paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

אתמול בערב בזמן שישבנו בסלון, אישתי ואני , ודיברנו על כל מיני דברים . השיחה גלשה לכיוון הרעיון של חיים ומוות . אמרתי לה: אף פעם אל תתני לי לחיות במצב של צמח, תלוי במכונה חשמלית ונוזלים מטפטפים מבקבוק. אם אגיע למצב שתצטרכי לראות אותי במצב שכזה - תנתקי את המכשירים שמחזיקים אותי בחיים. פתאום היא קמה, ניתקה את הטלויזיה וזרקה לי את הבירה לפח. בת כלבה....

paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

ילד קטן נכנס לחדר שינה של ההורים ורואה את אימו רוכבת על אביו. האמא ירדה מהר תוך דאגה מה ראה הילד. הילד שאל את אימו "מה את ואבא עשיתם?" האמא ענתה: אתה יודע ש לאבא יש בטן גדולה, לפעמים אני צריכה לעלות עליה כדי לעזור ליישר אותה בחזרה "את מבזבזת את זמנך" ענה הילד וכי למה שאלה האם במבוכה "כשאת יוצאת לקניות הגברת שגרה ממול באה ,יורדת על הברכיים ומנפחת אותה בחזרה

paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

סבתא פולניה נותנת הוראות לנכד שלה שמגיע לבקר עם אשתו: "אתה בא לדלת הראשית של הקומפלקס, אני בדירה 1402 . באינטרקום בכניסה אתה לוחץ עם המרפק על הכפתור של 1402 ואני אפתח לך. אחר-כך אתה מגיע ללובי, ומצד שמאל יש מעלית. עם המרפק תלחץ על הכפתור של קומה 14. כשתגיע לקומה הדירה שלי מצד ימין. עם המרפק תלחץ על הפעמון ואני אפתח לך. "סבתא - זה נשמע מאוד פשוט, אבל למה ללחוץ עם המרפק?" "מה - אתם באים בידיים ריקות???"

../images/Emo3.gif

שתי בלונדיניות עולות לאוטובוס קומתיים, האחת מתיישבת למטה והשנייה למעלה. בזמן הנסיעה הבלונדינית מלמטה צועקת לחברתה: "תגידי, לאן הגעתם כבר?" הבלונדינית מלמעלה עונה לה: "לשום מקום, הנהג שלנו עדיין לא הגיע...
רק טוב!!!

rtho784

New member
גם אני שיחקתי היום....

עם ילדים בגן . לימדתי אותם אנגלית. מסתבר שגם ילדים בגיל שנתיים מסוגלים ללמוד אנגלית. יום טוב

ברק 188

New member
מודעה בעיתון באטלנטה בארה"ב

שחורה ובודדה מחפשת זכר הצבע והמוצע לא חשובים! אוהבת...צייד, מחנאות ,דייג ולשכב ליד האח הבוערת. מעדיפה מישהו עם טנדר/ג'יפ פתוח . ארוחה לאור הנרות תגרום לי לאכול מידיך וכשתשוב מהעבודה הביתה אחכה לך ליד הדלת לבושה רק...כמו שהטבע העניק לי לטף אותי...ואני מבטיחה להיענות לכול משאלותיך חבק אותי...נשק אותי...ואני יהיה שלך לנצח ! צור קשר בטלפון שמספרו XX-XXXXXX עבור - דייזי מעל 1500 גברים מצאו את עצמם משוחחים בטלפון עם... אגודת צער בעלי חיים באטלנטה שבארה"ב... דייזי היא כלבת לברדור שחורה בת חודשיים . ללא קשר נזכרתי ב...Black Magic Woman

צילוש43

New member
חחחחחחח ברקי זה מה שנקרא...

צער גידול בעלי חיים. בוא שמע מה אני ראיתי היום, סקר מעניין מאד מהון לנהון מה אומר...ראה ותווכח. למה גברים יוצאים מהמיטה בלילה? במחקר שנעשה, מדוע גברים יוצאים מהמיטה באמצע הלילה, התקבלו התוצאות כדלקמן: 5% השיבו שהם הולכים לשתות כוס מים. 12% השיבו שהם הולכים להשתין. 83% השיבו שהם הולכים הביתה.

ברק 188

New member
שקר...סקר

האמת שלי... והיה ואם כבר קם באמצע הלילה 98% = ב' 2% = א' 0% = ג' מעולם לא קמתי באמצע הלילה לחזור הביתה
...תמיד חכיתי לבוקר
אז הלילה אני ישן אצל...Dלילה

חחחחחח../images/Emo3.gif

זה פשוט מעולה צילושקההה השמונים וכמה אחוזים האלה חחחח גורמים לנו לבקש מסג' מגרישה
רק טוב!!!

למעלה