות וסף שבוע נעים

שישי עליז לכוווולם

פלומקלההההה ככה???
חחחחחחחח שישי הגיע אמרו שירדו כמה טיפות של גשם מעניין ככה באמצע החום כמה טיפות של גשם אני כבר אחרי הספונג'ה הכל מבריק ובוהק ועוד מעט אצא אל העיר הגדולה לסידורים ושאר ירקות שיהיה בוקר נפלא ומלא בחוויות, שיש פרחוני לכווולם רק טוב!!!

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פלומה שובבה../images/Emo3.gif

בימינו יש סופרים "בביג"...בעלה היה "משתכר" יותר

ש ר ה לה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif. מוסיפה עוד בדיחמין לשבת...

קיבלתי במייל: בערב הכלולות של זוג צעיר אמרה האשה לבעלה 'אני עדיין בתולה ואיני יודעת כלום על סקס, אתה יכול להסביר לי קודם ?' 'אוקיי מותק' אומר הבעל 'תחשבי על האיבר הפרטי שלך כמו לכלא ועל האיבר הפרטי שלי כמו לאסיר, מה שנעשה הוא להכניס את האסיר לכלא'. ואז הם עשו סקס בפעם הראשונה. לאחר המעשה שכב הבעל על גבו ועל פניו חיוך של סיפוק. והאישה בהקנטה אמרה לו 'מותק, נראה לי שהאסיר ברח מהכלא'. הוא הסתובב כלפיה ואמר 'אנו יכולים לכלוא אותו מחדש'. והם עשו סקס בפעם השניה. אחרי שסיימו, הבעל הושיט את ידו לקחת סיגריה אבל האישה שהתחילה ממש ליהנות מהחויה החדשה נידנדה לו, 'האסיר שוב ברח, בוא נכלא אותו מחדש'. הבעל ניסה שוב והפעם בקושי הצליח. לאחר הפעם השלישית הוא נשכב על המיטה מותש לגמרי. האשה המשיכה לנדנד לו 'האסיר שוב ברח מותק'. בלאות גמורה הוא הפנה את פניו כלפיה וצעק: 'מותק האסיר לא קיבל מאסר עולם! בסדר???'

למעלה