../images/Emo3.gif

גרוזיני ומשפחתו מכפר נידח עלו ארצה. למחרת כמו כל יהודי טוב יצא להסתובב בקניון. כעבור זמן מה לאחר שראה והתפעל מהכל, ראה מעלית. "מה זה הקופסה הזה.." שאל הבן.... "וואלה לא יודע" ענה לו האב. מספר דקות הם התבוננו במעלית עד שהגיעה אישה שמנה ומכוערת ולחצה על כפתור הדלת, נכנסה פנימה, הדלת נסגרה וסימנים (מספרי הקומות) למעלה החלו להתחלף. המעלית עלתה כמה קומות, האישה המכוערת והשמנה ירדה ובמקומה עלתה חתיכה בלונדינית. הגרוזינים שעדיין התבוננו במעלית היורדת, פתאום ראו את הדלת שוב נפתחת ובלונדינית יפה יוצאת משם. האב פנה לבנו ואמר: "ביז'ו עכשיו אני יודע מה קופסה עושה...לך מהר תביא אמא ואחיות שלך.......
רק טוב!!!

paloma blanca

New member
אאהה יופי כי אני פיחדתי להעלות בדיחה ../images/Emo3.gif

אחרי השקעה עצומה ביצע עורך דין מעבר למשרד גדול ומרווח. כבר ביום הראשון הוא מקבל זר פרחים מחברו ואליו מצורף כרטיס ברכה. עורך הדין פותח את הכרטיס ומוכה הלם. בכרטיס כתב לו החבר, "תנוח בשלום על משכבך." הוא מתקשר אליו ושואל אותו בזעם לפשר הדבר. החבר נבוך עד מאוד, מתקשר לחנות הפרחים ושואל איך אירעה פשלה שכזו. אומר לו בעל החנות: " יש לנו צרות יותר גדולות, להלוויה שלחנו זר ובו כתוב ? 'מזל טוב על המיקום החדש'..."

ר נ א ל

New member
שאלות קשות ../images/Emo3.gif

1.האם אפשר לדון הומלס למעצר בית? 2.אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות,למה הלווייתנים נראים ככה? 3.אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס? 4.כשפנטומימאי נעצר,מותר לו לשמור על זכות השתיקה? 5.האם לעובדים של ויסוצקי יש הפסקת קפה? 6.איך זה שדבק מגע לא נדבק לחלק הפנימי של השפופרת שבה הוא נמצא? 7.אם אתה אוכל פסטה ואחר כך אנטיפסטה,זה אומר שתישאר רעב? 8.אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה? נכשלת? הצלחת? 9.אם מפציץ-חמקן מתרסק, איך יודעים איפה לחפש אותו? 10.אם דיסלקטי סובל מפזילה,הוא קורא בלי בעיות? 11.מדוע מי שמדבר עם אלוהים בבית כנסת - הוא דתי, ומי שמדבר איתו ברחוב - הוא סכיזופרן? 12.אם החומר שממנו עשויה הקופסה השחורה לעולם אינו מתכלה/נפגע/מתרסק,למה לא עושים את כל המטוס מהחומר הזה?

אמממ שאלות באמת קשות

שאלה 7 למשל ממש מטרידה אותי ואני הייתי מוסיפה עוד כמה לאוסף נה נני ננה נה רק טוב!!!

את? פחדת??../images/Emo6.gif

טפייי לא יכול להיות
ועל שום מה ולמה הרי החיים נוצרו כדי שנדע להינות מהטוב בין כל הסגריר לא?? רק טוב!!!

paloma blanca

New member
כיייייי

מחר זה יום הזכרון לשואה ולא רציתי שזה יראה כמו חוסר רגישות

א.

מחר זה מחר ב. יש כל כך הרבה סיפורים נפלאים על החיוך והצחוק שעזרו לאנשים לעבור את השואה ג. אין קשר בין בירה ונשר קפיש רק טוב!!!

למעלה